Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 - Tak, będę twoją dziewczyną - odpowiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Issei otworzył drzwi. - Można?- zapytał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Emi nie długo zajęło zrobienie dania. Chwilę później szybko nakryła do stołu i wszystko było już gotowe. Bardzo dobrze gotowała, wychodziło jej to szybko a to pewnie dlatego że przez część życia mieszkała sama. Trzeba się nauczyć takich rzeczy jeśli chce się być samodzielnym. Takie podstawy. Dziewczyna usiadła przy stole obok Dave'a i nałożyła na talerz sobie i jemu porcję Risotto. - Smacznego~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 -Skoro musisz. - Cindy wzniosła oczy do góry. Nie chodzi o to że średnio lubiła Isseia czy coś. Po prostu nie przywykła że ten jej zawraca dupę. W szkole byli na "cześć", w walce zmieniała się w broń dla niego i tyle. Tak więc każdą rozmowę dłuższą niż cztery wypowiedzi zaczynała z niechęcią. - Jak rekonesans? Zack złapał siedzącą Therę za obydwa uda i przeasunął ją tak że siedziała wciąż na jego kolanach, ale twarzą do niego. Chłopak przytulił dziewczynę i pocałował ją. Gdy skończył, uśmiechnął się. - Makaron stygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Dziewczyna zaśmiała się przytulona do Zacka. Przysunęła talerz do siebie i wzięła widelec. - Wolę być bliżej ciebie - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 - A dziękuje, nawzajem. - powiedział Dave i uśmiechnął się szeroko, wziął widelec i zaczął jeść. - Jak zawsze pyszne. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Zack przysunął swoją twarz jeszcze bliżej. - Jak bardzo blisko? - Zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 - Jak najbliżej się da.. - mruknęła seksowie i pocałowała go krótko. Zaśmiała się cicho i spojrzała na niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Zack uśmiechnął się krótko i szepnął. - Ja wiem Thero, ja wiem. - rozejrzał się po sali - ale uspokójmy się, to restauracja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 - A ty jak zwykle przesadzasz~ - zaśmiała się Emi zaczynając jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 - Nie przesadzam, uwielbiam twoją kuchnie. - powiedział i uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Emi lekko zaczerwieniły się policzki. - Dziękuję... To bardzo miłe~ - powiedziała z delikatnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Dave dotknął twarzy Emi. - Uśmiechasz się, no i zarumieniłaś się. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Dziewczyna westchnęła i z udawanym smutkiem wzięła swój talerz. Usiadła na poprzednim miejscu i zaczęła powoli jeść. Co chwile ze smutnym spojrzeniem spoglądała na Zacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 - W... Wcale się nie rumienię! Tylko odrobinę... - zamruczała. - Ale nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 2, 2015 Autor Share Napisano Maj 2, 2015 Dave uśmiechnął się i obrócił się w stronę dziewczyny. - Ech, urocza jesteś. - powiedział do niej i nachylił się w jej stronę, po chwili pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Emi odwzajemniła pocałunek. - A ty słodziutki~ - powiedziała po chwili uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 -No nie patrz tak na mnie. - Zack zaśmiał się i wskazał na kelnera z którym się witał - Widzisz go? To Francesco. Jeszcze troche naszego miziania i by zaproponował żebyśmy kontynuowali w toalecie - Zack parsknął - Wiem co mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 (edytowany) Thera skończyła jeść i spojrzała rozbawiona na Zacka. - Ja nie jestem gotowa - powiedziała z rumieńcami na twarzy. - Dostałabym zawału gdyby tu podszedł i odwalił taki tekst. - dodała. Edytowano Maj 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 -No właśnie. - Zack się zaśmiał - Chociaż kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 - Nie, nie, nie.. - zaśmiała się zakłopotana. - Niedawno zostałam twoją dziewczyną. To co mam... jestem szczęśliwa. - powiedziała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 -Przecież żartuję. - uśmiechnął się uspokajająco. - Która godzina? Bo telefon mi padł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 (edytowany) Thera spojrzała na zegarek. - 21:15 - odpowiedziała spokojnie. Dopiła swój sok i uśmiechnęła się do Zacka. Edytowano Maj 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Felix cały czas siedział z notatnikiem i w słuchawkach, jednak coraz częściej zerkał na zegarek. No ładnie, po 21 a koleżki nadal nie ma. W sumie to nie musi mu matkować, ba, nie powinien nawet. Do niedawna nie mieszkali razem i Felix nie miał zielonego pojęcia o której do domu wraca jego mistrz i w ogóle co robi dniami i nocami. Westchnął tylko i odłożył szkicownik na bok. Poszedł do pokoju po luźną bluzę i zarzucił ją na siebie, potem ubrał buty i wyszedł z domu. Cóż, jak już ma tak siedzieć to pójdzie może sobie coś kupić do jedzenia, czy picia, bo czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Młoda godzina. Nawet bardzo. - stwierdził Zack powoli dopijając sok. Zwrócił się do dziewczyny - Chcesz może żebym zamówił jakiś deser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts