Niklas Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Ej... Ja się staram zawsze uśmiechać na zdjęciach Słowo klucz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 No elo Bosze, Khuczek, czemu tak bardzo mi przypominasz mojego brateła ciotecznego. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Tuż przed i tuż po zakończeniu roku sorry że lustro takie brudne x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 W sumie się spytam... Ile ty masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Że ja? x3 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 17x3 chyba. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Że niby wyglądam na 51 lat? Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Acey Summers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Wtf ty na serio masz 17 O-o ? To ja starszy o dwa lata a wygladam na młodszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Że ja? x3 17 Wiesz czemu pytałem? Bo tak z twarzy dałbym ci 20 lat, a że taki typ okularów kojarzy mi się z facetami tak gdzieś z rocznika 1973 dlatego miałbyś u mnie dodatkową dychę Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acey Summers Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Tak, dalej wganiajcie mnie w kompleksy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Na pierwszym zdjęciu faktycznie wyglądasz na 30lat, ale widząc drugie to stwierdzam że to wina oświetlenia. Dał bym ci ok 20-tki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Dajecie tu swoje zdjęcia, a nie boicie się ataku pedofilii, psychopatów, fanów, wierzycieli, zus, komorników i tym podobnych? Nie. ~Gold Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Nadszedł mroczny dzień. Czas szaleństwa i pogardy. Oto MewTwo pokazuje swoją mordkę w kocich uszkach Na wesołoPaskudny język mam :I Na czystą zajebistość: Mhroczno:Bez obrazy, ale dobrze byś pasował do hińskich bajek, tam też ciężko określić czyjąś płeć. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Bez obrazy, ale dobrze byś pasował do hińskich bajek, tam też ciężko określić czyjąś płeć. Przyzwyczajony jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Na pierwszym zdjęciu nyawet wyglądasz, jakbyś miał(a) kolczyk xP Cieszę się, że >uszko nie umarło do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 @MewTwo: Wyglądasz jak taka szesnastka-chłopczyca. No offence, m8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Ano, wyglądasz jak tomboy (czyli chłopczyca) xD Ale cóż, suodko. Każdy jest na swój sposób ładny ^^ Trzeba naprawdę sobie nagrabić, by być brzydkim u mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Hump, zdjęcie, hump, uwaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Też się pokaże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Też się pokaże Co to za przejście graniczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Co to za przejście graniczne? Wygląda na leśne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Pewnie Kaliningrad ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Jest przejście koło Mielnika w Podlaskim Na około są lasy i nawet strażnik graniczny był na motocyklu enduro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 ;-; 2/10 marynarka nie dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Uwaga bo stara baba postanowiła dać swoje foto. Za ewentualne skutki uboczne nie odpowiadam 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się