Mały Hehesz Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Kurde smaka robicie Heheszowi tym kakałem! *wkurza się i i idzie zrobić se kakao* )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - Nigdy nie piłem takiej herbaty. - stwierdził. - Jeśli by ta takiej podstawię mieli mi dobrać imię to pewnie miałbym na imię to pewnie coś z czarną herbatą związanego. I ewentualnie z żelazem. - powiedział. ((Chce herbatę wiśniową ale mam tylko czarną i earl greya ;w;)) Edytowano Listopad 14, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Uwielbiam cię- powiedziała Claude nachylając się nad parującym kubkiem kawy- Zwłaszcza jeśli na prawdę wynalazłaś kawę. ((poddaje się! Idę po kawę!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie jesteś ani szary, ani czarny - powiedziała Cherry do Lawa - a kucyki dobierają imiona głównie po wyglądzie. Albo przeczuciu. [Okazało się, że wiśniowa herbata ma 0,3% wiśni... ale jest!] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Kurde smaka robicie Heheszowi tym kakałem! *wkurza się i i idzie zrobić se kakao* )) ((idź to dla twojego dobra, niech twoja postać też zje )) - Tak. tak to ja. Ale nie ma się czym chwalić. Tym bardziej, że znaczka za to nie dostałam... A myślałam, że to mi pomoże... ((idź Gray idź! X3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 [Ja chcę czekoladę ;__; ] - Wiśnie w czekoladzie? Uwielbiam je~! - powiedziała Melody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Teraz każdy chce coś .-. )) Law zastanowił się. - Ciekawe jak bym wyglądał gdybym był kucykiem. - powiedział lekko nieobecnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (( Hehesz już wypił kakao xd )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((*wraca z kubkiem kawy* Coś mnie ominęło?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (( nie martw się. Nadal rozmawiamy o czekoladzie :c )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Może zaczniemy pisać na temat? A zresztą to przecież offtop . A większość z was i tak jest w kuchni i robi sobie kakao/ czekoladę/ kawę / herbatę )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Alcie poszła do kuchni i zrobiła sobie kakao. (()) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Claude uśmiecha się z nad kubka do Alicie, która właśnie weszła do kuchni. -Hejka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Hej-odpowiedziała Alice z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Coffe nadal siedziała na tym krześle. Chciała się dowiedzieć o ludziach trochę więcej. - Mam pytania do was. Jak wy wywęszyliście kakao i kawę tym małym noskiem? Jak wy patrzycie przez te malutkie oczka? Jak mnie słyszycie przez te pycie uszy ? Jak to jest chodzić na dwóch nogach i mieć kolana po drugiej stronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 [Ziew... *patrzy na zegarek* to już wpół do północy? Nie może być! A herbatka była dobra, mimo tego, że wiśni było w niej mniej niż maliny. Ale piernik gratis!] - Możesz się poczęstować, leżą w misce na stoliku - powiedziała Cherry do Melody. Popatrzyła na zamyślonego Lawa - „nie będę mu przeszkadzać" - pomyślała i położyła się na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Nie mam pojęcia.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie wiem jak. - powiedział wyrywając się z zamyślenia. - Hej, Cherry. Mógłbym cię przytulić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Nie tyle pytań na raz Coffe! A kakao i kawę nie węszymy tylko hodujemy na plantacjach. Wiesz co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - stworzyłam kawę. Wiem co to. - uśmiechnęła się. - opowiedzcie mi chociaż jak jest na waszej planecie... - prosiła. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jeśli tego tak bardzo chcesz... - popatrzyła uważnie na Lawa. Wydawało się jej, że to trochę dziwne, że ktoś tak bardzo potrzebuje kogoś utulić, przecież tak niedawno dała mu się pogłaskać - mogę się ciebie o coś zapytać? Jak nie będziesz chciał, to nie musisz odpowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Pewnie. Pytaj o co chcesz. - powiedział,. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -No więc... Mieszkamy w wielkich betonowych miastach, lub na wsi, które niestety nie są tak kolorowe jak wasze... I... A co dokładnie chcesz wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Od razu jak mnie zobaczyłeś, to chciałeś mnie pogłaskać, a teraz chcesz tulić. Nie wiem czy to u ludzi jest normalne, ale wydaję mi się, że czegoś ci brakuje. Ale najpewniej mi się tak tylko wydaje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Mało drzew, auta, takie pojazdy na 4 kołach. Są ludzie którzy słuchają różnych rodzajów myzyki. Ja naprzykład słucham metalu.-powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts