War Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) Edited March 13, 2017 by WarmKapitan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atria Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 3 godziny temu PervKapitan napisał: Pokaż ukrytą zawartość Praise the sun!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Magiczna koszulka, za pierwszym razem jak spojrzałem na ten fragment który wyciął Warmen to widziałem zdegustowaną twarz, a jak teraz zajrzałem, to byłem przekonany, że to dwaj całujący się faceci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 23 minuty temu Kruczek napisał: jak teraz zajrzałem, to byłem przekonany, że to dwaj całujący się faceci. Każdy widzi to co chce zobaczyć :kappapride: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Buzie widze !!!!! Buzie wiedze w tym koszulku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Zajefajna koszulka sunbro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Neon zrobił mi zdjęcie niespodziankę, jedno z niewielu jakie mam na fonie. Typical slav nerd. A tu stare jeszcze z brodą - patriarcha Wszechrusi intensifies. Tęsknię za nią ;-; 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Tomeg, ja myślałem, że jesteś chudy, zawsze nosisz dres i wszędzie chodzisz przykucnięty a faktycznie wyglądasz jak ruski ksiądz D: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 17 minut temu WarmKapitan napisał: ja myślałem, że jesteś chudy, zawsze nosisz dres i wszędzie chodzisz przykucnięty Eee, to robię ja xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ale noszę dres czo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Tomek, poszedłbym z Tobą do cerkwi, a potem na paschę, prawdziwy pop z Ciebie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 W sumie jestem prawosławny, we Wrocławiu jest cerkiew... hmmm... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nic tylko składać papiery o pracę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 (edited) @Po prostu Tomek Tomeczek trochę jak Rasputin, a on miał powodzenie u kobiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kurde, już nawet nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wstawiałem, no cóż czas nadrobić zaległości i jednocześnie spełnić skryte marzenie każdego prawdziwego mężczyzny, o zostaniu modelką. Spoiler Wywaliłem, bo najwidoczniej to był zbyt skomplikowany żart dla was, cepy. XD Edited March 16, 2017 by WilczeK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 (edited) 6 godzin temu WilczeK napisał: Kurde, już nawet nie pamiętam, kiedy coś ostatnio wstawiałem, no cóż czas nadrobić zaległości i jednocześnie spełnić skryte marzenie każdego prawdziwego mężczyzny, o zostaniu modelką: Zawiodłem się i to mocno </3 Edited March 16, 2017 by Talar Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Nie da się podzielić znaku mniejszości przez 3. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Mojego serduszka też nie da się posklejać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Wiem, że wolałbyś abym był jakąś fajną laską. No ale musiałem zniszczyć twoje marzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 @WilczeK Ja tam cię kocham 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Zawsze Cię wyobrażałem jako łysola z bródką i okularami, a nie takie coś. Od teraz przerzucam się na Tomka. Kiedy on będzie ścinał dla mnie drzewa, Ty wciąż będziesz szukać własnych rurek. niepozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 (edited) Nie noszę rurek. XD Kiedyś dostałem ze 3 sztuki za free i wszystkie oddałem . A do lasu chodzę. Wciąż cię kocham z całego serduszka mój talarku. XDeeeee A co będzie z dziećmi? Edited March 16, 2017 by WilczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Co to za gej party tu się wyprawia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 3 minuty temu Major Degtyarev napisał: Co to za gej party tu się wyprawia @Talar liczył na to, że będę chłopem który go poskromi, ale nie spełniłem jego oczekiwań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 11 minut temu WilczeK napisał: @Talar liczył na to, że będę chłopem który go poskromi, ale nie spełniłem jego oczekiwań. A to co to za tenczu w napisie masz w sygnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 A co to za tęczowe kucyki oglądasz w tych komputerach? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts