Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Szczere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Twarz typu "ming" tyle że bez uśmiechu. Po za tym jakbyś miała długie włosy to nawet słodko wyglądasz. Głos masz niepowtarzalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 To jest mina w stylu psa oh u XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ej, nie wrzucaj moich zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Twarz typu "ming" tyle że bez uśmiechu. Po za tym jakbyś miała długie włosy to nawet słodko wyglądasz. Głos masz niepowtarzalny. Mój głos to zły głos ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wika23032002 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 czemu większość to nastolatki starsze? chłopaki na dodatek? no i bronies? wow.. ja jestem pegasis a mam 11 lat.. to jakim trzeba być fanem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Uno,jak jest chłopak to automatycznie jest bronies,right? Do,jakim fanem?Nie rozumiem wypowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie tylko ty nie rozumiesz tej wypowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Mój ojciec nadal tego nie rozumie..."Jesteś już za duża na kucyki!" a ja mu się odgryzam "Ale jeszcze za młoda na bycie pegasis" i jest cisza na kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Szczere Fałszywe x2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Toruński meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) czemu większość to nastolatki starsze? Bo sporo młodzieży dołączyło do fandomu. Jakiś czas temu większość miała powyżej dwudziestki, więc nastolatków było mało. A teraz... kilka zdjęć z meeta planszówkowego w Osowej. Sam nie wiem co lepsze... epicki poker face Fluttershy, czy epicka Derpy... hmm... da się to jakoś połączyć? Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Xinef Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Fluttershy masz super. Za ile byś mi ją sprzedał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Xinef wyglądasz na Rockmana albo fanatyka przemierzania świata na motorze z kumplami. Nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Nie no,to jest świetne. Na zdjęciu taki dorosły gościu,metalowiec z wąsem a pod pachą Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Nie zapomnij o różowym bereciku~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Za ile byś mi ją sprzedał? Jako, że jestem przeciwny niewolnictwu, to nie traktuję Jej jako swoją własność, tylko daję jej całkowitą wolność. Możesz się jej zapytać czy chciałaby u Ciebie pomieszkać, ale wątpię, żeby się zgodziła... wiesz, uczę ją programowania gier i nie chciałaby przerywać lekcji... Xinef wyglądasz na Rockmana albo fanatyka przemierzania świata na motorze z kumplami. Hmm... lubię metal symfoniczny symponiczny, Nightwish, a z kucykowych to L-Train... to wystarczy, żeby być metalem? Jeśli zaś chodzi o Harleye Davidsony i temu podobne jednoślady... jakoś nie spieszy mi się do robienia prawka i prowadzenia podobnych pojazdów, bo boję się, że jeszcze komuś zrobię krzywdę xD Załatwcie mi velociraptora, to może zmienię zdanie Jeśli chodzi o moją fryzurę + wąsy, to bardziej mierzyłem w coś a la sensei sztuk walki, samuraj... zresztą Flutterkę też uczę ninjitsu. A propos, czy nie uważacie, że w tym bereciku wygląda trochę hipstersko? Mógłbym jej jeszcze pożyczyć okulary... Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Xinef Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 z wąsem a pod pachą przeczytałem z wąsem pod pachą ale sie to wytnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Jako że Ukesiowi się nudzi da swoje zdjęcie z jakimś zrypanym zacieszem XD Ale wyglądam jak przychlast, jednak to wina, że był to trzeci dzień konwentu, spałam ogółem maks 4 godziny, no i inne takie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Na każdym zdjęciu inne włosy, ty to szalejesz. Skąd masz tyle takich farb ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 J-jestę p-pedofilę! A ja loliconę! EMRĄĄĄĄĄĄ, A KAITO SIĘ NIE SŁUCHA, ZASTOSUJ WARNA +5 PRZECIW NIESŁUCHAJĄCYM SIĘ USEROM! :< Padło ostrzeżenie. Następnym razem zaproszę na miesięczne wakacje od forum. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Tak przeglądam te zdjęcia co dodajecie.....i jak pokaże swoją jakże paskudną twarz to nikogo tym nie zgorszę Jestem paskudnie niefotogeniczny, brzydki i bardzo brzydki... ale jak już jest taki temat to aż szkoda nie dać zdjęcia Pilnuj słownictwa, następnym razem gorzej potraktuję. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Tak przeglądam te zdjęcia co dodajecie.....i jak pokaże swoją jakże paskudną twarz to nikogo tym nie zgorszę Jestem paskudnie niefotogeniczny, brzydki i bardzo brzydki... ale jak już jest taki temat to aż szkoda nie dać zdjęcia Tak, jesteś. Zgadzam się z Tobą, więc chyba się z tego cieszysz? Ja pierpapier, ludzie, ogarnijcie się, nikomu nie chce się czytać waszych smutów odnośnie wyglądu >.< Rozumiem, że nie każdy wygląda jak Brad Pitt, ale to nie powód, bo biadolić o tym na pół świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 nikomu nie chce się czytać waszych smutów odnośnie wyglądu Mów za siebie, sporadycznie trafiają się osoby które lubią to czytać. Nie mam pojęcia co się dzieje w psychice takich ludzi... ale bywają tacy. Serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Każdy jest inny, nie powinno się patrzeć wyłącznie na wygląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się