Imeshovy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Le postanowienie noworoczne (zrealizowane jeszcze w tym roku ) BEFORE: AFTER: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Takie tam, z sylwka na omegle i tinychacie. W ogóle hepi nju jir od Leviego, nie? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 A co mi tam na pochybel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Flippyn, mogłeś zrobić zdjęcie jak nie było "pływających po piasku" z tyłu. Ale tak czy siak nie jest źle Może w końcu ja jutro wrzucę swoje, najlepiej w masce wilka...Nie? No to szopa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Ukeś - TA ŁAPKA! Chcę ją dotknąć ;_; Flippyn - no to teraz po takim zdjęciu to ino idziemy do baru i uzbrojeni w piwo bronimy Luny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Run. Run for your life. Don't look. Just run. A potem się zastanawiam, dlaczego dziewczyny mnie nie chcą. Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Generalek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Generalek mina typu: - ja dostalem ksiazke a ona kucyka. Cos tu jest nie tak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Run. Run for your life. Bo trzeba sie uśmiechać, a nie... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Bo trzeba sie uśmiechać, a nie... ;D Nie potrafię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Chwilowo moja najlepsza i ulubiona fota. Enjoy! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Spoko wyglądasz, a tak marudziłaś. Podoba mi się jakie robisz kreski wokół oczu- ani tego za dużo ani za mało, nie to co niektórzy robią... >.>" Nie potrafię. Hm może dlatego skojarzyłeś mi się z tym gościem. XD A jak zaczął się uśmiechać, to wyglądał uroczo. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 To ja Wam przedstawiam siebie! Pozdrawiam osoby, które mnie kojarzą. :3 Nie kojarzę, ale chętnie nadrobię zaległości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cavunia taka ładna a tak się obawiała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 A i tak to pewno jeden wielki trolling, by łapać pozytywne opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 A jak zaczął się uśmiechać, to wyglądał uroczo. ^^ Mam to traktować jako komplement ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Jako potencjalny komplement ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 A i tak to pewno jeden wielki trolling, by łapać pozytywne opinie Ty to wszystko uważasz za trolling, Niklasie. Ogólnie to nie zależy mi na opiniach innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Takie tam, z wakacji... 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ale trolling to jak się chce kogoś wkurzyć i/lub upokorzyć. Tu to co najwyżej to atencjonowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Wow. Chaos godny Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Też takie, wakacyjne Postmodernizm jak w morde strzelił. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Takie tam, z wakacji... Ślicznie wyszłaś Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Chyba mi się nudzi łapcie moje P.S Wyszedłem jak debil.. Tak to jest jak się nie lubi/nie umie pozować do zdjęć Edytowano Styczeń 6, 2014 przez Arktez 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Chyba mi się nudzi łapcie moje P.S Wyszedłem jak debil.. Tak to jest jak się nie lubi/nie umie pozować do zdjęć Ooo, to to wielgachne siedzisko z Millenium Hall, czyż nie? Nigdy nie miałam okazji się tam wspiąć, bo zawsze bywały zajęte... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ooo, to to wielgachne siedzisko z Millenium Hall, czyż nie? Tak, pierwszy raz miałem okazje na nim usiąść Zazwyczaj nie miałem czasu. Drugi fotel obok był zajęty przez jakieś gimnazjalistki.. Że mnie wtedy naszło na fotki.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się