twister Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Zdjęcia zrobione dla beki (rozmowa na discordzie) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Pozdrawiam: @ZiemowitZacnyJakTramwaj @Night Sky @Polineks96 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Wsadź sobie głowę do doniczki panie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 28 minut temu Maniek napisał: Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Twister bez mej zgody opublikował zdjęcie na FB, dlatego mnie to nie śmieszy. Gdyby nie to może bym się cichutko zaśmiał . @Maniek podziel się swoją beką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 22 minuty temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Ale to było dawno, zapodaj jakieś aktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 14 godziny temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć To czas na urządzenie rajdu po stronach tego tematu nr. 555555555. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia Ja ogoliłem wąsy i brode z 3 dni temu, więc nie widać u mnie :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ok, ja tam zapuszczam brode Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: Ok, ja tam zapuszczam brode Ja zapuszczam włosy :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salto Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 15 minut temu Twister napisał: Ja zapuszczam włosy :3 Broda to też włosy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Co proszę? Broda w wieku 14 lat? Ludzie nie rozśmieszajcie mnie, to że pojawi wam się na twarzy włosek czy 2 to nie jest broda. Nie mówcie publicznie o jakiejś brodzie bo was wyśmieją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @Maniek 1. A masz może nadczynność tarczycy i zawyżoną produkcję hormonów. 2. I tak zawyższyłem sobie wiek, bo 14 lat będe miał w marcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Już ja mam lepszą brodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @Cahan spróbuj żyć w rodzinie gdzie każdy uważa że brodę trzeba golić :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Nie wiem jakie poglądy na ten temat ma moja rodzina, nie rozmawiałam. Ale tej Twojej brody to tak jakoś nie widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlex Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 W wieku 14 lat to ty możesz co najwyżej mówić o dziewiczym wąsie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 1 minutę temu Maniek napisał: Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ok, niech wam będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) Nie słuchaj tych hejterów, jeszcze będziesz miał bujną brodę jak wiking i splądrujesz wioski każdemu kto skomentował twój gładki podbródek. Albo będziesz drwalem i zetniesz drzewo którego potrzebowali żeby im w życiu do kompletu spłodzonego syna i zbudowanego domu nie brakowało. Możesz też zostać magiem, świat niedługo będzie stał przed tobą otworem, zawyżona produkcja hormonów Ci jeszcze pomoże. Edited February 19, 2017 by Kruczek 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Sky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 25 minut temu Kruczek napisał: Nie słuchaj tych hejterów, jeszcze będziesz miał bujną brodę jak wiking i splądrujesz wioski każdemu kto skomentował twój gładki podbródek. Albo będziesz drwalem i zetniesz drzewo którego potrzebowali żeby im w życiu do kompletu spłodzonego syna i zbudowanego domu nie brakowało. Możesz też zostać magiem, świat niedługo będzie stał przed tobą otworem, zawyżona produkcja hormonów Ci jeszcze pomoże. Płacze ze śmiechu, ale dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) @Night Sky wow, mam w klasie ludzi wyglądających młodziej, a to pierwsza liceum xD Edited February 19, 2017 by Mielcar Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) Męska broda to świętość, jej się nie tyka, ją się szanuje i kocha. Ja swojej nigdy nie tyknę. Ale u cb. @Night Sky żadnej nie widzę. Musisz poczekać jeszcze parę latek. A jak już będziesz miał to nie zapomnij że trzeba ją wyrównywać (składać ofiarę dla boga brody) bo będzie wyglądała jak łoniacze. Pozdrawiam. Edited February 19, 2017 by WilczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts