SystemShy Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nowa edycja starej , znanej i lubianej zabawy. Co oceniamy? -NICK -AVATAR -SYGNA -OCENA KOŃCOWA Oceniamy uzytkownika którego post jest nad twoim. Mile widziane są ładnie opisane oceny nie 1 wyrazowe . Zaczynajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: system6 - jedyne co ma wspólengo z serialem to "6", tyle co głównych bohaterek. Ale spoko. xD Avatar: Przypomina mi animację z piosenką "Beep, beep". xD Sygna: Całkiem fajna. Rzadko spotyka się postacie typu Sweetie Belle w sygnaturach. Ocena końcowa: Aktywny użytkownik. Ode mnie w sumie nie ma żadnych zastrzeżeń 5/5. Może być taki opis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 system6 NICK - mimo wszystko taki... przeciętny xd Ani nie jest zły, ani dobry - tak pomiędzy xd 6/10 AVATAR - bardzo sympatyczny avek. Ma w sobie coś, co poprawia humor, więc dlatego ocena nie może być inna niż 10/10 SYGNA - schludna, tylko jeden obrazek, ale za to ładny. 9/10 OCENA KOŃCOWA - summa summarum 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 NICK Niklas 9/10 AVATAR psycho twilight 8/10 SYGNA podoba mi sie 10/10 całość oceniam na 9/10 bo jestes poko i lubie cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Sakadetsu. Avatar Coś z Anime Sygna tak samo User w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Derpy a bit Avatar: Derpy rysowana przez Spromultiusa (chyba źle napisałem nick ) Sygnatura: Numer GG i angielski cytacik User: Bardzo spoko i w dodatku imiennik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick : Nie wiem co oznacza Avatar : Fluttershy z podpisem w dole Sygnaturka : Cute Fluttershy User : Lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Trum Avatar: Celestia vs Discord! Sygnaturka: Trolling lvl - Discord User: Wysoko Sympatyczny, aczkolwiek nie nie nawiązałem nigdy bezpośredniej konwersacji Ps: Mój nic jest z łaciny medycznej W wolnym tłumaczeniu - Stopokolano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Nic mi nie przypomina Avatar: Flutterka i napis Sygna Flutterka User: Niestety nie miałem okazju poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Srebrna Tarcza...hmmm....jedyne co mi się kojarzy to...starożytny Rzym...nie wiem czemu D: Avatar: Fajne OC...coś mi przypomina... Sygnatura: http://oi50.tinypic.com/ek3u3o.jpg (Jak ja uwielbiam ten obrazek ) User: Bardzo fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick : Elka Avatar : Dashie zawsze ładnie wygląda... Sygnatura : Ale ta sygna to jest poprostu 120 % cooler, i so awsome... User : nie znam za dobrze, ostatnio za rzadko tu bywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Nadal słysząc imię Ares widzę swojego psa Av: God of war Sygme: Dobrze powiedziane User: Dla mnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick : Oryginalny Av : OC Sygna : Duuże oczy User : Fajny i dużo go na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Trum Ava: Jestem za Discordem :3 Sygna: Tak User: Lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Jakoś za blisko Pewexu, jak na mój gust. Avatar: Taki jakiś niekucykowy :/ Sygnatura: Tu tak samo User: Lubię i cenię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Zawsze jakiś dziwny mi się wydawał..... Avatar : Ten sam kucyk co w sydze Syga: Ten sam kucyk co w avku user: Fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 PAWLEX Nick: Jednoznacznie niemal oznacza imię Paweł. Avek: Fajny, kojarzy mi się z grą Metro 2033 Sygna: Również, ale z inną grą na PS2, zapomniałem nazwy, strzelanka... User: Lubię jak łechce moją wyobraźnie makaronem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Arjen Av: Luna w zbroi Sygna: Luna again User:Spoko,nawet go lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Elizabetta Nick: Fajny i dostojny, dość kontrastywny do samej Rainbow Dash Avek: Bardzo dopracowany i dobrze dobrany, włosy RD są na nim lepiej i naturalniej przedstawione niż w samym serialu. I extra oczka Sygna: Rainbow przypomina mi na niej jakąś przywódczynie, pokazującą swoją siłę. User: Oryginalna, lubi latać na chmurce na SB i prowadzić zabawę w stylu "opisz co robisz" na shoutboxie, wydaje mi się spokojna, spoko Extra temat wgl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: jak to się w ogóle czyta?? Avek: nie podoba mi się Luna wyglada jak ludzik michelin Syga: fajniejsza ale też nie powala.... User: wygląda w porządku.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Japoński major kusa nago. Avatar: Rarcia <3 Sygnatura: Ekhm... User: Jego wymagania co do muzyki mnie rozbrajają... muszę się do Ciebie jeszcze przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick : Fajny Av : Mroczny Joe z pączkiem Sygna : More Joe User : Mega ninja ale za to go lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nick: Trum(na) Av: Oj... będzie epicka walka Sygma: Haters gonna Hate User: Avatar Chaosu, poza tym spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Wiej .... 007 (Agent Bond ) Avatar: Mroczny OC, fajne. Sygnatura: Hmm... tam siedzi Nightmare Moon? User: Fajny, po liczbie postów widać,że bardzo aktywny na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Nick z imienia, fajnie. Avek: RD Sygna: RD! User: Avatar Rainbow, aktywny/a na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się