Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) No dobra. Ja, Zack, Felix i Issei.-powiedział Kean. Chciał żeby przynajmniej jeden ominął karę. Edytowano Maj 1, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Zack spojrzał na Therę. Była śliczna, jak najpiękniejszy kwiat. - Jestem szczęśliwy...- powiedział do siebie i dodał do niej - Lubisz Włochy? Edytowano Maj 1, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 - W porządku. Jutro pani Mjolnir powie wam jaką macie karę. A teraz spadajcie. - powiedział Pan Śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Włochy? - spytała spokojnie. - Ładny, bardzo ładny kraj - stwierdziła. - Dlaczego pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack zatrzymał się przed włoską restauracją. Uśmiechnął się do dziewczyny i dał jej szybkiego całusa. - Zgadnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Kean ruszył do domu a Issei do pokoju Cindy. Zapukał delikatnie. Edytowano Maj 1, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Thera uśmiechnęła się i spojrzała na chłopaka. - Chyba się domyślam - powiedziała i poprawiła włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Doooobra~ To ja zrobię ten obiad a raczej już kolację. - zaśmiała się i pocałowała Dave'a po czym wstała z jego kolan i zabrała się za pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Zack otworzył drzwi i puścił Therę przodem. Podał sobie ręce na powitanie ze znajomym kelnerem i wybrali stolik. Wystrój był klimatyczny. Butelki włoskiego wina, zdjęcia i obrazy Wenecji, Toskani czy Sycylii, w radiu cicho leciała spokojna, włoska muzyka. Kelner przyniósł dwie karty dań. - Bierz na co tylko masz ochotę - uśmiechnął się Zack. Cindy słysząc pukanie ściszyła koncert i powiedziała głośno. - Właź. Edytowano Maj 1, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Thera usiadła na swoim miejscu patrząc zafasynowana dookoła. Wszystko było bardzo nastrojowe. Po chwili spojrzała na Zacka. - Dlaczego mnie tu zabrałeś? - spytała z ciekawością. - Nie wiedziałam, że lubisz takie... klimaty. - dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Lubię Włochy. Specyficzny kraj. Poza Tym nie nam nikogo kto nie lubi włoskiej kuchni. - Zack uśmiechnął się szeroko. - Znam nawet kilka zwrotów po włosku. Szkoda że same wyzwiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna zaśmiała się cicho. - No cóż... - mruknęła z uśmiechem otwierając menu. - Co polecasz? - spytała przenosząc wzrok na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Spagetti "Il Diavolo" jest świetne, ale ostre. Ja zawsze je biorę. - Zack patrzył na Therę za każdym razem tak samo zachwycając się jej pięknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Nie lubię ostrych rzeczy... - mruknęła przeglądając menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 - W porządku Myszko. - powiedział do Emi i uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -To z tych łagodnych masz Pastę Neapolitańską. Powinna Ci zasmakować. - mruknął Zack samemu kartkując menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - W porządku - uśmiechnęła się do niego. - Nigdy tego nie jadłam. - dodała. - Co bierzesz do picia? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Sok z wyciskanych pomarańczy. Naprawdę dobry. Też chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) - Jasne. - powiedziała zamykając menu. Poprawiła po raz kolejny włosy i spojrzała na niego. Edytowano Maj 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Tę fryzurę też zrobiła Ci Cindy? - zapytał sięgając przez stół jej kosmyku włosów którym wciąż patrząc jej w oczy zaczął się bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 "Jest!" - Tak - uśmiechnęła się lekko czując dłoń Zacka na swoich włosach. - Ciągle mam wrażenie, że zaraz się rozwalą - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Szkoda jej trochę, że tak sama siedzi zawsze. Ma dziewczyna talent. Chociaż ty byłabyś śliczna nawet w dresie z potarganymi włosami. - uśmiechnął się do niej, nachylił i pocałował krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Thera zarumieniła się i opuściła wzrok. Założyła włosy za ucho. - Dziękuję - powiedziała cicho. "Kocham go?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack gubił się w mmyślach. Lubił Therę. Bardzo ją lubił. Chyba nawet za bardzo. Ale to za wcześnie na ostrzejsze słowa. Za wcześnie by o tym mówić. Chłopak postanowił zmienić temat. To nie czas ani miejsce na to co chce powiedzieć. - Jakim cudem w ogóle Cindy znalazła się u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna nadal czerwona podniosła wzrok. - Chciała pogadać. A potem mi pomogła się wyszykować. I tak jakoś wyszło - powiedziała spokojnie. "Co ja do niego czuję? Dlaczego zawsze uśmiecham się, gdy go widzę?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts