Spoiler Cat Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 http://i.imgur.com/R7y1J.png Otwieracie na własne ryzyko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 No to czas na kilka fotek ode mnie i Amaniego. Zdjęcia były robione dzisiaj. Poziom powagi: IT'S OVER 9000 (na minusie) Foty Amaniego: Trollujemy Gangnama xD Idziemy expić "Deal With It" Haha jestem Amani Pudzianowski xD Trochę powagi Moje foty: You Don't say... Put shall, not pass... "Kaziu" MacTavish (COD-MW) Poważniej plz. Podczas robienia zdjęć nie ucierpiała żadna rura, ściana, żywa dusza itp. xD PS. Wbrew wszystkim pozorom byliśmy trzeźwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 @up [bardzo nieodpowiedni zwrot do użytkownika] Nie będę tolerował takiego zachowania, poleciał warn. - Emronn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 niby regularnie tu wpadam i takie tam ale skoro wybitnie mi się nudziło to jakimiś fotami zarzucę :3 tak, nudzi mi się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 @Kaziu Fotkę na śniegu przypłaciłem bólem tyłka przez najbliższe wiele dni ... Proszę, uszanujcie moje uderzenie o ziemię z wielką siłą ... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 niby regularnie tu wpadam i takie tam ale skoro wybitnie mi się nudziło to jakimiś fotami zarzucę :3 tak, nudzi mi się xD Nie ma to jak focia zrobiona telefonem bez klapki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie ma to jak focia zrobiona telefonem bez klapki xD bo ten telefon jest uczulony na własną klapkę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 No siem :3 Chcecie dostać zawału? Naprawdę?! http://img35.imageshack.us/img35/2060/snapshotch.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ktoś ostatnio powiedział mi, że za rzadko wychodzę z domu... Więc wyszedłem. Rezultaty widzicie poniżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ok... Pierwsze z tych zdjęć mnie rozwaliło xD. Hilianus Zdobywca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 @ Up: "And there shall be my new Castle! Build it, NOW!!! And Bring me more Cherry Coke, my Cup is Empty Again!" Paladyńsko w cholerę wiem, ale akurat naszedł mnie nastrój na trollowanie w miejscowej galerii. A i Kucyki się przy okazji natrafiły. Grzechem byłoby nie skorzystać! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Hehe jakbym zobaczył kogoś ujeżdżającego kucyka w galerii, to z miejsca postawił bym mu piwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'jall Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Zdjęcia na kucyku w centrum handlowym, z kolorowym kubkiem w dłoni powinny być umieszczone w słowniku, jako grafika obrazująca określenie "epicki". I nie chodzi mi tutaj o formę literacką. Do tego ten dzieciak w tle ostatniego zdjęcia... Aż widzę nad jego głową chmurką z napisem "WTF?". Poza tym, broda forever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Najlepsze było jak szarżowałem obok jakiejś starszej pary na dziewczyny siedzące na ławce i robiące zdjęcia komórkami. Oczywiście z okrzykiem w stylu "Trwóżcie się i klękajcie przed mym parasolem!". Siostra cały czas biegała za mną i kręciła film na aparacie, śmiejąc się jak najciszej, żeby mnie nie zagłuszać. Ciekawy był też moment gdy przejeżdżałem obok salonu Orange, Play czy co to tam było, zwolniłem trochę, zdjąłem kapelusz, rzekłem donośnie "Moje Uszanowanie!", po czym napiłem się z kubka i z okrzykiem "Wio!" pognałem dalej. ...To kto jedzie ze mną na Otowcki Ponymeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Oto ja próbujący oszukać zimę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Co mi tam... Wstawię... Kawałek mojej "zuej" gęby. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 ...To kto jedzie ze mną na Otowcki Ponymeet? Do zobaczenia na Otwockim (Na zdjęciu ja po stoczeniu ciężkiej bitwy z półlitrowym smokiem ze Skandynawii ;p) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 @miskof Tak bardzo Bubbles aż sobie czytnę gdy tylko w lapka zrobię bo mi się drań musiał zepsuć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No to czas na kilka fotek ode mnie i Amaniego. Zdjęcia były robione dzisiaj. Idziemy expić http://i.imgur.com/k6SIRHE.jpg Ta rura i miejscówa wygląda jak wyciągnięta z Silent Hill. Trochę efektów w Foto Sklepie i efekt zwalał by z nóg. Aż to się przypomina: Nie cytujemy z IMG ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 To teraz i ja się ujawnię Tak bardzo piroman Airsoft Bronies i WOŚP'owa kwesta Na razie bardziej "twarzowych" zdjęć nie posiadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Co mi tam... Wstawię... Kawałek mojej "zuej" gęby. ;D Lol, mordka, a pod mordką widzę moje tłumaczenie, i to ładnie wydrukowane A jak już piszę, to wrzucę taki kolażyk co mi się wylosował i na pewien czas z moimi zdjęciami spokój Jak je zsumować, to może Stachula dogoniłem ^^ @Cichy, ładne M249 ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Masz racje, mi też się bardzo podoba za to komputer biedny, bo to było chyba 3 lub 4 podejście do karty graficznej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 O nie Martinez... nie ma takiego Takie sobie... ^^ Rape face WSZYSTKO MOJE! A tak się śpiewa Jak to ktoś powiedział... "Kiedy Stachul będzie smutny, to świat się skończy" :3 PS. Special edit, by Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Cosplay jak ... Jakby ktoś nie wiedział dodam zdjęcie poglądowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Fotka ze studniówki. UWAGA! To jest moja PIERWSZA tego typu fotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się