Krulig Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 N: Mały Hehesz-chan. Na pewno bardziej oryginalne niż fFankaRainbowDash A: Giluś Avatar uroczy. Wycięty i zmodyfikowany przeze mnie, ale ciiii~ S: Oz x Gil. Mój ulubiony ship z kategorii Male x Male U: Krótko gości na naszym forum. Wielbicielka Gila i tworzy mnóstwo luźnych sesji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Opiszę krótko. N: Mały hehesz. Hehesz całkm fajny wyraz. A: Gil, może być. S: Ozu i Gil, też może być. U: Hejcę ją. 2. N: Krulig, oby tak dalej. A: Ozuu, całkiem fajny. S: Tyle w niej spamu i braku sensu. U: Mój cygan. Lubię, mieszka na wschodnim-zachodzie. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) N: Oryginalny i bardzo fajny x3 A: Taki ładunki S: Bardzo fajna xd Podobała mi się od początku xd U: Elf :3 Lubię elfy :3 Poza tym bardzo fajnie się z nią rozmawia i świetnie się dogadujemy x3 Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) N: Nasza Szeregowa, ale podobno chciała zmienić A: Break x3 S: Fajowa, podoba się Heheszowi U: Hehesza ciocia :3 Zawsze pocieszy i fajnie się z nią gada Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Oh my god, trzecia osoba mnie wyprzedza. ;-; Nick: Chyba lubi heheszkować, całkiem fajny. Awatar: Zapewne jakieś mongolskie bajki, bleh. Sygna: Mongolskie bajki #2. W spoilerze Witch Doctor, dość znana animacja. User: Pierwszy raz widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) N: Hehe, nie. A: Nie lubię pandory. S: Wyjdź mi z tym! Na stos! Ewentualnie krzyż. U: Za dużo pandory ale można wytrzymać. N: Wszystko dla pieniędzy! A: Rarity pije... jakiegoś drinka tak sądzę. S: Octavia? Od kiedy grasz dla szatana?! U: Jest modem w dziale... wybacz ale nie ogarniam w którym. (w sumie nie ogarniam kto jest w jakim dziale) Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) N: Moim zdaniem "von" zbędne. Reszta tak... diabelsko brzmi :3 A: , fajne wdzianko ma . Fajny av. S: Plus za Ao no Exorcist. Spoilerów mi się zbytnio nie chce otwierać, ale TEN MIX SOAD U: Bliżej nie znam, ale wywiera pozytywne wrażenie Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 N: Pochodzi od imienia Damian / A: Myślałam że to zodiakalny Lew lub coś ale wygląda jak OC. S: Mądre słowa U: Jeden z ogarniętych na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 N: Na początku czytałam "Selena"... Ale ogółem rzecz biorąc nick jest okej. Prosty, do zapamiętania. A: Luna i Flutterbat. Flutterbata ostatnio pluszowego nawet szyłam... XD W sumie fajny. S: Są odniesienia do rysunków, więc popatrzę. Poza tym widać czyją fanką jest U: Właściwie to znam, kojarzę z jednej sesji w Hogwarcie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 N: Bardzo prosty, idealny w swej prostocie. Nic dodać nic ująć. A: Typkowie z anime, nie jestem obeznany w tej dziecinie więc ciężko cokolwiek powiedzieć S: Po raz kolejny. Nie wiem nawet kto na obrazku jest dziewczyną, a kto chłopakiem. A co dopiero o co tu chodzi U:Wydaje się być sympatyczna, ciekawe w niej jest zainteresowanie cosplayami. Mało poznałem takich ludzi, a tak właściwie nie poznałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 N: Wilczek. Krótki, rozpoznawalny, nie jest zły. A: Skomentuję to tak jak najlepiej potrafi skomentować elf z lasu - to lata! Albo jak najlepiej umie dziecko, którym jestę - samolocik . S: Dużo o nim i cytat, który mi się bardzo podoba. No i linki, zatwierdzam. U: Statusowy spamer. Kojarzę, wydaje się być fajną spamerską osóbą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) N: Chyba jedyna Elfica na forum, dość oryginalne. A: Kolejna Elfka. S: Twórczy Elf xD U: Bardzo mało rozmawialiśmy, konkurowaliśmy ze sobą nawet kiedyś, ale wrogami nie jesteśmy Edytowano Lipiec 23, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) N: Od razu wiadomo o co chodzi. Długo nie zmieniany, może i wcale. A: Nie za bardzo mnie przekonał, ale bywają gorsze. S: Lepsza od avka, nawet mi się podoba. Suodka. U: Całkiem spoko user. Jedno ale: jeszcze raz nazwie Legolasa w moim avku elfką, to tymi wrogami zostaniemy *wnerwiony elf* ;_; *down* Dayan, za tą kobiecość spłoniesz, a TO BYŁA GROŹBA Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 N: Długi i po Angielsku. A: Fajny piesek S: Ciekawa poezja, ale ja ekspertem, czy znawcą jakimś nie jestem... U: Ciekawa Pegasis, jest chyba nowa tutaj, zatem jeszcze nie było okazji się poznać nawet, więc się dużo nie rozpiszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) N: Długi... i chociaż Hehesz widział go tyle razy to dalej nie umie zapamiętać A: Poprzedni był fajny ale ten jest powalający xD S: Jakiś wierszyk... nic ciekawego U: Jest na forum dość długo ale ma małą ilość postów. Może to dlatego że często siedzi na off-topie... Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N Time ls Now As How? - Czas jest teraz, jak, jak? Nie ogarniam... ale nietypowy A Bullord? Jakoś tak buldoga przypomina. A czy buldogi mogą być milordami? Najwyraźniej tak...S Czarne? Zgadza się. Niczym w kamieniu wyryte? Zgadza się W związku z tym twe serce to Desert Eagle. Zobaczysz światełko... chyba.U Młoda tak wiekiem jak i "stażem" na forum - póki co, nieznajoma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) N: Fajny i przemyślany jak widać, bo stały... A: Jedna z najlepszych Fluttershy na forum S: Całkiem spoko. U: Jeden z moich znajomych, który przychylił się do mojej propozycji i utworzył nową galerię w dziale Edytowano Lipiec 25, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nick: Broniesy i Pegazisy. Określenie na takich wesołych odchyłów oglądających kolorowe balerony. 9/10 Avatar: Nie lubię tego typu obrazków, kojarzą mi się z Egiptem xD Ale nie jest tak źle 7/10 Sygnatura: Ładnie to tak? :3 Pinkie i Applejack na jednym gifie, czyli wszystko co najlepsze ^ ^ 10/10 User: Całkiem fajny kolega, pan ochroniarz. Szkoda że nie ma uprawnień w dziale CMC, bo niektórzy z obecnych avatarów to leniwe ścierwa i przydałby im się taki BiP. Oprócz tego największy dealer artów różnorakiej jakości na forum. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) N: Nie wiem co znaczy.... . Ale aprobuję długie nazwy. A: Eee.... nie wiem co o tym myśleć. Daję 6/10 S: Tekst. Teksty nie są chyba takie złe. U: Mał znam ale pisała mi już na PW i lubi Audience. Daję wstępną okejkę. Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Sajback Polluerunt Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N: Brzmi fajnie ale brak mi skojarzeń A: Jakiś psiak z motylami. Ostatnio często widać podobne avatary. W każdym razie wygląda ciekawie S: I znów te psiaki. W każdym razie wygląda to fajnie U: Bardzo w porządku user. No i oczywiście avatar Discorda. Niestety ostatnio rzadko widuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N: Krótki i fajny, bez udziwnień. A: Stylowy i znowu bez zbędnych dodatków. S: Jest to scenka z jednej z lepszych piosenek z serialu. U: User biorący udział w wielu quizach, często widywany w offtopie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N: Wszechstronny, łączący oba typy członków fandomu A: Chyba delikatnie pod shipping chyba podchodzi, ale naprawdę tylko delikatnie S: Krótka, animowana, i też delikatny shipping U: User świetny, miły i pomocny. Często widywany w offtopie, mam go na skajpaju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nick: Niezbyt to gramatyczne, ale podoba mi się. Lubie wyrazy pisane z dużej litery (taki fetysz) Avatar: Zmieniony, cudowne kolorki i ładny pyszczek. Dobra zmiana zaprawdę, piękne Sygnatura: Całkiem fajny tekst, no i derp Chrysi, dobrze, dobrze. User: To trochę wkurzające gdy pisze mi w "User" nie znam ale wygląda spoko, bo całą frajdą internetu jest ocenianie po pozorach i można się bardziej wysilić, ale ja nic nie mówię (bo piszę ) Oprócz tego wydaje się być fajną nową duszyczką, pisze w większości w offtopie, w tej zabawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N: Forumowy ptak A: Hehesz lubi tego aktora, plus S: Fajowa XD U: Aktywny, o wiele dłużej siedzi na forum od Hehesza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 N: Krótki i fajny. Podobno jego Oc'ek tak się zwie. A: Jego Oc'ek. S: Kolorowe napisy są takie kolorowe :3 U: W porządku nawet. Chociaż mi jego Oc'ek z Oc'ekiem Atlantisa się kojarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się