Niklas Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Lol, Linds. Taka heheszka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Bardzo ładne włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) A dziękuję Widzę Celly żeś z okolic Zambrowa, przekaż Podlasiowi pozdrowienia od tego, w którym płynie krew Podlaska Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dobra, dawno nic nie wrzucałam, soł.. Takie tam z B-xmassconu XD W ogóle nóż widelec ktoś był na B-xc i mnie widział, albo z nim gadałam a nie miałam pojęcia, że to jakiś ziom z forum? XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dobra, dawno nic nie wrzucałam, soł.. Takie tam z B-xmassconu XD W ogóle nóż widelec ktoś był na B-xc i mnie widział, albo z nim gadałam a nie miałam pojęcia, że to jakiś ziom z forum? XD Ja byłem na B-XmassConie, ale nie gadałem z nikim w koszpleju SNK. Siedziałem pół konwentu w Osu!roomie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Ja byłem na B-XmassConie, ale nie gadałem z nikim w koszpleju SNK. Siedziałem pół konwentu w Osu!roomie XD Ja żebrałam na mandat większość czasu XD Nah, to ja przeważnie kony spędzam na konsolówce lub na ddr, więc wiem jak to jest XDD Ale spoko, czyli jednak ktoś tam był na konie stąd 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ładny cosplay, Ukeś! ^^ ale na owej imprezie nie byłem ;P A co do Ciebie, Linds, mam wrażenie, że na tej fotografii jedno oko jest większe od drugiego o_0 A tak już nieco bardziej na temat, znaczy, tak jak sugeruje temat - zdjęcie~! ^^ 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 NIE DAM! NIE CHODZI O TO, ŻE JESTEM BRZYDKI (wręcz przeciwnie, jestem jednym z tych przystojnych), ALE ZARAZ ZLECĄ SIĘ PEDOFILE I MNIE NAMIERZO! Oczywiście nie chodzi mi o bronies, to byłoby obrażanie własnego fandomu, ale co raz zostanie wstawione w internecie, już nigdy nie opuści internetów. Zwłaszcza, że już i tak wystarczy poszukać, a już się wie gdzie mieszkam. Nie serio, może dam, ale jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 A tak już nieco bardziej na temat, znaczy, tak jak sugeruje temat - zdjęcie~! ^^ Brooodaaaaa TYLE PODOBIEŃSTW, łap tylko klucze Hogwartu i idź mieszkać obok Zakazanego Lasu plz. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ukeś, skąd masz ten strój zwiadowcy? Też z ebayu? Bo chciałabym sobie fundnąć, a w Yattcie są takie badziewne bluzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tak, to ja ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 DiscorsBass - dziękuję i cieszę się, że się podoba, chociaż w sumie i tak jeszcze nie był skończony, paski to zło XD Skoda Octavia De Lya - nie kupowałam tego, sama szyłam XD Znaczy no, spodnie zwykłe białe randomowe jakieś i buty z allegro, ale kurtka i paski to robota własna (i tych pasków za nic skończyć nie mogę) XD Gandezz - CYLINDER, OMG DAJ ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Cylinder dostałem od dziewczyny Kup sobie taki, polecam, dobrze zrobiony. Zamówiony z restyle.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Discors ma brodę jak Tankian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ukeś - za pierwszym razem jak zobaczyłem to zdjęcie to wydałaś mi się bardzo podobna do Ezio Auditore Discorss - wrażenie to miałeś z tej racji, że prawe oko na tamtym zdjęciu mam bardziej otwarte. Jeśli chodzi o twoje zdjęcie - na III Warszawskim wyglądałeś lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ukeś - za pierwszym razem jak zobaczyłem to zdjęcie to wydałaś mi się bardzo podobna do Ezio Auditore .. co? XD Ezio? Z której strony? XD Nie wiem w sumie czy to dobrze czy źle, lolz XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Takie tam z B-xmassconu XD Superaśne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naali Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Wszyscy chcieli zobaczyć mnie to proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Nie mam w zwyczaju mówić tego niewiastom, ale... Weź się trochę ogól dziewczyno. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Avanidius 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nalli co ci w prawe oko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ale i tak meh. Jak już się nie chcesz pokazywać, to się nie pokazuj, a nie tak łowisz na zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Takie łowienie na zdjęcie już się nudne zrobiło, bo chyba już każdy takie coś choć raz tutaj odwalił. Wszyscy mają lajczki do zdjątek, ja nie mam żadnego, jaki żal ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naali Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Jejku.... pożartowaç nie można. Nie wyglądam za dobrze by się pokazywać publicznie. Jeszcze któryś coś zrobi z zdjęciem albo do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 no cóż odkąd pamiętam i uczestniczę w tym temacie to tylko kilka fotek było przerabianych, w tym moja, jednakże zawsze były usuwane te przeróbki, jeżeli osoba, która była na zdjęciu poczuła się urażona... wiem z doświadczenia. A jeżeli chodzi o to, że nie chciałaś się pokazywać trzeba było wcale nie umieszczać jakiegokolwiek zdjęcia, niż umieszczać zdjęcie lisa, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 soon Ktoś mi fote w afganie strzelił ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się