Matjas Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Jestem Sailor Matjas~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Macie moją "Jeszcze" uśmiechniętą twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Matjasku, el contracto siniorita? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Contrato party~ dobra bedzie z ciebie meguca Matjas! Co do smutów odnośnie wyglądu to zdjęcie jest już dowodem. Jeśli chcesz opisywać swoje odczucia wzgledem wlasnego wyglądu to niech przynajmniej nie zajmuje to 4 linijek. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) KRÓL AVAN i STACHUL MAESTER JAZDY BUSEM i rozkład Zniszcza xD Zniszczu na dole, nawala laserami. Avan ze swymi wyjętymi kłami i ja z nieswoimi spodniami... Po lewej ja xD Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Smok Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Lol... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Jestę Pięknę (o co chodzi ludziom piszącym: "Jestę Brzydalę"? Niska samoocena?? ) Edytowano Lipiec 6, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba567g Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Zdjęcia stare bo stary, sylwester 2011/2012 ale zawsze jakieś są , proszę nie zwracać uwagi na mój stan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Hahah! Świetny cosplay Jokera,chyba że tak na codzień wyglądasz? Nie no,o oczywiście żartuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Macie moją "Jeszcze" uśmiechniętą twarz. Overly attached girlfriend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Kolega robił a ja zawsze(Prawie )mam zeza więc oto efekt D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba567g Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Hahah! Świetny cosplay Jokera,chyba że tak na codzień wyglądasz? Nie no,o oczywiście żartuje. Dziękuje, dziękuje . Tak dzień w dzień, trochę bankrutuje na kosmetyki ale daje radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Ja i te moje głupie miny. I teraz powiedz Pani, że nie jesteś ładna.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Kolega robił a ja zawsze(Prawie )mam zeza więc oto efekt D: Sooooo Derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Niestety dostałeś blokadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Super ... nie działa. Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Zappter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Well... Druga próba Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Replin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Gdzież ręka Stachula powędrowała Oto macie obraz przedstawiający Tamarę która wygląda jakby ważyła 200 kilo.... Patrzcie na koszulkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ależ na drodze pięknie panowie pracuja... a ta ciężaróweczka... to chyba Iveco xD Ładnie ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Oto macie obraz przedstawiający Tamarę która wygląda jakby ważyła 200 kilo.... Wcale nie! Most się pod Tobą nie ugina... (to chyba najlepszy komplement jaki w życiu wymyśliłem) Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Xinef 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Wcale nie! Most się pod Tobą nie ugina... (to chyba najlepszy komplement jaki w życiu wymyśliłem) Ej,no właśnie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ujęcie powinno być lepsze, wtedy nie byłoby takiego... kolosalnego efektu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Zwracacie uwagę nie na to co trzeba a potem mówicie, że polscy budowlańcy nic nie robią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Tamara - tuliłbym Ty w końcu byłaś na ostatnim meecie Śląskim? Coś pisałaś, że będziesz, a nie przypominam sobie tej twarzyczki z meeta, co jak na mnie jest dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się