Daktyl Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick:Ciekawy,kojarzy mi się z wytrychem( Lockpick ;P ) Avatar i Sygnatura:Twilight User-Nie widziałem zbyt często,więc chyba nie czyta ficów tcb ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick: Długi D: Avatar: Strzelam że WoW Sygna: Fajne konio....coś? User: Widzę pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick: Pawlex Avatar: Z filmu Watchmen przedstawiający Rorschacha. Sygna: Logo i Hasło Korporacji Umbrella z Resident Evil User: Osobiście nie znam Pawła, lecz widzę że jest w porządku. Sygnaturką i Avatarem wyróżnia się na tle kucyków. Głównie przebywa w dziele Discorda, ale napisał też własny fanfic! Jest trochę mroczną osobą: Klnę bardzo...naprawdę bardzo klnę, a moje zachowanie jest...zmienne. Raz jestem wesoły i miły dla innych (a przynajmniej próbuję), a czasami mam ochotę wymordować pół Polski dlatego sądzę że avatar idealnie do niego pasuje!. Czasem bywa trochę nadpobudliwy lecz każdemu się może zdarzyć ten gorszy dzień. I teraz bonus dla ciebie: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xi8GV_pq3Gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Avek - Flutterka wystraszona, zawsze jest w modzie nieprawdaż ? Nick - Czyżbyś lubił szefować innych ? Sygna - ciekawa, przyjemna i urocza User - wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Avek - ciekawy crossover Spawna z nowoczesną technologią. Nick - Widać duży wpływ Transformersów, jak i mitologii... Sygna - Spory Transformers z puszką piwa? I like It! User - Ciekawy użytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daktyl Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick:Wygląda na jakiś skrót,ale nie wiem cóż to może oznaczać Avatar:Człowiek na jednorożcu przypominającym mounta warlocka z wowa Sygnatura:NMM i Celestia w bardzo dziwnych strojach User:Niestety nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick:Dość dwuznaczny ;x Avatar:Dead Knight Dwarf z problemem z plecami Sygnatura:WoW i Conversion Bureau - ciekawe... User:Hmm, pożyjemy zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 nick : z Radkiem sie mi kojarzy av: octawia end slipknot sygna : octawia paczy user : nie znam ale poznam i bardziej rospisany o de mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick:KorQ Podoba mi się Avatar: Fluttershy ze słuchawkami. Bardzo ładne Sygnatura: Mane 6 z bronią. Ciekawa sygna nie powiem... User: Nie jest za bardzo rozgadany. Miał należeć do klanu w Bf3, ale zrezygnował jeśli dobrze słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 nick:Lukpik Avek:Twilight,fasjnie ;D Sygna:równiz TS User:gadałem z nim,jest spox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Gangster Sygna: Colgate ^^ User: Mało z nim dyskutowałem ale jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Powróciłem ^^ A wracając do zabawy: Nick: Przyszłość Av: Flutterka ma faze Sygma: OK ^^ *przytula laptop* User: Moim zdaniem jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 nick:wiej007 wiatr bond av:ciemne OC sygna : ciemność w niej oczy i jakaś filozofia user : spoko user i dobry gracz w tf2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Nick:Korek XD av:jest poprostu cudny! sygna:armia czerwona przy tej armii się poprostu chowa... user:jest miły i przyjazny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Nick: Kojarzy mi się z GTA... Avek: Też z GTA, dat kreska, stylowo avek utrzymany w ciemnej tonacji Sygna: Ostatnie stwierdzenie jest ekstra User: Pojawił się niedawno, aktywny od czasu do czasu, za malo znam by oceniać jego osobowość na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 nick. Arjen kojarzy mi sie z piłkarzem av. Cudny nie do opisania sygna luna paczy sie spoko user dużo postów napisanych oraz sługa NLR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 nick: KorQ avek: Świetna Fluttershy, super avatar sygnatura: kucyki przygotowane do wojny user: Jest spoko, słucha Linkin park Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Nick: Tric - dodając K mamy Trick! Czyli sztuczka... hehe ;3 avek: jego oficjalny ocet, o ile pamiętam synek Luny? sygnatura: heh... nie wiem co lepsze, człowiek- korpus w dół czy zamknięta w szklanym pojemniku Scootaloo... i że tymczasowa? Niżej linki do fica, co nie przeczytałem, a pewnie przeczytam i do rysunków nawet ładnych. user: Ogółem? Osobiście to go nie znam, ale po postach uważam za sympatycznego ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick:Verard Nightmare,cuż,oryginalny nick,a takie są najlepsze ! Avek:ten wzrok O_O,ale avek jest cudowny,a ten wzrok na mnie działa... no dosyć dziwnie O_O Sygna:piosenka jakiejś piosenki,choc niestety nie kojarze za bardzo User:jest sympatyczny takich lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 N: Jackpoint. A: Claude Speed, bohater nr 2 po Niko. S: Link prowadzący do wątku zapytaj Colgate. U: Spoko User. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 N: Stratos A: Heavy z TF2 S: Ładne U: Nie znam ale pewnie poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 nick bluedraft ciekawy av: OC dośc ciekawe sygna : ołówek plus coś tam user : spoko dużo postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Octavia w wersji metal mmmmmm nice Sygnatura: Ludzie z pod ciemnej maski czyli Slipnot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick: BlackHawk Ava: Wybacz, nie mam pojęcia kto to Sygna: hmmm...stopnie Sharingan? User: Nie często go widuję, więc na razie nie mogę się o tobie wypowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nick: Pawlex Ava: Dziwne ale mi się gdzieś kojarzy Sygna: Umbrella D: User: Widzę posty tu i tam,jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się