Paplok Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlex Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 8 minut temu Paplok napisał: Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Pokaż, ocenimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Dobra to ja Tez yebbne zdjecie niech bedzie to, 4:22 (ukonczenie stawianie serwera od 22). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 5 godzin temu Paplok napisał: Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Wiem jak to jest, kumple do mnie że wstyd ze mną na Miasto wychodzić bo mam łoniaki na twarzy ( broda i baki ) a co ja poradzę że tak mi rośnie xD godzinę temu Ciastek napisał: Dobra to ja Tez yebbne zdjecie niech bedzie to, 4:22 (ukonczenie stawianie serwera od 22). Myślałem że ten krzyż jest odwrócony xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Co poradzisz? Ruszyć tyłek sprzed kompa, maszynka do łapy i do roboty Też mam w wieku już 21 lat tak żałosny zarost, że trzeba to regularnie golić, taka moja uroda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlex Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Za to ja mam dwukolorowy zarost 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Raz sie żyje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @Hi I'm Uzi Wanna Play? mam, ale nosze na zmiane odwrócony z tym krzyzykiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Pozdrawiam wszystkich w których płynie Słowiańska krew Spoiler Spoiler bieg 10 km w górach,38 miejsce na 260 zawodników 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 8 minut temu Major Degtyarev napisał: Pozdrawiam wszystkich w których płynie Słowiańska krew Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość bieg 10 km w górach,38 miejsce na 260 zawodników Wow szacun Ja mam za to ojca co ma prawie 50 lat i se na luzie traithlony robi... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 5 minut temu Mielcar napisał: Wow szacun Ja mam za to ojca co ma prawie 50 lat i se na luzie traithlony robi... xD Mój ma 60 i teraz idzie na ultra maraton chojnik to rodzinne u nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Widzę że wstrzelę się w temat z zarostem, też mnie możecie zjechać xD Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) 13 minuty temu Lemi napisał: Widzę że wstrzelę się w temat z zarostem, też mnie możecie zjechać xD Pokaż ukrytą zawartość A dziób gdzie? Btw co do zarostu jest dobry bo nie sterczy jak łoniaki błehehe Edited February 21, 2017 by Hi I'm Uzi Wanna Play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 52 minuty temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: A dziób gdzie? Btw co do zarostu jest dobry bo nie sterczy jak łoniaki błehehe Zamiast dzioba jest szyderczy uśmieszek. Btw ja tak normalnie wyglądam, na każdym zdjęciu. Nic na to nie poradzę Co do zarostu jeszcze nie mam pomysłu jak go dalej ukształtować, ale sporo ludzi mi mówi że lepiej wyglądam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) 6 godzin temu Lemi napisał: Co do zarostu jeszcze nie mam pomysłu jak go dalej ukształtować, ale sporo ludzi mi mówi że lepiej wyglądam. Tylko błagam nie idź w tzw "neckbearda", to wygląda obrzydliwie i żałośnie, a trochę tak ci rośnie, życzę bujnej, drwalskiej brody Edited February 21, 2017 by Paplok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Darth i jego "Armor" Wersja zwykła + Przeróbka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 (edited) Uwaga! Przed zobaczeniem zdjęcia skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, bo za dużo Twistera może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu Spoiler OSTRZEGAŁEM Edited March 9, 2017 by Twister 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 to moja kolej dzisiaj! Przynajmniej teraz będzie lepsza jakość Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 1 minutę temu Mielcar napisał: to moja kolej dzisiaj! Przynajmniej teraz będzie lepsza jakość Ukryj zawartość MUFFINKA!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hevra Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 (edited) Jakiś pedał (toja) Spoiler Edited March 9, 2017 by Hevra 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atria Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Spoiler Bry Też się pokażę, a co. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 20 godzin temu Atria napisał: Też się pokażę, a co. Nie mieszkasz na podlasiu i nie masz przypadkiem brata? Strasznie przypominasz mi siostrę mojego znajomego Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 @Atria Drugi raz spotykam się, żeby awatar tak dobrze obrazował wygląd usera, za pierwszym razem jakaś dziewczyna wyglądała jak humanizacja Octavii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atria Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 5 godzin temu Zexel napisał: Nie mieszkasz na podlasiu i nie masz przypadkiem brata? Strasznie przypominasz mi siostrę mojego znajomego Mieszkam w okolicach Wrocławia i brata stety bądź nie, nie posiadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts