Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Suchy2601 Avek: Jego "słitfocia" na rowerku Sygna: Chyba życiorys, ale nie dam sobie szkrzydeł ( których nie mam) odciąć. V 3.0 User: Baaaaardzo fajny, Takiego jak on jeden nie ma 100 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Kucyk z przyszłości (DUN DUN DUUUN) Avek: Wciąga, nie mogę przestać kiwać głową xD Sygna: No ta Flutterka na mnie paczy, ale przykro mi, nie jestem Patrykiem ._. User: Miły, pomagał w dziale Fluttershy do którego nie zaglądałam ostatnio ^.^' Czemu jeszcze do tego nie ma żeby ocenić tytuł? @Down: Zostałeś minimalnie wyprzedzony, przepraszam x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Nie mam pojęcie z skąd te future. Potrzebuję wyjaśnienia. Lubię jednak "powrót do przyszłości" i futurologię, więc podoba mi się nick. Avek: wycinek ze sygnatury. Animowany jest zawsze lepszy niż statyczny Sygna: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Nawet,nawet w miarę 7/10 Avek: Tajemniczy,akurat nie przepadam za takimi niestety,ale wiadomo że każdy woli co innego więc 5,5/10 Sygna: Bardzo ale to bardzo mi się podoba,więc nie pozostaje mi nic innego jak 10/10 User: Nie znam,ale od razu widać że wydaje się skrytą i tajemniczą osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 N : zdradza pochodzenie i imię 7/10 A : Okładka płyty huntera 6/10 S : 2 mądre sentencje 8/10 U : Poznałem i mogę powiedzieć że jest bardzo miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: fajny pomysł,także 8,5/10 Avek:Po prostu fantastyczny i co tu dużo mówić 10/10 =] Sygna: Miła dla oka,pomimo że nie ma nic napisane na niej to daję te 7/10 User: Cóż jest pierwszą osobą z tego forum,którą mam dodaną na gg i mogę stwierdzić że jest fajnym gościem i da się z nim porozmawiać na dużą ilość rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick : Zwykły . Awatar : Mroczny, kojarzy mi się z okładką albumu Iron Maiden Sygnaturka : Korowa stary . User : Wydaje się być sympatyczny . No to bravo /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Cloud Kicker Avek: Fajniusi...zaraz zaraz, czemu ona ma obroże ? Sygna: Wyrzutnia zwojów, czego to Cloud nie wymyśli User: Stary i fajny, lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick : Futurystyczny . Awatar : Super, i like it ^^ Sygnaturka : Korowa ! User : Stary, dobry, 20 % Cooler i złego słowa nie można powiedzieć . Bardzo go lubię ^^ . *Chodź no tutaj * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Zajesuper,bardzo mi przypadł do gustu ^^ 9,3/10 Avek: Też mi się podoba także 10/10 Sygna: Akurat średnia moim zdaniem,więc przykro mi ale 4/10 User: Z tego co widzę,bardzo miły i pomocny człowiek także chcę go z czasem poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Cloud Kicker. Fajny jest. Avatar: So sweet! Sygnatura: Wyrzutnia zwojów. Twilight approved. User: Sympatyczny i miły. Gałgan nie grał jeszcze ze mną w Warbanda... EDIT Ninja's, ninja's everywhere... Nick: PitPl. Z niczym mi się nie kojarzy. Nie jest zły Avatar: Drzewo z jakiegoś filmu. Zgaduję, że z horroru. Sygnatura: Bardzo mądre przysłowie (?) twierdzące, że nie jestem ani mądry, ani inteligentny... User: Nie poznałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Lukpik Avatar:Twillight z odcinka z Trixie Sygnatura:Cold Play - znam, ale nie słucham. User:Co raz częściej się udziela, co jest dobre.Ogółem spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: MacTavish A: Son Goku vs Rainbow Dash S: Dashie i Luna dodatkowo wywalił swoje imię U: Szczerze nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: faaaajny. Avatar: całkiem spoko. zgaduje że z anime jakiegoś Sygnatura: ciężko mi tu cokolwiek powiedzieć User: nie znam za dobrze. ha nie ma to jak niezobowiązująca neutralna odpowiedź muhahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 N: Nikern A: Długo włosy ziomek, ze spluwą bodajże XD S: Cytat XD U: Nowy, nie znam ale mam nadzieje że poznam. Btw witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick: Bluedraft Avek: Jego oc Sygna: Link do piosnki chwalącej go oraz opis jego OC User: No nie jest źle, czyli jest dobrze co oznacza że jest ok ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nick : Future Pony, taki przyszłościowy Avek : Ałała moja głowa Sygna : Nie przytule Cie bo nie nazywam się Patryk User: Ogólnie spoko, męczy mnie o arta ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nick: Trum...na - często mi siętak kojarzy Avatar: Discord normalny i przedstawiony w płci przeciwnej - nie pamiętam już jak sie nazywa, ale wiem, że istnieje Sygnatura: Brak, aczkolwiek możesz dać jakieś swoje rysunki w postaci gifa, przy tym mogę pomóc User: Stworzyła wiele ładnych rysunków, czekam także na moje zamówienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nick: MacTavish - zapewne zaczerpnięte z COD'a Awatar: Magiczna Chmurka + Mini Cloudsdale = Ciekawe porównanie Sygma: Wojna na wzrok między RD i Luną w wykonaniu Travisha oraz link do jego Devianartów. User: Wielki Fan Dragon Balla i MLP. 6 dni temu dodał 1 odcinek DB KAI z własnym tłumaczeniem na youtube. (Zapewne wie że w poniedziałek jest premiera DB KAI z lipnym lektorem na AXN Spin). Ostatnio za subskrybował 2Snacks czyli autora filmiku - wie co dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 O skoro trafiło na Chifa to skomentuje (PS:Sygna jest wykonana przez naszego forumowego Trica,a deviantart jest regentki AJ - Moonlight XD) Nick:Chief-czemu kojarzyło mi się z jakimś rodzajem mięsa z angielskiego?Ale to oznacza kogoś wyższego, jak szef Avatar:Fluttershy i little dragon(a dużych smoków się boi XD) Sygnatura:Padłem, gdy zobaczyłem ją za I razem.Kolejna świetna z produkcji Chiefa (poprzednia Derpy także była fajna i jeszcze dawniejsza Twillight). User:Jak tu go nie lubić Wykonuje świetne sygny i chyba zwykłe obrazki jeśli dobrze pamiętam, kradnie mi punkty w dzaile Jaka to gra/film/klip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nick: MacTavish,w sumie to z niczym mi się nie kojarzy jakoś ale zły też nie jest także 6/10 Avatar: Fajny,pomysłowy i ogólnie jak najbardziej na plus ^^ 8,9/10 Sygnatura: Co tu dużo mówić 3/10 User: Nie znam go jeszcze,ale wydaje mi się okej :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 N.z panem Radkiem kojarzy się A.octavia z obrożą S.slipknot i octavia U.ogółem spoko słucha metalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 N: KorQ kojarzy mi się z takim jednym orkiem z Gothic'a A: Hipnotyzująca Fluttershy S: Uzbrojone dziewczyny z mane 6 mmm nice U: Często go widuje jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 N: BlackHawk kojarzy mi się z Ebon Hawkiem z KOTOR'a I i II A: Bohater anime z klepsydrą S: Chyba tekst piosenki U: Spoko koleś, ostatnio go widuję, jak się udziela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 N: Mroczy Anioł, z niczym mi się nie kojarzy 7/10 A: Świetnie podkreśla jego nick 9/10 S: Rozmazana, nie rozpisuję się, 3/10 O: Ma własnego devianta z nawet fajnymi rysunkami. Oceńcie moją sygnę, bo nie wiem czy zmienić, czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się