sz6sty Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Jak najlepiej spędzić Pierwszy Dzień Wiosny? Odpowiedź jest jasna - z kucykami!Już 21.03 D'n'A i Fundacja "Canterlot" zapraszają Was na kolejny Pony Meet w Krakowie.Więcej informacji na stronie internetowejZanim zadacie pytanie sprawdźcie zakładkę FAQ na stronie Zaproszenie Wideo Strona Internetowa Wydarzenie na Facebooku Edytowano Luty 25, 2015 przez sz6sty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Na razie strona mało działa. Będę, choć niestety nie na cały czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Na razie strona mało działa. Będę, choć niestety nie na cały czas Spidi się wybiera? Będzie fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Będziem Tylko dlaczego na stronie jest więcej błędów 404, niż szmat z matmy w naszej klasie? Nawet rejestracja nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Strona jest chyba póki co "aby była. Do meeta daleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Na 99,9% powinienem się pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Prawdopodobnie też się pojawię, o ile dostanę wolne w pracy w tym czasie. Mam dość blisko, a i dobrze będzie zobaczyć znajome mordki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Są planowane jakieś ciekawe atrakcje (tylko nie mówię o torze przeszkód ani wacie cukrowej)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Na razie strona mało działa. Będę, choć niestety nie na cały czas Prawdopodobnie też się pojawię, o ile dostanę wolne w pracy w tym czasie. Mam dość blisko, a i dobrze będzie zobaczyć znajome mordki. O tak!! Dwóch znajomych ludzi znów się spotka[myslę, że znacznie więcej] Pewno, że będe Ares, szkoda, że Pillstera nie będzie, no ale wszystkiego mieć nie można Edytowano Luty 6, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Tego samego dnia mam w Krakowie warsztaty archeologiczne, więc muszę jakoś jedno pogodzić z drugim :/ jak godziny dadzą rade, to jakąś prelekcje zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 A kto powiedział, że jego nie będzie? Jak dobrze pójdzie, to przyjedzie na meet, niech no tylko wywlecze się z tej zagranicy. Chociaż, na chwilę obecną moje przybycie też stoi pod znakiem zapytania... no ale do meeta jest jeszcze full czasu, to się zobaczy. W każdym razie ja dołączam się od pytania o atrakcje, panele dyskusyjne itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Kto sieje plotki że mnie nie będzie?! Zamierzam się wybrać, choćbym miał spędzić dwa dni w autobusie. I kolejne sześć godzin w drodze do i z Krakowa. Czekam tylko z zapisem i zaklepaniem urlopu, aż data meeta się zatwierdzi na sto procent, ale tak - na jakieś 85% zjadę na te kilka dni i dołączę do bronych mieszkających w ukochanej Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Będzie ktoś jechał z wrocławia lub mijał wrocław? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Rejestracja wolontariuszy już jest otwarta, rejestracja uczestników już wkrótce.https://docs.google.com/forms/d/1GFa6mwqMHvRZkN4k4-gsdFqWiu54UeuhpRk_rUdbkO0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Taka ekipa się zbiera! To coś mi się zdaje, że i mnie nie zabraknie. Szkoda tylko że plan będzie wystawiony tak późno, ale liczę na jakieś wcześniejsze informacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 Już niedługo ruszy rejestracja, a już teraz można się zgłaszać na wolontariusza, lub aby poprowadzić prelekcję / panel na meet'cie! Wystarczy wejść na naszą stronę ponymeet.pl Ponadto niezwykle miło jest nam ogłosić, że swego patronatu nad imprezą udzieliły: For Glorious Equestria Radio YayWorld of Equestria Więcej niespodzianek wkrótce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Czy jest możliwość noclegu w nocy z soboty na niedzielę? A jeśli tak to jak by ten nocleg miałby wyglądać? Zapewne jest, są noclegi, nie korzystałem nigdy, ale to na zasadzie gościny zapewne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Z chęcią też przyjdę. Nigdy jeszcze nie byłem na meecie, wiec skoro mam okazje to czemu by nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Bardzo możliwe że się pojawię dzięki dobroduszności znajomego :> Ale panelu o fallout equestria raczej nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Cześć sz6sty, wiem, że to czytasz i wiesz doskonale, że będę Chce megafon tak jak zwykle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Cześć sz6sty, wiem, że to czytasz i wiesz doskonale, że będę Chce megafon tak jak zwykle To napewno utula cię pegazica, jak "zawsze" Nie, naprawdę miło się będzie spotkać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Tyle znajomych pysków się wybiera, tyle wolnego czasu (chwała uczelni, że piątki zrobiła wolne). Trzeba będzie wyskrobać spod kanapy drobniaki, odprasować mundur i się wybrać. Pozostaje tylko pytanie, a raczej dwa: 1. Kiedy plan 2. Kiedy info o noclegu (bo niestety mam odrobinę za daleko by nie brać go pod uwagę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Czas zacząć czerpać więcej z tego fandomu, choć muszę pokonać 430 km to raczej będę 1. Kiedy plan 2. Kiedy info o noclegu (bo niestety mam odrobinę za daleko by nie brać go pod uwagę) Przyłączam się do pytań. Edytowano Luty 18, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 To napewno utula cię pegazica, jak "zawsze" Nie, naprawdę miło się będzie spotkać... Jeszcze gdybym wiedział kto konkretnie, to jestem bardzo na tak, bo niestety nie kojarzę ludzi po nickach, ksywkach, tylko z wyglądu. Ale owszem będzie miło Czas zacząć czerpać więcej z tego fandomu, choć muszę pokonać 430 km to raczej będę Przyłączam się do pytań. EEeeee tam, ja tam jestem w stanie przyjechać z Poznania (Powyżej 500km), na jeden dzień. Było całkiem zabawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 Licytacja KTO MA DALEJ! Gdańsk 589, czyli de facto >600 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się