Burning Question Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) Dawno nie dawałam zdjęcia, więc proszę bardzo. W Kołobrzeskim ratuszu jest teraz wystawa obrazów mojego zmarłego dziadka. Zrobiłam sobie zdjęcie na tle mojego ulubionego obrazu inspirowanego Kazachstanem. ^^ Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Burning Question 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Podziękuję w jego imieniu. Jeśli ktoś lubi lekko surrealistyczne obrazy i byłby ciekaw, to mogę wstawić więcej. Niestety mam tylko 1/3 wszystkich obrazów jakie w życiu namalował. :/ Reszta została częściowo rozsprzedana przez pewną babę bez serca, może kiedyś jakimś cudem wytropię i odkupię wszystkie dzieła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Super świeże, prosto z filmiku z soboty, albo niedzieli. HUEHUEHUEHEUEUHEUEHUHEUEHUE Warmen zbiera za mało atencji, szybko, zróbcie coś z tym, to zagina czasoprzestrzeń i harmonię wszechświata!!11 Wyglądasz kawaii z tym warkoczykiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Znalazłam jeszcze jedno, które nadaje się do czegoś... w miarę. Mam badziewny aparat w telefonie. x.x Na obrazie od lewej- portret mojej mamy w wieku chyba 17 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Heh... Nie wiem czemu, ale musieliśmy z Bartisem zrobić sobie z tym zdjęcie... Bartis No i ja... Nie, nie wiem skąd wziął się tam ten klocek lodu... D: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 MLO postarzałeś się, odkąd cię ostatnio na żywo widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 No troszku... może to dlatego że minął chyba już rok xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 MLO... powiem ci, że dobrze wyglądasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 MLO... powiem ci, że dobrze wyglądasz. A dzięki, dzięki... Lecz na żywo wyglądam lepiej Przemek, mogliśmy wziąć tą bryłe lodu. Do torby bym ją upchnął Hehe... Jasne... Ciekawe kto by to później targał xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Milordzie... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Już chciałem zetrzeć brud z ekranu, a się okazało, że to na zdjęciu xD Pewnie nie tylko ja drapie twoje włosy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Oto ja z października https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10610835_731633046911627_7987352878918305574_n.jpg?oh=19e6b7fd346ebf45c65071846cb6d93a&oe=54FD49B2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Takie tam heheszki podczas wolontariatu ( ͡° ͜ʖ ͡°) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Smutna Starosta chowa się przed obiektywem kamerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Świątecznie. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 To ja, moja twarz i moja szafa, ale że szafa robiłaby konkurencję, to postanowiłam ją wyciąć. http://i.imgur.com/EX0Syg8.jpg?1 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Powrót ze szkoły. Poniedziałek taki męczący. Gdzie moje Pendolino? ;_; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 To ja, moja twarz i moja szafa, ale że szafa robiłaby konkurencję, to postanowiłam ją wyciąć. http://i.imgur.com/EX0Syg8.jpg?1 Wow. Wow. Wow. Jakaś ty ładna~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Miło mi z powodu Waszej aprobaty. Martwi mnie jednak, że nikt nie docenił rogu szafy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Róg szafy jest piękny, mogłaś stanąć troszkę dalej, żeby go tak nie zasłaniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Niklas Napisano Grudzień 15, 2014 Popularny post. Share Napisano Grudzień 15, 2014 Bo oczekiwali: Knajpa Morderców 2.0 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Niklę fajna koszulka... i bebzon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Niklę co brzuszysko XDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Dolar84 Napisano Grudzień 15, 2014 Popularny post. Share Napisano Grudzień 15, 2014 Bo oczekiwali: Knajpa Morderców 2.0 Idziesz do miejsca, gdzie Bronies siła, Tam pewna dwójka się też pojawiła, Po czym chłód nagły, czujesz w swym sercu... Gdy stoisz w obliczu... Knajpy Morderców! NIEWAŻNY GROŹNY WYRAZ NA GĘBIE, MORDERCY MAJĄ SERCA GOŁEBIE, PIERWSZY Z GÓR SZCZYTÓW, DRUGI Z STOLICY, PALĄ JUŻ STADU PO POTYLICY! DZIŚ FESTUNG BRESLAU OD NICH DOSTAŁO, NA CAŁYM MEECIE, STRACHEM POWIAŁO! TERAZ CZEKAMY, KIEDY TU WRÓCĄ, I ZNÓW STOS TRUPÓW, DO ODRY WRZUCĄĄĄ! Ot, taka szybka improwizacja 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się