Hedzio Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 nie opędzisz się od wzdychających do Ciebie lasek Mam długie włosy i nie widzę tych wzdychających lasek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Zatem następnym razem precyzuj a nie, że nadzieje ludziom robisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Down below the street, can you dig this steady beat?It's the subway. Subway!Moving right along, hear the rhytm loud and strong,It's the subway. Subway!'Cause there isn't any room in this town,They put all the trains down under the ground,Buy a ticket now for the ride that's super-wowOn the subway. Subway! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Spoiler This train never stops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Jeszcze co do dyskusji o włosach - ja tam stwierdzam, że jednemu lepiej w długich, innemu w krótkich, well - dobierajcie fryzurę do twarzy (tak tak, wbrew pozorom każdy kształt twarzy wygląda z jednym uczesaniem pierdyliard razy lepiej, a z innym już jak pół dupy zza krzaka, więc serio, to jednak robi różnicę), tak będzie najlepiej, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Mam długie włosy i nie widzę tych wzdychających lasek Ja widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Wymyśliłam takie coś, ze fajnie by było gdyby robić sklejki ze swoich zdjęć pokazujące jak się zmienialiśmy przez kilka lat, 5 czy ileś Lubię patrzeć na takie rzeczy Więc idę na pierwszy ogień, moja sklejka z ostatnich 5 lat(czyli co robię zeby tylko się nie uczyć, he): i taki bonus, czyli jak Esth będzie wygladać za +/- 10 lat: Generalnie na sklejce przypominasz mi jakąś aktorkę, tylko ni cholery nie pamiętam jaką. I weź się uśmiechaj, bo ładnie ci z takim wyrazem twarzy Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez MewTwo Eilhart z Tregoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Między czternastym a piętnastym rokiem życia stało się coś złego ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Nom, uśmiech znikł. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Wymyśliłam takie coś, ze fajnie by było gdyby robić sklejki ze swoich zdjęć pokazujące jak się zmienialiśmy przez kilka lat, 5 czy ileś Lubię patrzeć na takie rzeczy Więc idę na pierwszy ogień, moja sklejka z ostatnich 5 lat(czyli co robię zeby tylko się nie uczyć, he): i taki bonus, czyli jak Esth będzie wygladać za +/- 10 lat: A też wtedy wstawisz nam takie zdjęcie? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 i taki bonus, czyli jak Esth będzie wygladać za +/- 10 lat: Skoro +/- 10 lat to być może będzie to zdjęcie 7letniej Esth w takim stylu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Związałam się z mangozjebem którego bardziej podniecały postaci z anime niż ja i wyraz zażenowania połączonego z pogardą na stałe przykleił się do mojej twarzy Oddałam duszę szatanowi. Tak. A nawet takie mam, haha XD Ale zeby komukolwiek sie tak pokazać musiałabym najpierw zrzucić 10/15 kg i zrobić chociaż połowę z zaplanowanych tatuaży XD Znając kobiety to przesadzasz i po prostu masz delikatne sadełko. A ja takie delikatne lubię Więc czekam na tatuaże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Oddałam duszę szatanowi. Tak. Szatan cienka dupa, przegrał pojedynek rockowy z Tenacious D 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Ja nie mam zdjęć cyfrowych z lat wcześniejszych niż 2014 :c Wszystko na papierze :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Yaxes z Bieszczad Yax zgolił koper!!!! Jupiyay! : D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Koper [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Czarnuch się zmienia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Wybaczcie, że bez uszek, ale Jaskier ze sobą nie wziął ;_; 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Zdjęcia z dedykacją specjalną dla Hedzieła :3 Zabieram atencje 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) Ale Geralt z Rivii Białym Wilkiem zwany, to za brodami nie przepada. Także... chop, chop. Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) To może i ja pokażę swe piękne oblicze na mym czarnym rumaku: https://lh3.googleusercontent.com/fOdvNLc2of552C9Exc4Ko4PS23SSzwB_NaAXqtr0EPA=w1045-h878-no Żeby nie było że ubrany jestem nieodpowiednio to normalnie tak nie jeżdżę. Tak, wiem, piękny jestem, nie musicie mi tego mówić, możecie zachować pozory skromności Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez adamar44 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 To może i ja pokażę swe piękne oblicze na mym czarnym rumaku: https://lh3.googleusercontent.com/fOdvNLc2of552C9Exc4Ko4PS23SSzwB_NaAXqtr0EPA=w1045-h878-no Żeby nie było że ubrany jestem nieodpowiednio to normalnie tak nie jeżdżę. Tak, wiem, piękny jestem, nie musicie mi tego mówić, możecie zachować pozory skromności Wyglądasz jak gościu ze Swedish Meal Time :ooo zajebiste. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Ale Geralt z Rivii Białym Wilkiem zwany, to za brodami nie przepada. Także... chop, chop. Po wielu zawirowaniach dziejowych, wstrząsających przeżyciach i chwilach zwątpienia umysł zaakceptował obecność brody. Albo zrozumiałem, że facet bez brody to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) Zdjęcia z dedykacją specjalną dla Hedzieła :3 Zabieram atencje Kocham Po wielu zawirowaniach dziejowych, wstrząsających przeżyciach i chwilach zwątpienia umysł zaakceptował obecność brody. Albo zrozumiałem, że facet bez brody to... Tell me more Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez MewTwo Eilhart z Tregoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się