Sajback Gray Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Jakoś z niczym mi się nie kojarzy, czyli oryginalny. Bardzo cenię oryginalność, więc +. A: Nieco niefabulozo, ale i tak nie jest taki zły. S: Słodziutka. Bardzo duży +, bo aż się robi ciepło na sercu. U: Wydaje się miły i przyjazny, ale za dużo o nim nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Nigdzie się z nim nie spotkałem, też oryginalny (chociaż mój jest ściągnięty z Mount & Blade i zamienione dwie literki ) Avek: Octavusia Podoba mi się Sygna: Linki i jakiś tekst, tl;dr User: Kojarzę go z forum, nie podobają mi się jego złote, czarne etc. listy w profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: ...Wszystko mi sie kojarzy z yaoi. A: Przesłodki. Te oczy....*-* S: Fakt, zboczone wilki. U: Fajny, wysyłam mu linki yaoi na gg XD Poza tym... AOBA NA YATTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N:Aoba to imię postaci...prawie jakbym ja wpisała "Oz",ale nick moim zdaniem ładny. A:Neko-san~ S:Moim zdaniem śmieszna U:Miła osoba lubiąca kotki.Wszędzie dziś spamuje Aobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Wolałem po prostu Malinusię, bo to kojarzy mi się z Japońcami, ale może być. 7/10 Avatar: Lubię kapelusze, więc plus. Poza tym nie mój gust. 6/10 Sygnatura: A tutaj to już zatrzymałbym się na dłużej, lubię na nią patrzeć. 10/10 User: Wrażliwa pani, aktywna użytkowniczka, ciekawa postać biorąc pod uwagę ogół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Taki latający, aż unosi się do niebios Avatar: Chyba lubi naukę Nauka jest fajna. Sygnatura: Bardzo fajny zespół. Duży plus User: Bardzo miły, przyjazny i w dodatku fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) N: Przypomniał mi Aobe na yatta *-* I to że nigdy nie zagram w tą gre >.< A: Przesłodki *_____* S: Zboczony, ale też uroczy *-* U: Lubie mu spamować Aobą <yaoi> na gg Edytowano Listopad 12, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Powtórzę się. Jakaś postać czy cuś Avatar: Nekooo Yarguś lubi nekusie. Sygna: Koleś który mi pokazuje język ;_; Jestem smutny :C User: Miła, lubi mi spamować yaoi na gg. Ale powoli jej się kończy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Yargoleki A: Słodki, chyba widziałam go na czyimś DA :3 S: U: Wielbie go Miła, lubi mi spamować yaoi na gg. Ale powoli jej się kończy Aktualnie oglądam anime...więc nie wchodze na gg, bo chce wszystko szybko obejrzeć Na razie oglądam Mahou Shoujo Madoka Magica, potem 2 sezon Code Geass <nigdy nie mogłam sie zmusić > i 2 zeson Spice and Wolf :333. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N:Drzeffko A:Białe włosy z uszkami? I LIKE IT S:Lizanie gałek ocznych mode on U:Zakręcona fujoshi której wszędzie pełno,jestem z niej dumna A: Słodki, chyba widziałam go na czyimś DA :3 Na moim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Samochód, brum Avek: Pisała mi wczoraj kto to ale zapomniałem podoba mi się :3 Sygnaturka: tl;dr User: Bardzo miła, przyjazna, przyjemnie się z Nią rozmawia, kochana i ładna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N:#FUCKSWAG,This is Yargol A:Powiedziałabym, że ładny ale trochę głupio S:Pieseły takie kochane,wow U:Kocham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: google->grafika->Skoda yaoi A: WTF? S: U: Wielbie ją, jest fujoshi i mam pytanie... Widziałaś Love neco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Nick: Krótki i dość nietypowy. Avatar: Te spojrzenie:O Sygnatura: UP 4X User: Jeszcze za dobrze nie znam, liczę na to, ze się to zmieni;) Edytowano Listopad 12, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Przypomniał mi się Glock 18c A: Dobry tytuł S: Krótko, zwięźle i na temat U: Nie miałem okazji poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: nie ogarniam, dość nietypowy A: przypomniała mi się taka fajna seria komiksów... S: Nie lubię fasoli... U:nie wiem, nie znam go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Milordowy, zacnie milordowy. A: Creepy S: Słodka harcerka, nie widze 2 obrazu. U: I like trains. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Fajnie brzmi, jeśli powiesz to głośno, szeroko otwierając usta na każdej samogłosce. W sumie tylko tyle mogę o nim powiedzieć, bo nie wiem, do czego nawiązuje, co ma sobą reprezentować ani nic takiego. Avatar: Skryty w cieniach gość z uszami kota. Z wyglądu w porządku, ale w moje gusta nie trafia. Sygnaturka: Trochę jak Aragorn szykujący się do bitwy w Helmowym Jarze, tylko bardziej bez sensu. Użytkowniczka: Niesamowicie aktywna, ale widać komuś podpadła. Dużo bardziej niż ja ze swoim komunizmem. Osobiście nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Tak zwyczajnie. A: Gościu z czerwoną fragą... ;_; S: ... U: Ale sie rozpisał ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N:Postać z anime, 10 punktów dla mnie. ! A: Bardzo podobają mi się te cienie. S: hmmm.... Scena z anime... U: Przebiła mnie ilością wysyłanych przez siebie postów, w dość krótkim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Wilczek A: Zmienił...Wcześniejszy był bardziej słodszy ;c S: Też zmienił, kolejna creepy latająca maszyna U: Wielbie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) N: Baobab A: Nie ogarniam, fajny więźień z gumą. S: Jak zwykle genialna U: Masło? Otaku? 10/10 WIELBIĘ. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Milord. A: Nie widze. S: Taka słodka i zarazem creepy U: Został otaku, wielbie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Krótko A: Zmienia jak rękawiczki S: /\ UP /\ U: Bardzo miła użytkowniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Przypomniało mi sie jedno anime~ A: Ta maska ;_; S: Epicka XD U: Bardzo mało postów :/ ale sygna zaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się