Littlepip Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 N: Fani i fanki kucyków łączcie się A: Wolna miłość wyższych sfer S: Takie tam rodzinne zażyłości U: Jeden z bardziej ogarniętych na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 N: Krótki i ciekawy, wpada w oko. A: Fajny kucyk, własnej roboty? S: Pociągiem przez Equestrię. U: Dość znany, widoczny w nie jednym temacie Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N: BRONIESiPEGASIS, wciąż ten sam i niezmienny.A: Jak już mówiłam, nie pasuje mi trochę. Ale to moje zdanie.S: Tak jak wyżej.U: Często widywany przeze mnie w różnych tematach. Jak widać popularny na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N: Nadal kojarzy mi się z afryką xD A: Nadal ładny lew S: Wciąż mi się podoba U: Miła i ogarnięta. Lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N: Sosna. Taki prosty i oryginalny. A: Spitfire. Bardzo ładna Spitfire! S: Jak zwykle ta sama. I dobrze. Wyróżnia się. U: Bardzo fajny. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N: Lisica-chan, ciekawy. Mimo to, nie wiem za bardzo, co znaczy "chan". A: Fajny avek, chociaż trochę niewyraźny lub zbyt rozmazany. S: Niezły cytat, tekst w spoilerze też świetny. U: Dość często spotykam ją w grach forumowych, ale raczej tylko tu. Możliwe, że przebywamy w innych działach na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N: Swahili, czyli pewien afrykański język. Wydaje się być dość tajemniczy, lubię to :3 A: Lew, widać po jego spojrzeniu, że pewny siebie. Fajnie, że obraz z przeźroczystym tłem, dobrze to wygląda na czarnym motywie forum. Plus S: Słit Buzi, hug, buzi. Też tak chcę! Zaś wszystko wykonane schludnie, więc git U: Nie znam bliżej, ale wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Oby tak dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 N:AJ MESZ A:Jaka słodka SB, aż bym jej dała rękę :3 Strasznie mi się podoba styl i kreska. S:Gra w papier, kamień, nożyce? U:Fajny człek, miło się z nim rozmawia na SzitBoksie i lubi hugać :3 Dorobił się kolorku, bravo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: Trochę długi, ale łatwy do zapamiętania i fajnie brzmi. A: Jakaś dziewczyna w cosplay'u żeńskiej wersji Norwegii. Nawet fajnie się prezentuje się jako avatar. S: Nie widzę. U: Fajna userka. Chyba ma teraz depresję. Fajnie się z nią rozmawia i lubię ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N - Jedzie owocami. Lubię owoce A - Jakieś anime. Nie ogarniam S - Jakiś ładny obrazek i standardowo wierszyk w spoilerze O - skądś cię kojarzę, ale nie wiem skąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: Trochę za długi, kojarzy mi się z królową Elżbietą. A: Ładna humanizacja Twi. S: łeee, nie lubię Bellatriks U: Sympatyczna userka i dobra pisarka fanfików. Kiedy nowy rozdział Rarci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: Krótki i fajny. Stawiam że samodzielnie wymyślony bo nigdy o czymś takim nie słyszałem, a google też nic nie mówi. A: Prawdopodobnie, a raczej na pewno jej OC. Pisałem już kiedyś że ma barwy Monster drink. Ogólnie wygląda ciekawie, S: I znowu witamy OC, widzę że Sygna nawiązuje do dzisiejszego dnia, jednak trzyma się już od dłuższego czasu. A co do rysunki, gratulacje dla autorki. U: Często widuje ją w statusach, można nazwać ją głosem rozsądku, dodatkowo jest autorką kilku FF. Bardzo aktywna i miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N:WilkU, zią. Fajny chociaż ma w sobie psowate. A:Ten epicki i epickim ockiem. S:Czarnobiały z helikopterem i AJ, ładny. U:Kojarzę, fajna osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: Trochę za długi, ale za to oryginalny. A: Ładny. S: Napis taki jak w jej randze. U: Wielbię i będę wielbić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: od kąd widzę.. ciągle ten sam i dobry ;3 A; nie znam.. S: spoioer, dwa w cenie jednego, promocja to ma U ; bardzo fajna lisica c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: Połączenie ssaka z pewnym żeńskim imieniem (które kojarzy mi się jednocześnie z Butchem Cassidym ). Nie mam raczej zastrzeżeń A: Troszkę mały, ale bardzo ładnie zrobiony obrazek z Pinkie w stroju, w którym zapraszała mane6 na urodziny Gummyego S: Schludnie wyglądający obrazek z tą samą postacią, co w avatarze. Lubię to U: Bardzo aktywna, ma nawet nagrodą. Czyli użytkowniczka na plus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Nick: Imesh, dość znany, wyróżniający się. Avatar: Niezmiennie Sweetie Belle. So cute. Sygna: "-Dwudziesty remis z rzędu?" User: Znany ze swojej marynarki. Widuję tu i ówdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N: gorączka złota! A: poważnie, jeden z najładniejszych portrecików Pinkameny jaki kiedykolwiek widziałam, bardzo dobry na avatar S: taka sama od dawna i nie widzę powodu, żeby zmieniać. Paski, noże, gwiazdy i pegaz, czyli same propsy! U: jestem tu już dość długo a jako nie kojarzę go z innych tematów za bardzo x.x Neutralne nastawienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) N:Dość znany na forum A:Twilight Sparkle z jakąś dziwną kostką S: & fajna , dobra na tapetę. U:Znam, jedna z najbardziej ogarniętych osób na forum. Edytowano Marzec 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 N : Kamil. Z Polski. urodził się : 1994 - teraz wiemy skąd 94 ^^ A : Źródło jego szczęścia. S : już dwa źródła ^^ U : Wesoło nastawiony do życia czołgista Pinkie pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 N: Wielka fanka majestatycznych zwierząt jakimi są Wilki. A:Pinkie w cylindrze , czyżby chciała czarować jak Twilight? S: Jest jak dawny Walduś, patrząc na nią aż słychać co chce powiedzieć z tym że zamiast śmiechu to Pinkie krzyczy :"Czas na impreeezkę" Sam bym taką chciał mieć U; Znam , fajna i sympatyczna osoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 N: Imię. Zapewne jego. A: Pinkie. Jeszcze tylko pozbyć się białego tła i będzie super. S: Userbar i linki. U: Całkiem fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 N:Lisia czan A:Paintowy ocek, kawaii. S:Taki sam jak był, sugoi. U:IMPOSIBURU KAWAII DESU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 N: Scoda Octavia de Lya. Końcówkę dzieli z Insomną. A: Ładny. S: Linki i obrazek z napisem. U: Kocham i wielbię po wieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 N: kitsune? :3 A: na razie wizerunek tej OCki dość niemrawo wygląda z jakiegoś powodu, może "ewoluuje" z czasem S: ten gif najlepszy U: chyba najaktywniejsza w tematach z grami i różnych lekkich poniaczych tematach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się