Paplok Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Nic tylko składać papiery o pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) @Po prostu Tomek Tomeczek trochę jak Rasputin, a on miał powodzenie u kobiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kurde, już nawet nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wstawiałem, no cóż czas nadrobić zaległości i jednocześnie spełnić skryte marzenie każdego prawdziwego mężczyzny, o zostaniu modelką. Spoiler Wywaliłem, bo najwidoczniej to był zbyt skomplikowany żart dla was, cepy. XD Edytowano Marzec 16, 2017 przez WilczeK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) 6 godzin temu WilczeK napisał: Kurde, już nawet nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wstawiałem, no cóż czas nadrobić zaległości i jednocześnie spełnić skryte marzenie każdego prawdziwego mężczyzny, o zostaniu modelką: Zawiodłem się i to mocno </3 Edytowano Marzec 16, 2017 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Nie da się podzielić znaku mniejszości przez 3. LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Mojego serduszka też nie da się posklejać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Wiem, że wolałbyś abym był jakąś fajną laską. No ale musiałem zniszczyć twoje marzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 @WilczeK Ja tam cię kocham 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Zawsze Cię wyobrażałem jako łysola z bródką i okularami, a nie takie coś. Od teraz przerzucam się na Tomka. Kiedy on będzie ścinał dla mnie drzewa, Ty wciąż będziesz szukać własnych rurek. niepozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) Nie noszę rurek. XD Kiedyś dostałem ze 3 sztuki za free i wszystkie oddałem . A do lasu chodzę. Wciąż cię kocham z całego serduszka mój talarku. XDeeeee A co będzie z dziećmi? Edytowano Marzec 16, 2017 przez WilczeK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Co to za gej party tu się wyprawia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 3 minuty temu Major Degtyarev napisał: Co to za gej party tu się wyprawia @Talar liczył na to, że będę chłopem który go poskromi, ale nie spełniłem jego oczekiwań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 11 minut temu WilczeK napisał: @Talar liczył na to, że będę chłopem który go poskromi, ale nie spełniłem jego oczekiwań. A to co to za tenczu w napisie masz w sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 A co to za tęczowe kucyki oglądasz w tych komputerach? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 6 minut temu WilczeK napisał: A co to za tęczowe kucyki oglądasz w tych komputerach? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie było tematu, jesteś wolny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 28 minut temu WilczeK napisał: @Talar liczył na to, że będę chłopem który go poskromi, ale nie spełniłem jego oczekiwań. Tak patrząc na Twoje zdjęcie, to myślałem, że będzie zupełnie na odwrót Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) A ja dalej czekam jak ktoś przeczyta zdanie przed zdjęciem. XD Leniwe kuce. To może by ktoś się skapną, że to żart. Edytowano Marzec 16, 2017 przez WilczeK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Nie, to tak nie działa, skoro to napisałeś, to znaczy, że tak naprawdę myślisz i teraz próbujesz nam wmówić, że to był żart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) Rozgryzłeś mnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sherlocku Edytowano Marzec 16, 2017 przez WilczeK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 No wiadomix. Also, jak pierwszy raz mi się to zdjęcie pojawiło, to myślałem, że jest tam jakaś dziwnie powyginana dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Właśnie teraz WarmKapitan napisał: No wiadomix. Also, jak pierwszy raz mi się to zdjęcie pojawiło, to myślałem, że jest tam jakaś dziwnie powyginana dziewczyna No to fajnie, że potwierdziłeś moje wcześniejsze słowa. Ale patologia na tym forum się robi. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Jaka patologia? Gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) Ja myślałem, że będą śmiechy, heheszki, pokój na świecie i ustaną wszystkie wojny. Ale jakieś typy wzięły to na poważnie. Edytowano Marzec 16, 2017 przez WilczeK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Nah, po prostu zauważyliśmy na forum kolejną chłopczynkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 @WarmKapitan Ciebie dorwę jako pierwszego. Mam już takie fajne skórzane pasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Grozisz, czy obiecujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się