War Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Niy wiym co o tym sądzić. Powiem, że ładne, a co. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Oto ja, bo dawno nie dawałam. Endżoj: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Endżoj: Endżojuję A zdjęcie Tavi już nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Wakacyjny zarost nad którego zgoleniem zastanawiam się. Żeby nie było, mam na tyle dobry aparat ( w zasadzie to nie mój, ale co tam), że wszystkie niedoskonałości widać jak na talerzu. Zresztą, i tak jestem brzydal. Edytowano Sierpień 30, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Wakacyjny zarost nad którego zgoleniem zastanawiam się. Nie gol, do twarzy Ci z nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Nie gol, do twarzy Ci z nim. Chyba "od twarzy" Talar wygląda jak busz Edytowano Sierpień 30, 2014 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 @Talar a jak dla mnie dół spoko ale wąsa to zgól, bo wyglądasz z tym jak gwałciciel. x.x 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 BQ I dobrze Jednak zważ na to, że broda bez wąsa, to jak... nie wiem jak, ale na pewno okropnie. Niklas George Bush? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Jeśli broda jest ZADBANA to niektórym ludziom pasuje bardzo (choć rzeczywiście rzadko). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Ten Pan powyżej(Chyba najprawdopodobniej Bartis), to bardzo słaby fotograf... Żeby nie umieć robić zdjęć... ale co tam... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Wyruszyliśmy w nieznane, aby go odszukać, lecz było już za późno... Więc go nie znaleźliśmy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 A gdzie osioł? No jak to, nie widzisz? To był żart, głupi żart. Proszę się na mnie nie obrażać. A osły to tak naprawdę inteligentne stworzenia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Proszę się na mnie nie obrażać. Hejt, hejt! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Moja sweet focia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 ,,Shrek is love, Shrek is live'' i wszystko zrozumiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) No właśnie widziałem to w twoim poście i mnie zastanowiło czy wolno zamieszczać tutaj filmiki o takiej treści? Nie, dla tego usunąłem, a poza tym zawsze to mniej ofiar tego ''dzieła'' Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 WilkU i po co żeś podawqał ten cytat... przez ciebie to wpisałem na Youtubie I want an unsee button Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Huehuehuehueueuehuehuhe kolejne bardzo fajne zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Tak mi się skojarzyło 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 yay, skojarzenia ;D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Truche zbyt rudawy na Varga, przynajmniej na tym zdjęciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Na innych nie będzie lepiej, mam rude włosy i +10 do dpsu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Śliczne foto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) No i prosze. Vortex się ujawnia. img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/02/upysa2a7.jpg Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez Vortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się