Sosna Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Dobra gównoburza nie jest zła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Uwaga bo stara baba postanowiła dać swoje foto. Za ewentualne skutki uboczne nie odpowiadam Bez przesady, jestem ten sam rocznik. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Moje piękne zdjęcie, które wywołało gównoburzę na moim fb Zakochałem się... . . . ma takie śliczne futerko. I te oczy :_; Edytowano Lipiec 1, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Po pierwsze, to ona jest lesbijką, a nawet gdyby nie była - wara od mojej Kofeiny. Wiesz, według mnie powinnaś być dumna, że ma wielbicieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Nie. Jestem bardzo zaborcza i zazdrosna jeśli chodzi o moje koty i to się nie zmieni, bo tylko je kocham. I gryzę jak ktoś się do nich przystawia. Przepraszam :< Chciałem tylko w zabawny sposób ująć, że zdjęcie mi się podoba... cóż nie wyszło mi. Kotek jest Tylko twój i nikt Ci go nie odbierze przecież. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Życie z kotem :-; Sam takie miałem i polecam. Koty są zajebiste. W sumie miałem nawet podobnego do twojego. Tylko, że był biały. I w ogóle inaczej wyglądał. Ale nawet podobny. Edytowano Lipiec 1, 2015 przez FirstChoice 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Przestań wciągać tego kota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Siper Napisano Lipiec 2, 2015 Popularny post. Share Napisano Lipiec 2, 2015 Zawsze chciałem to zrobić 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Sip tylko uważaj na iClouda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Tak wyglądam gdy nie dbam o swój wygląd prawie jak Kudłaty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Sztachasz się kotami? Dobry towar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Hedź, a nie widać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Uczę się botanikiii 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Sabina = nadymka, #potwierdzoneinfo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Lubi się dymać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Takie żarty! No ile wy macie lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Lubi się dymać? Jeszcze jak Żyźwił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Jeste samuraje 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Gronek, kup fedorę. Mówię ci, kup fedorę, butelkę mtndew i zapozuj tak do zdjęcia. Proszę. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Gronek, kup fedorę. Mówię ci, kup fedorę, butelkę mtndew i zapozuj tak do zdjęcia. Proszę.Chciałem napisać coś o autyzmie, ale Tomek mnie wyręczył. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Chciałem napisać coś o autyzmie, ale Tomek mnie wyręczył. Sugerujesz, że nie jestem piękny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Sugerujesz, że nie jestem piękny? Na pewno nie jesteś w moim typie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Może to nie ja na zdjęciu, a Chemik, jednak i tak trzeba to wstawić >biologia 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Za hajs z forum baluj Sabina, Yarvin, Chemik i ja. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Ciechany pijo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się