Szeregowa WW Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - To ja zaraz wrócę~ - powiedziała i poszła na drugi koniec sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - Okej. - powiedział. Gdy dziewczyna odeszła, westchnął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - Naturalność. Jasne - uśmiechnęła się lekko i wyjrzała za okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 -I nie stresuj się tak. To nie doda Ci pewności siebie. - dodała spokojnie Cindy - Będzie dobrze. Tylko się nie stresuj. (( Lepus, Ukeź, Lucjan, żyjecie? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Napisałbym coś, ale czekam na odpowiedź przez krótkofalówkę. Poza tym, we dwóch tam nie jesteśmy )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((No ale moja postać nie działa tam sama, więc nie wiem co mam pisać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((No pod gabinetem to akurat we dwóch A Ty Ukeź możesz mówić przez krótkofalówkę)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - Ta, chodźmy - powiedział cicho, podchodząc do drzwi. Otworzył je delikatnie, po czym rozejrzał się po gabinecie. Były tam w sumir trzy pomieszczenia, jedno centralne i dwa po bokach. - Idę w lewo, ty w prawo - powiedział, wskazując na odpowiednie drzwi. - Jeśli coś znajdziesz, daj znać. - Skierował się w lewo. - A, i starajmy się może zostawić jak najmniejszy bałagan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Już przecież mówiłem że tam nie ma gabinetu god damn it! jest tylko to! http://i44.tinypic.com/2hda42r.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((O tym się informuje od razu, troche późno to zrobiłeś. Poza tym dyrektor w szkole musi mieć jakiekolwiek służbowe pomieszczenie chociażby dla przechowywania papierów)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Mówiłem to wcześniej, no i są akta.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Dwie strony temu to niezbyt wcześnie Dajmy na to ma zapasowe pomieszczenie w szkole i to w nim jesteśmy i wszyscy zadowoleni)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Ja nie. Od dokumentacji są akta)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((To dajmy na to że jesteśmy, nie wiem, w pokoju nauczycielskim)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((O takich rzeczach uprzedza się od razu, za kolejne 25 stron nagle stwierdzisz że pizzeria do której chodzimy nie istnieje, a potem że w sumie to moja postać nie może palić bo papierosy są tu zakazane? Nie uprzedziłeś jak to wygląda, to kiedy sytuacja poszła 30 stron do przodu już nie wypada wręcz nagle stwierdzać że tego nie ma Poza tym każde ważniejsze dokumenty mają swoje kopie. A w przypadku szkoły, skoro oryginały są w aktach, to kopie na czystą logikę będą u dyra)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Przypomnę tylko że ta szkoła jest prowadzona przez ponurego żniwiarza, kto jak kto, ale śmierć akt nie potrzebuje. No i Śmierć nie ma gabinetu, jest tylko Pokój Śmierci ale nie ma swojego gabinetu. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Niech będzie. Pokój nauczycielski pasuje?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (( Ale to wy wymyśliliście sobie jakiś rekonesans bo tak z dupy. Uzgadniał ktoś coś z MG? Nie wydaje mi się poza tym jak się nie zna uniwersum to się wpierw chyba należy spytać, c' nie? XDDD Wiem że pewnie jestem tylko głupim bachorem co głosu nie ma i nie powinnam się wtrącać no ale trochę logiki plox xdd )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (( ja się nie odzywam. MG ma i tak moje zdanie za nic więc~.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (( W sumie to zaczeliście opisywać gdzie idziecie nim ja dałem radę napisać gdzie można iść. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 ((Dobra, dobra. Co się stało to się nie odstanie. Niech to już zostanie ten pokój nauczycielski, a Mephisto, jak mozesz to napisz DOKłADNIE co jest, czego nie ma w okolicy itd. Zeby nie bylo ze minie pare stron i nagle zareagujesz.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 ((Rzeczy mało istotne fabularnie jak pizzeria to se róbcie, ale opis szkoły zostawcie mi.I niech wam już ten pokój nauczycielski będzie, ale o Marie Mjolnir nie dowiecie się niczego mrocznego poza tym że jest bronią i życiową partnerką nauczyciela Franken Steina. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 ((Kk)) Zack rozejrzał się po pokoju nauczycielskim i podszedł do szafki przy biurku. Przykucnął i spróbował otworzyć. - Cholera. - zawołał cicho Almura i wyciągnął nóż kieszonkowy - Jest zamknięta. Otwierać nożem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Emi zaczęła się rozglądać. Nagle jakoś tak wyleciało jej z głowy po co tu przyszła i stwierdziła że głupio zrobiła zostawiając Dave'a samego. Zaczęła się wracać. - Ale gdzie ja go zostawiłam.... - mruknęła rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Dave zastanawiał się gdzie mogła być Emi, jednak cierpliwie czekał, wymacał z torby puszkę Dr. Peppera, wziął ją i otworzył po czym się napił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts