Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) Thera rozejrzała się. Widząc samych chłopaków w jednej chwili zrobiło jej się dość niezręcznie. Czując rękę Zacka na swoich włosach spojrzała na niego zdziwiona. - Mogę wiedzieć, co robisz? - spytała go. Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Tym razem to Zack strzelił przysłowiowego "buraka" gdy zrozumiał że zrobił to odruchowo, końcówki włosów zostały w jego palcach, a on spuścił delikatnie wzrok i odpowiedział - Wybacz, przyzwyczajenie z czasów kiedy sam miałem długie. Zawsze uwielbiałem bawić się włosami, aż weszło mi to w nawyk. - wciąż nie cofając ręki zapytał - Mam przestać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Trochę mnie to krępuje - powiedziała zakładając włosy na ramię. - Nie obrażaj się - dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -Trudno mnie obrazić - odpowiedział powoli cofając rękę, był conajmniej skrępowany głupią wpadką. Właściwie to najchętniej by stąd wyszedł na papierosa, ale wolał nie śmierdzieć, kiedy siedział między Therą a Felixem, więc został - dzięki że powiedziałaś, sam bym się pewnie nie zorientował. Przepraszam. - powiedział i wziął łyka wody, przyniesionej przed chwilą przez kelnerkę - To było trochę głupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Nie przepraszaj, po prostu się zdziwiłam - powiedział spokojnie. Upiła kilka łyków sprite'a i odstawiła szklankę na stolik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Pogrążonemu w myślach Almurowi dobrą chwilę zajęło zorientowanie się, że pizza stała już na jego stoliku. Z boku na wpatrujący się Bóg wie w co chłopak, gdy danie już czekało, musiał wyglądać co najmniej dziwnie. Nic to, pomyślał. Wziął kawałek pizzy na talerzyk, po czym coś sobie uświadomił. - Kean, jesz? - powiedział głośniej do kolegi siedzącego stolik obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -No okej. - Zack przytaknął i założył ręce za głowę. Zrobiło się mimo wszystko trochę niezręcznie. - Ładna pogoda, nie? Pójdziemy potem gdzieś się przejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 ((Jak zwykle zasuwacie, a ja w tyle ;~; )) Charlotte wzięła swój klucz, po czym ruszyła do mieszkania. Kiedy otworzyła drzwi, od razu położyła się na łóżku w jednym z pokoi i włączyła muzykę w telefonie (( )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Ale że wszyscy czy zapraszasz tylko koleżankę?- zapytał Kean biorąc kawałek pizzy do ręki i wgryzając się w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Dziewczyna zarumieniła się ponownie. - Jaasne.. - powiedziała cicho. - Almur, wrócisz potem sam do mieszkania? Zack zaproponował mi spacer - spytała chłopaka z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Pewnie, nie ma problemu - odpowiedział, biorąc kęs pizzy. - Mam nadzieję, że się nie zgubię - zażartował po chwili, uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -Nie dam rady poznać wszystkich lepiej jednego dnia Kean - Zack wyszczerzył się, chociaż szare oczy pozostały nieruchome. - Jestem głodny, a wy? O właśnie. Felix, trafisz sam do mieszkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Szkoda. Też bym pochodził. Szczególnie z takim towarzystwem.-powiedział patrząc na dziewczynę z lekki uśmiechem. Uśmiech był szczery a nie zboczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Matko! Jestem otoczona! - podniosła głos w połowie pozbawiona w połowie załamana. Po chwili zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -Dobra, w ramach wyrównania rachunków mogę jutro wziąć Ciebie na spacer Kean. - Zack puścił oko do Keana, z tym samym uśmiechem i tym samym wzrokiem. - O, jest i nasza pizza. Smacznego wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Ha Gejjjj!- zawołał rozbawiony Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -Nie no aż tak źle ze mną nie jest żebym kumpli z klasy podrywał. - Zack sięgając po sztućce omyłkowo dotknął ręki Thery, ale szybko ją cofnął. - Wspominaliście coś o naszej nauczycielce, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Ja wspomniałem. Znacie ją może, słyszeliście coś o niej? - powiedział, skonsumowawszy drugi i ostatni kawałek pizzy. - Jakaś taka dziwna mi się wydaje. Poza tym, dlaczego w środku nauki zmieniono nam wychowawczynię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 To jest trochę dziwne.- przyznał Kean który zjadł trzeci kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Dziewczyna wzięła drugi kawałek pizzy, a czując przez chwilę dłoń Zacka na swojej odsunęła się. Zaczął zachowywać się... dziwnie. Wzruszyła ramionami i wgryzła się w pizzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) -Już rozmawialiśmy o tym z Felixem. On mi nie wierzy, ale zauważyliście jaka ona jest nienaturalnie miła? Pierwsza lekcja i niczym nie postraszyła, tylko ten wieczny uśmiech. - Zack pogładził brodę, zawsze tak robił gdy nad czymś myślał - Trzeba kiedyś powęszyć, co Ty na to Almur? Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Fakt, ale może po prostu chciała zrobić dobre pierwsze wrażenie - odpowiedział. - Co masz na myśli? - zwrócił się do Zacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Chciałbym mieć za wychowawcę psora Steina. A powęszyć zawsze można.- stwierdził i zaczął się bawić monetą obracając ją między palcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 -Którejś nocy można pogrzebać w szkolnych aktach, o to mi chodzi. - Zack oparł się na krześle i spojrzał w oczy Almura - To najlepszy sposób, nie uważasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 To głupi pomysł. Zwykle siedzi przy nich Sid lub Stein. Choć można ich jakoś odciągnąć.- powiedział Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts