Ares Prime Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 nick - Kojarzy mi się z krasnoludem, Yarpenem Zigirnem Avek - lojalny kibic klubu piłkarskiego z rodzinnego miasta. Zgadłem ? Sygna - Bardzo pouczający, i moralny tekst User - mało znany, ale jest tu chyba od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick : Ares Pierwszy Awatar : Batman od John Aslarona Sygnaturka : Transfromers + piwo Specjal jasne pełne. Niestety robocika nie jestem wstanie zidentyfikować. Jedyny taki awatar przewija się u użytkownika "805K1" od którego zapewne wziął ową grafikę. User :Użytkownika nie znam zbyt dobrze dowiedziałem się jedynie że miej więcej od listopada 2010 posiada PS3 i lubię książki fantasty oraz SF. Na stronie o transformerach Ares używa owej sygmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick : Chief, kojarzy mi się z kuchnią Av : Flaterszaj do mnie mruga O_O Sygnaturka : Lampa lawowa , popatrzę razem z Derpy User : Ogólnie rzecz biorąc nie znam ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick : Trunk Awatar : Discord i Eris Sygnaturka : Aktualnie sensownie wytłumaczony brak. User : Nie znam zbyt dobrze. Laura ma 13 lat i pochodzi z Gdańska, kocha naszego tęczowego kuca. Wiem że dostała min 2 warny w tym 1 od solaris'a. Prowadzi też temat z własnymi artami. Serdecznie polecam i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 N. Chief kojarzę z chiefem A. piękność shy wraz z oczkiem S. derpy z którą zyskałem minute życia U. co by tu o nim opowiedzieć ogółem spoko ,dobry gracz w tf2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 N: KorQ ..... Czy to jakieś imię ze startreka? A: Pewnie napisałbym coś o słuchawkach, ale jakimś cudem to jednak ta kocia gęba bardziej zwraca moją uwagę. Nie lubię chińskich bajek. W dzieciństwie Polsat torturował mnie czarodziejką z księżyca. :( S: Kucyki na wojnę? Spoko. Na wojnie konie zawsze były niżej w hierarchii nawet niż mięcho armatnie. U: Jak całej reszty ciebie też nie znam, ale jakoś awatar i sygnatura zapadają w pamięci. To dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick : Aggar Awatar : Pusty pergamin Sygnaturka : Twi - robot User : Aggara widzę drugi raz. Nie wiem o nim prawie nic, ponieważ nie jest zbyt rozrzutny w słowach. Twierdzi, że nie jest brony, ale w ciągu 5 dni spędził na forum ponad 5 godzin - to chyba o czymś świadczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick:Halo Fan Tytuł: ale FlutterShy też. Poza tym że ogulnie zmarnował 14 minut mojego życia. NIC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nick:Slander mane Avek:jakiśtam sierżant Sygna:Ja ide z tobą ! User:Ogólnie spoko,ale zawsze mnie przy 7 kartce zabija :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 N. Jackpoint daj checkpointa A. Wie co dobre .pyro S. Niezrozymiałe słowa U, coraz czesciej widuje oraz zmieni sie w nałogowca tf2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 w ciągu 5 dni spędził na forum ponad 5 godzin Nie ma mowy! Jakim cudem nabiłem już pięć godzin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Nick : KorQ Awatar : Fluttershy like music so much. Sygnaturka :Kucyki z bronią od Pyruvate User : Spoko user i gracz w tf'ie. Sprzedałem mu BlackBoxa Strange. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Nick:Chief Avek:Fluttershy do mnie mruga Sygna:Stracone 50 minut mojego życia,tak moge opisać tą sygnaturke XD User:A no jest fajny,miły i ogólnie spoxik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: facet w masce Sygna: mądrości życiowe user: nie znam go ala wydaje się fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 N: Black hmm jest jakby moją połówką A: Pinkie Pie obsypana słodyczami nice S: Pinkie Pie i jej smutniejsza wersja która z resztą też jest zarąbista chociaż wolę tę która cieszy się z życia U: Nie znam ale mam nadzieje że to się zmieni, w końcu nikt kto lubi Pinkie nie może być zły przykład JA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 N: BlackHawk A: Gdzieś to widziałem S: hmmm. kojarze ten styl U: Konkretnie nie znam ale zaczynam go coraz częściej widzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nick: Pomysłowy, kojarzy mi się z radością 8/10 Avatar: W sumie to nie wiem,ale ładnie wygląda 6,8/10 Sygnatura:Widzę że zna się ta osoba na muzyce,zespół ciekawie gra 10/10 User:Nie znam go jeszcze zbytnio,ale mam nadzieję że to się zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nick : fajny, podoba mi się Avek : musisz to drzewko podlać, bo już usycha Sygna : jak ja lubię życiowe mądrości. Aprobuję User : Witam serdecznie nowego usera !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Nick : Nie wiem. Echolokacja nie pozwala mi czytać z monitora. Avek : Nie wiem. Echolokacja nie pozwala mi rozróżniać kolorów, ani odcieni. Sygna : Nie wiem. Echolokacja pozwala mi tam dostrzec tylko browara. User : Nie wiem. Echolokacja nie pozwala mi go poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Nick: Aggar Avek: pergamin Sygna: link do....twilight ?! User: Absolutnie definitywnie nie znam. Jest jak czysta kartka papieru, no czyli czysty i nie popisany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Nick: MrRadoxX Avatar: Fajny Sygnatura: ciekawa User: Wydaje się być spoko gościem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Elizabetta. Nick nie jest twórczy, ale nie o to musi chodzić w nicku. Avatar: Jak za RD nie przepadam, to ten avatar... Sygnatura: ... i sygnatura bardzo mi się podobają. User: Nie miałem okazji poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Lukpik Avatar: THE BEST Sygna: 5/10 za viva la vida User: Spoko spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Pony, please. Mało kreatywny, a user AJ nie przypomina Av: Może być. Sygna: Też może być. User: Puszcza disko polo D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Warmen Nick - prawie jak Warnmen D: 7/10 Avatar - nadal nie wiem co to jest DX -/-- Sygna - fajna, a cytat najlepsz xD 8/10 User - spoko gość i czołgofil któremu odwala bo nie ma pieca 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się