Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Hayate z morką głową XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Hayate, jakiee suodkieee <3 Btw i tak masz lepszą kamerkę niż ja xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dam znowu swoje foto, bo ktoś ciągle chcę moich wąsów ^^' Proszę: http://s9.postimage.org/ual997lcv/Stachul.jpg Pamiętaj drogi smoku. Twój Termos zawsze będzie dla ciebie trzymał wode Nie cytujemy z IMG. ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Trochę więcej Cygnusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 sweet focie kamerką w laptopie! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Też chcę być fajny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Dam dam dam :3 Jutro dam może jakieś większe, ale teraz korzystam z komórki to nie ma mowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 A to skoro tak dawno nie dałem... to dam coś, co powali stary mit, że uradziłem się z brodą... TAK! To będę ja BEZ ZAROSTU! Oglądacie więc na własną odpowiedzialność... I dla porównania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Stachul bez zarostu tak bardzo mi Neona przypomina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Stachul dobra dupa jest ale tylko jak ma brodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 *patrzy na stachula bez zarostu* Gdybym cię spotkał późną nocą, w jakimś zakamarku, pomyślałbym, że jesteś gwałcicielem... - Powiedział rudy z twarzą jak gwałciciel po więzieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Chcę być piękna! Oh wait, przecież jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Pasujesz do swojego avatara A gdzie okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ściągnęłam, zbyt hipstersko wyglądałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 To i ja się pochwalę^^ Od razu zaznaczam że nie odpowiadam za ewentualne uszkodzenie wzroku po obejrzeniu mojej ślicznej(ta jasne) buzi:fluttershy5: Ja to ten z czapką Mikołaja. Zdjęcie zrobione może 2 lata temu ale do tej pory zmieniłem się tylko pod względem większej ilości siwych włosów (no może i warze już trochę mniej niż wtedy:rd8:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Oto ja. Użytkownik z numerem 1. Zdjęcie z przed 3 lat, bez okularów. Teraz mam troszeczkę dłuższe włosy, dosłownie o 1-2 centymetry . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Yargol, teraz już wiem jak wyglądasz, znajdę cię : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Dam swoje zdjęcie Kocham painta:rainderp:........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Yargolek !? wut wut !? wrócił po wygnaniu na Syberię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Właśnie skojarzyłam, że miałam sobie nową fotę strzelić... Rzecz w tym jednak, że gdybym wrzuciła ją na forum, mielibyście nalot policji i wyroki za pedofilię. Tak, wyglądam na niecałe 14 lat, a te durne blond loczki powagi mi nie dodają. A, dlaczego tu jest tak wielu przystojnych długowłosych?! @down - mam foty sprzed roku i 2 lat, nie będę was takim antykiem karmić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Właśnie skojarzyłam, że miałam sobie nową fotę strzelić... Rzecz w tym jednak, że gdybym wrzuciła ją na forum, mielibyście nalot policji i wyroki za pedofilię. Tak, wyglądam na niecałe 14 lat, a te durne blond loczki powagi mi nie dodają. A, dlaczego tu jest tak wielu przystojnych długowłosych?! Wrzucaj a nie marnujesz czas na gadanie . @Up Ja tam wrzuciłem foto z przed 3 lat i nikt nie narzeka(chociaż wyglądam tam tak samo jak teraz q_q) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Stachul bez zarostu tak bardzo mi Neona przypomina Bo ja z czasem ewoluuję w Stachula (Jak dojdę do skilla "Randomness" na lvl OVER NINE THOUSAND! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 smutna Hayate bo nie może gadać ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Robiona kartoflem hipsterska fotka podrasowana w Photo Editor (tj. czarno-biała, żeby szum nie bił po oczach i Lyra pokolorowana ). Nie bijcie. Wiem, jestem płaska jak decha, pryszczata, nieuczesana i ogółem wyjątkowo nieatrakcyjna... propozycje matrymonialne wrzucać do najbliższego kosza na śmieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Jeśli chcesz znać moją opinię to nie jesteś taka, jak siebie opisujesz tzn. brzydka. Nie jesteś tapeciarą, która piękno mierzy makijażem i błyszczykiem, a to jest plus. Nie widzę na ten przykład żadnych pryszczy. Co do propozycji matrymonialnych, to co napisałem powyżej jest tylko pocieszeniem. I tylko tak proszę to odbierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się