Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - No przyznam szczerze, że jest nieźle - przytaknął czarnowłosy. - Swoją drogą, powinieneś przestać palić, albo chociaż to ograniczyć, bo szybko umrzesz - stwierdził zaraz, siadając sobie wygodnie na kanapie w owym saloniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Ta... mnie też to zaintrygowało. - odparła patrząc na Almura. - Trzeba się jej kiedyś spytać. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Dobra, to ja jakąś zamówię a ty skoro chcesz to się rozejrzyj. Tylko nie wpadnij na nic~ - powiedziała z uśmiechem biorąc swój telefon do ręki i usiadła na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - W porządku. - powiedział i zaczął chodzić po mieszkaniu stukając po wszystkim laską, po chwili ogarnął gdzie jest kanapa, kuchnia i tego typu rzeczy. Potem zostało jeszcze sprawdzenie drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Emi zamówiła pizzę i odłożyła po chwili telefon. Podeszła do Dave'a. - Potrzeba ci czegoś albo mogę ci jakoś pomóc czy coś? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Wskażesz mi gdzie są pokoje? I łazienka? - poprosił. - Ach. No i który pokój chcesz. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Szansa że zginę w walce jest nawet większa. - Zack spokojnie palił dalej - To przyzwyczajenie. Głupie, ale przyjemne. Pomaga mi się skoncentrować...- chłopak zmrużył oczy i chwilę nad czymś myślał - Nie ufam jej. Tej nauczycielce. Była zbyt miła, żaden normalny nauczyciel na pierwszej lekcji nie wytrzyma bez postraszenia czymśtam. Ona była aż za miła. No i to oko. Nie podoba mi się to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Wiesz, jak to się mówi, wyjątki potwierdzają regułę. - Chłopak założył ręce za głowę i wlepił wzrok w Zacka, przyglądając mu się uważnie. - Ja tam nigdy nie jestem specjalnie dobrze czy źle nastawiony do nauczycieli. Ale co do oka, przyznam szczerze, że nawet trochę mnie interesuje to to, co ma pod tą przepaską. - Uśmiechnął się pod nosem. - Cały ty, wiecznie węszysz gdzieś spisek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack uśmiechnął się. Właśnie dlatego lubił Felixa, jakoś się tak uzupełniali w swoich charakterach. - Po prostu jestem czujny. Dobra, skoro mieszkanko obczajone, to idziemy na miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Jak już skończyłeś palić to paskudztwo to możemy iść. Zjadłbym coś chętnie - oświadczył podnosząc się z kanapy. - Jak będziemy wracać to zróbmy jakieś zakupy przy okazji - dodał po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Są plusy mieszkania z Tobą. Przynajmniej nie będziesz mnie opalać. - Zack wstał i otworzył drzwi na korytarz. - Zakupy to swoją drogą. Idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Innych plusów mieszkania ze mną nie ma? Aż mi przykro. - Zrobił udawaną smutną minkę. - Tak idę - przytaknął zaraz już normalnym tonem, wychodząc za nim z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -To zależy ile wyjadasz z lodówki i jak głośno słuchasz muzyki. - kiedy wyszli z ośrodka Zack stanął i zapytał - To gdzie idziemy? Szukamy reszty czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - A to już jak wolisz. Możemy poszukać innych, a możemy iść najpierw poszukać jedzenia, a potem innych, by drugi raz coś zjeść. - Zmarszczył lekko brwi. - Chodźmy po prostu i rozejrzyjmy się, czy nikogo nie ma w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Co powiesz na tę pizzerię? - Zack wskazał na pierwszą z brzegu, nie wiedząc kto jest w środku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Pasuje, na pizze zawsze mam ochotę - oświadczył uśmiechając się szeroko. - Sprawdzimy, czy tutaj jest niezła. - Ruszył w kierunku owej pizzerii. (Ja się zbieram spać, bo zajęcia jutro </3 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Zack skinął głową i otworzył drzwi od pizzerii. Widząc znajome twarze pomachał im i podszedł do ich stolika - Znajdzie się miejsce dla kolejnych dwóch osób? Chyba i tak dopiero weszliście... - patrzył przez chwilę na Keana i Almura, lecz zwrócił się do Thery - ...przy okazji bedziemy mogli sobie pogadać klasowo, jak za starych dobrych czasów. Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Kean tylko wzruszył ramionami.-Siadajcie.- mruknął. Gdy podszedł kelner chłopak zastanowił się.-Poproszę średnią pizze meksykańską.- powiedział do kelnera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Oczywiście~ A co do pokoju to w sumie mi jest obojętne ale dobra już dobra mniejsza z tym~ - powiedziała chwytając go za rękę i prowadząc w stronę różnych pomieszczeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Almur pomachał do Zacka i Felixa, widąc ich znajome twarze. - Masz zamiar zjeść całą? - zwrócił się do Keana. - Ja nie, więc mże mógłbym się dołączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Poko. Jak lubisz pikantne.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Nie mam preferencji - powiedział. - Dzięki. ((W tygodniu dyspozycyjny jestem od ~16, może jeszcze czasem rano. Tak tylko uprzedzam )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) - Może ja zamówię z chłopakami na spółę? - spytała wskazując na Zacka i Felixa. - Nie lubię ostrych rzeczy. Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Ok.- powiedział Kean.-Jakie sosy?- zapytał kompana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Dziękuje. - powiedział do Emi. - jak będę mógł się jakoś odwdzięczyć, powiedz. - ddał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts