Kamiiru Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 N:.Ciekawy, kojarzy mi się z Warcraf-tem A:Krasnolud ,czy mi się wydaje czy on jest z Władcy Pierścieni? S:Scenka z Władcy Pierścieni. U:Niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 N: Mówi całkiem sporo w porównaniu z innymi nickami, ale raczej jestem zwolenniczką tych bardziej "ksywkowatych", bez roczników i takich tam. Ale to ja. A: Pinkie Pie lubię, w sumie na avek to całkiem pasuje, więc zastrzeżeń nie mam. S: Zerknęłam przelotnie na dA, właściwie też na pozostałe linki. Poza tym prosta grafika mówiąca o tym kogo fanem jest. W sumie taka zwykła sygna. I dobrze. U: Znać może jakoś specjalnie to nie, ale wiem, że człowiek raczej chętny do działania, bo próbuje ogarnąć lubelskich bronies. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Nick: Heheszk'd Ukeś. Jakoś wolałem starą wersję. Avatar: Obraz ma ode mnie takie 7.65/10. Ale ujęcie perfekcyjne. Szczególnie ze wskazaniem na tytuł poziadaczki. Sygnatura: Neko-miko-kawaii-S.U.G.O.I. User: Jest dobrze. Ogarnięta. Smutek, że mnie nie pamięta. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 N: Fajny ale nie wiem co to znaczy. A: To jest renifer. S: DUDUDUDUDUDUDUDUDUDU U: Nie znam ale wydaje się fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 N : Może być ale te podwójne a i wykrzykniki psujo wszystko .-. A : Jakaś OC w animacji. Fajna animacja, Oc z resztą też... s : to białe co wygląda jak ... w sumie nie wiem co psuje resztę . u: nie znam, ale wydaje się spoko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 N: So long nick. So long, but I like it A: Avek zrobiony na podstawie portretu ShowTime'a. S: Coś o orzechach i że chwali się że zrobiła sobie avka. U: Znam nieco. Muszę przyznać że średnio ogarnięta (bez obrazy) a po za tym nie jest taka zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 N: Samo "Sajback" starczy. Serio. A: Slendermane, czy jak to tam szło... S: Tańcz, Slendi, tańcz! U: Lubię go. Posiada sporo nagród. Widzę go (prawie) wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Nick: Zgodnie z zaleceniem skróciła. Teraz jest według mnie dużo lepszy. Awatar: Countryballe zawsze w cenie. Ładnie wycięty, podoba mi się. Sygna: Cytaty, rymowanka i linki. W miarę. User: Widywałem kiedyś na SB, teraz już chyba nie wchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Nick: Charakterystyczny i kojarzy się z erpegami. Joł. Awatar: Bardzo przystojny niezwykle wprost. I Mhroczny. Klimatyczny. W żadnym razie nie jest mangowy. Sygnatura: Inkie Pie z gitarą. I niech wszyscy wiedzą, że to wcale nie jest Octavia ani Vinyl. Bo nie są to one. I nie będą, a obrazek fajny. User: Mój zią ;______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 N: Trochę dziwaczny, ale zarazem dobry. A: "Święty Granat Ręczny" przypomina mi Fallout'a 2 S: Mroczna, czyli takie jakie lubię. U: Nie znam, ale chciałbym poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Nick: Nie wiem czy oryginalny, bo to nie moje klimaty chyba ;-; Ale wygląda całkiem nieźle Avatar: Brodaty człek z toporem, podoba mi się. Sygnatura: Wuadca pierścieni, fajny gif, idziemy expić User: Nie znam, ale na SB rządał eutanazji. Postów mało, zarzutów mało, wiadomości o userze mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 N: Kruczeg :> A: Szczerbatek S: Dr. House, jedna z moich ulubionych postaci. U: Bardzo znana osoba, lubiana przezemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) N: Kojarzy mi się z kamieniem szlachetnym pokemonem na pewno dużo lepszy od SWAGGER aka JakubPonyStep A: Vinyl zawsze spoko. Ładny art z ładnym tłem, przez co dobrze wygląda na czarnym stylu forum S: Coelho, czyli cytat MUSI być mądry. Ładnie wygląda, to na pewno. U: Widuję, ale nie znam. Chyba dobry człowiek. Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 N: nadal kojarzy mi się z czymś puchatym i mięciutkim do tulnięcia A: jak zwykle Sweetie... myślę, że brakuje jej tu maczety S: dobrze, że nie zmieniasz ;D U: co tu dużo mówić, jeden z moich ulubionych userów i sympatyczny użytkownik ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 N: Kojarzy mi się z barankiem Show A: S: Bardzo mądre stwierdzenie, oh. U: Nie znam, ale te wielokropki bolą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Nie jestem hipsterem więc powiem tak jak każdy. Bez tego "Skoda" byłoby ładniej. Awatar: Nie mam pojęcia kto to, ale przypomina mi tego szczyla Joffreya Baratheona Sygna: Będę zły i nazwę go pingwinem. Fajny pingwin! User: Fajnie rysuje. Czasami zdarza mi się zobaczyć na SB, ale nigdy nie gadałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: GFG...kojarz mi się z hajsem Ava: Badass vampire Rarity...i like it Sygna: Inky (nie moge spamiętać tych sióstr ;-; ) jako rockman. Bardzo ładnie zrobiona. User: Spotykam na SB, wie o co chodzi z ALC...chcę walić z tobą dynks mordeczko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 (edytowany) Nick: Em... nie wiem co to znaczy xD Avatar: Bardzo fajne OC c: Sygnatura: Noo... spoko. Użytkownik: Widzę, że nowa osoba! Witaj i idź do działu "Na start" i napisz temat o sobie! Edytowano Sierpień 11, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Onyks to taki minerał, a Onyx to jakaś grupa hip-hopowa. Na pewno lepszy niż poprzedni. Awatar: Nie lubię Vinyl, ale ta jest całkiem okej. Sygna: Kolejny głęboki cytat. W miarę. User: Widziałem na sb jakieś ~2 razy. Nie wyróżniał się szczególnie. Neutralnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Nie wiem od czego to skrót ale trochę dziwne bo te kropeczki w nicku psujo efekt. Avatar: Nie mam pojęcia, OC? Przemalowana postać z mane6? Ale całkiem fajne rzęsy Sygnatura: Sporo cytatów i chyba niepotrzebnych odnośników, spoczko. User: Nie znam, 0 postów bo sam offtop, możesz się przywitać w odpowiednim dziale (Na start) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Bym wiedziała, co oznacza, to może i bym jakoś skomentowała sensownie... Awatar: Trochę za dużo różu, ale tak to ujdzie. Sygnatura: Trochę uboga. User: Pierwszy raz na oczy widzę, to chyba nic dziwnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Taki oksymoronowy, wolałem Nocturnal i w ogóle. Niefajny. Awatar: No i co to w ogóle jest. Profanacja i profanacja, powinno się zabronić takich awatarów. Sygna: Jaka chamska samoreklama! User: Moja ziomeczka, którą lubię hejcić, bo się ją fajnie hejci. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nick: Erpegowy, a erpegi są fajne. Chociaż nie wszystkie... >.> Awatar: Bardzo po prostu przepiękny. I majestatyczny i błyszczący i jest tam "oooo". Sygnatura: Ładny art z gitarą. Podobno gdzieś tam jest jeszcze kucyk. User: Trzeci raz gościa oceniam w ciągu ostatnich dwóch dni, ale to jest fajny gość. Polecam, chociaż strzela do mnie pociskami odłamkowymi hejtów. Może w kogo innego nie będzie ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 N: ach... nie wiem co o tym myśleć... neutralnie A: Holy s it is Holy Grenade! S: Uwielbiam czarno-białe rysunki c: U: Duuużo postów, wiem, że spoko ludź, ale nigdy nie gadałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 N: Kojarzy mi się z jakimś dubstepem A: Nie dziwię się skojarzeniom co do nicku S: Nie znam gościa ale mondry jak cholera. U: Świeżak. Dobrze się zaaklimatyzuje na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się