Decaded Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 2 godziny temu Mielcar napisał: W końcu trzeba się pokazać Jakość = kamerka internetowa za 30zł Pierwsze spojrzenie - O, spoko laska. Rzut oka na profil - Płeć: ogier Drugie spojrzenie - ... fuk Welp, siedem lat temu też mnie brali za dziewczynę, więc to chyba w miarę normalne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 A ja poszłam sprawdzić wiek. No to nie skomplementuję, bo za stara jestem i dziwnie to zabrzmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Właśnie teraz Ylthin Maruda napisał: stara jestem Nie taka znowu stara. Ciekawe co ma powiedzieć nasz forumowy dziadek, @Dolar84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Deca, dobijam hamerykańskiego wieku picia. Komplementowanie ludzi poniżej 18. roku życia bardzo mi nie przystoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 1 minutę temu Ylthin Maruda napisał: Deca, dobijam hamerykańskiego wieku picia. Komplementowanie ludzi poniżej 18. roku życia bardzo mi nie przystoi. Dzwonię na policję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Spoiler Suaba Grafika... polecam Lepszej kamery nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 2 minuty temu Twister napisał: Ukryj zawartość Suaba Grafika... polecam Lepszej kamery nie było Twoja zasłona jest creepy... Tak trochę bardzo nawet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 3 minuty temu Decaded napisał: Twoja zasłona jest creepy... Tak trochę bardzo nawet. Każdy mi to mówi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ta zasłona żyje własnym życiem, zostawcie ją w spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 3 godziny temu Mielcar napisał: W końcu trzeba się pokazać Jakość = kamerka internetowa za 30zł Kolega bardzo przypomina pewną postać że świata czarodzieje http://vignette3.wikia.nocookie.net/harrypotter/images/7/7e/Hermione-HBP-hermione-granger-16048675-1919-2560.jpg/revision/latest?cb=20140628051753 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 10 minut temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Kolega bardzo przypomina pewną postać że świata czarodzieje Pokaż ukrytą zawartość http://vignette3.wikia.nocookie.net/harrypotter/images/7/7e/Hermione-HBP-hermione-granger-16048675-1919-2560.jpg/revision/latest?cb=20140628051753 Co go obrażasz przecież nie jest rudy xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 A mnie to z chłopakiem mylili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ja do 3 klasy podstawówki byłem brany za dziewczynkę więc znam to uczucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Apropo mylenia to kocham jak do @Po prostu Tomek w pracy "proszę pani" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) 2 godziny temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Kolega bardzo przypomina pewną postać że świata czarodzieje Pokaż ukrytą zawartość http://vignette3.wikia.nocookie.net/harrypotter/images/7/7e/Hermione-HBP-hermione-granger-16048675-1919-2560.jpg/revision/latest?cb=20140628051753 To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Jeśli wyglądam na dziewczynę, to dobrze że jeszcze nie słyszeliście mojego głosu Może dorzucę inne zdjęcie, tak dla kontrastu, jest trochę starsze Edited February 18, 2017 by Mielcar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Właśnie teraz Mielcar napisał: To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Będziesz miał powodzenie u zdesperowanych nastolatków całego świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 8 minut temu Mielcar napisał: To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Jeśli wyglądam na dziewczynę, to dobrze że jeszcze nie słyszeliście mojego głosu To dawaj nagraj cover xD naaaaapewno by był lepszy niż Rekina, wiadomo o kogo chodzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: To dawaj nagraj cover xD naaaaapewno by był lepszy niż Rekina, wiadomo o kogo chodzi Ekhem niestety jestem nowy, i nie mam pojęcia o kogo chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Jestem tu od półtora roku i też nie mam pojęcia o kogo mu chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) 10 minut temu Mielcar napisał: Ekhem niestety jestem nowy, i nie mam pojęcia o kogo chodzi Szymona Smorąga nie słyszałeś? Na yt i jego coverów? Edited February 18, 2017 by Hi I'm Uzi Wanna Play? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Szymona Smorąga nie słyszałeś? Na yt i jego coverów? aha więc on ma na imie Szymon Smorąg! Tylko go kojarzyłem, z innych filmów na YT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 9 minut temu Mielcar napisał: aha więc on ma na imie Szymon Smorąg! Tylko go kojarzyłem, z innych filmów na YT Sporo osób mówi na niego Rekin, i dlatego piszę że na pewno twój cover byłby lepszy baaaaa każdego byłby lepszy xD Btw co do drugiego foto, to widzę nielegalny handel energetykami ehhh aż mi się obóz nad morzem przypomniała jak z kumplem energetyki po 2zł kupowaliśmy i sprzedawaliśmy innym obozowiczą po 4zł xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 11 minut temu Mielcar napisał: Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał Ja jak najbardziej jestem za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) Panowie przenieście się na PW bo zaczynacie robić spam. Edited February 18, 2017 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts