Jake Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: W porządku, ale lepiej by brzmiało Madame Octavia A: Z jakiegoś Anime chyba...ale ja się nie znam S: Rosyjskie nazwy...uciekam... U: Osoba miła i aktywna. Dam jej ponad 8+/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:złowrogi A:lubię śmierć S:słodki U: widzę cię prawie wszędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 //Miła jesteś N: Eliza...imię ładne, a z dodatkiem "Pegasis" tworzy oryginalny i niepowtarzalny nick A: Hmm...czy to jest obraz czy zdjęcie bo już nie wiem... S: Krwawy, ale coś kojarzę nazwę...hmm...zaciekawiło mnie U: Użytkowniczka wydaje się miła, chociaż lekko wychodzi z ligi osób normalnych i wchodzi do niepowtarzalnych. Dam jej 9/10 z tego powodu że zaciekawiła mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:Kuba zwierz? A:ładny,ciemny krajobraz~ S:Cytat i ładna RD,bardzo ładna U:Jest miły i ma więcej postów ode mnie...trzeba to nadrobić xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) N: Pani Octavia A: Coś z anime S: Zamazany... kawałek liny i jakieś odnośniki U: Przeważa ilością postów, ale wygląda sympatycznie. Edytowano Maj 26, 2013 przez Torrez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Kojarzy mi się z Hiszpanią A. NNM :333 S.Ni ma :< U: jakoś nie kojarzę :<< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 1.Liza 2. Jakaś dostojna pani . 3. 4. Ni kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Muzyka! A: Celestynka :33 <kojarzy mi się z Molestią> S: Vinyl i ... jakieś kable U: też cię nie kojarzę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) N Ale ja się kiedyś kiedyś kochałem w pewnej Elizie... A The Path. Masz u mnie o taaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego plusa. Świetny avatar, z jeszcze lepszej gry S Nie bedę się powtarzał. Sygna inspirowana genialnym, artystycznym, mrocznym The Path. Plus, plus, plus! U Niby postów wiele, ale widzę Cię po raz pierwszy. Albo forum się powiększa, albo zmieniłaś nick, avatar i takie tam Edytowano Maj 26, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Taki oryginalny i dość znany na forum.A: Candy Apples, niezmienny od dawna.S: Prosta i ładna.U: Często go widzę w tematach. A czemuś taki osamotniony? Masz ode mnie huga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Hawaje! A: oczojebny... S: Hawaje vol.2 U:skądś cię kojarze ... :PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N:Trolling lvl over 900 A:Ruby bez oko ;-; S:More Ruby! U:Poznałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N: Octavia A:Chłopaczek w szaliczku S: U:Kojarzę z widzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 N nutka! A Celestia w barwach wojennych S z telefonu nie widać ;_; U raczej nie kojarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 N: Gębol A: shay ! S: Autoreklama U: Kojarze z widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 N: Przypomina mi rodzynkę, bo brzmi jak Raisin A: Lubisz askprincessmolestia dlatego masz u mnie plusa =3 S: Vinyl U: Kim ty jesteś? <XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 N:Lis-chan,madafaka! A:Lis-chan vol.2 S:Pinkie rozwala 4 ścianę...i like it U:Z widzenia i komentowania czasem moich chorych myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) N: Pomysłowy i ciekawy A: Oryginalny i stylowy S: Dość przedstawia prawdziwe życie U: Miła fanka anime, a pewnie najbardziej lubi Hetalię i Fairy Tail Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 N Coś z angielska, ale nie pamiętam co A Kredens S Ponownie: na fonie ni ma ;-; U Często się tu pokazuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 N Brzmienie takie z Hiszpańska A Flutterka S Reklamy, jak i u mnie. U Ostatnio został gdzieś wysłany w mojej zabawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 N - Tarcza, ze srebra. U nas by ukradli A - Coś pomiędzy DAFAQ a DERPS - Duuużo OC. Ale o AC i NW nie zadbał. U - Swój chłop. Swoją drogą nie wiedziałem, że jest moderatorem działu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N: Fajny 9/10 A: sweet 10/10 S: 20% cool U: Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N:kojarzy mi się z Węgrami A:Prawie nic nie widzę... S:Wilk U:Nie znam,widać że lubi wilki..czarne wilki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N: Octavia A: Fajny. S:Heh, ciekawy. U: Nie znasz mnie? Wstyd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N: Elizabetta, piękny. A: S: Uwielbiam czarne wilki. U: Kojarzę ją. Chyba kiedyś była mocniej związana z działem Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się