MLO_pl Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Wyruszyliśmy w nieznane, aby go odszukać, lecz było już za późno... Więc go nie znaleźliśmy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 A gdzie osioł? No jak to, nie widzisz? To był żart, głupi żart. Proszę się na mnie nie obrażać. A osły to tak naprawdę inteligentne stworzenia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Proszę się na mnie nie obrażać. Hejt, hejt! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Moja sweet focia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 ,,Shrek is love, Shrek is live'' i wszystko zrozumiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) No właśnie widziałem to w twoim poście i mnie zastanowiło czy wolno zamieszczać tutaj filmiki o takiej treści? Nie, dla tego usunąłem, a poza tym zawsze to mniej ofiar tego ''dzieła'' Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 WilkU i po co żeś podawqał ten cytat... przez ciebie to wpisałem na Youtubie I want an unsee button Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Huehuehuehueueuehuehuhe kolejne bardzo fajne zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Tak mi się skojarzyło 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 yay, skojarzenia ;D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Truche zbyt rudawy na Varga, przynajmniej na tym zdjęciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Na innych nie będzie lepiej, mam rude włosy i +10 do dpsu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Śliczne foto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) No i prosze. Vortex się ujawnia. img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/02/upysa2a7.jpg Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez Vortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Dałbyś to w spoiler, bo się jeszcze ktoś przerazi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ha ha ha... proszę bardzo xd według appla to było w spoilerze. Sorry. Wysłane z isroma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 WW, gdybym nie znał wieku, głaskałbym *** Przypominają mi się zdjęcia, gdzie ktoś wyglądał badassowo z brodą, a po ścięciu jak popierdółka. Zapuszczałem brodę cały sierpień i ściąłem ją ostatniego dnia. Byłem ciekaw, jak to wyjdzie... Cóż, wciąż morderca 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Gimlas, ale Ty to się nie pokazuj lepiej, wystarczy że ja dostarczam randomkom raka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 wystarczy że ja dostarczam randomkom raka Ty dajesz raka, a ja kraba - nic to sobie nie przeszkadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 A zarzucę fociszką. Mój kochany pedau i ja (ja to to brzydsze, z żółtkiem na głowie, joł). OTP bardzo i miłość życia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kiedyś tam na meecie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kiedyś tam na meecie: Mogłeś się trochę uśmiechnąć :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 http://imgur.com/RSAbUb2 Meh meh 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Herp derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się