Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @Airlick Jako iz jestem na telefonie nie mam jak blendu poprawic (i pisac polskie litery tez). Taiga nie jest wybitnie irytujaca. Bardziej Ami-chan nia jest. Nie dziwie sie, ze do Clannadu to porownuja. Tak samo w srodkowych odcinkach zanudza, by w ostatnich dac raka jak KlK. Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ami to waifu-material. A co do reszty, to utop się, kmiotku newfagu. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Wspomnisz me slowa przy odpale Minori na koncu oraz Ami dolanczy do grona "cweelee". Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Pusto tu, odkąd gimbaza odpadła. Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) V6 jako "zabawka dla dzieci" Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Amolek 1 Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Z cyklu #WardęgaCwel Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 (edytowany) Wytłumaczy mi ktoś, po wuj mi 4K na 5 calach? http://technowinki.onet.pl/smartfony/sony-xperia-z5-z5-compact-i-z5-premium-czyli-pierwszy-na-swiecie-smartfon-4k/1p35tk Edytowano Wrzesień 4, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Losse Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 To to jest teraz SB? Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 @Losse owszem ale tymczasowe Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Jestem kucykiem! Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 hmmm... wychodzi na to, że niezapisywanie jakiegokolwiek postępu i ustawień graficznych to problem z burdellandsami, nie ze steamem chociaż przetestuję jeszcze inne gry, bo może się okazać, że to nie jest problem pojedynczej gry Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 http://wpolityce.pl/polityka/264192-abgarowicz-odrzucimy-referendum-andrzeja-dudy-z-cala-pewnoscia-mamy-demokracje-posrednia-by-to-politycy-przyjmowali-odpowiedzialnosc-za-decyzje-nasz-wywiadJakby ktoś jeszcze wierzył, że będzie drugie referendum Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Swoją drogą Ultra Street Fighter IV też nie ma ochoty zapisywać moich ustawień graficznych oraz klawiszologii i postępu Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Niklę znaczy problem leży głębiej niż tylko w jednej grze ale mam w kolejce pobierania Skullgirls, Bioshocka Infinite, i Deponię więc jak w nich też nie będzie się dało zapisywać postępu, ani ustawień graficznych, to znaczy, że trzeba szukać pomocy na forum Valve http://www.cdaction.pl/news-42629-2/wez-prysznic-ze-swoim-tata-galeria.htmlAlso taka gra serio powstała? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Sosnę, wątpisz w istnienie takiej gry w świecie, w którym możesz grać jako kromka chleba? Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 W sumie K Deponia zapisuje grę normalnie teraz poczekamy, aż ściągnie się Bioshock Infinite i zobaczymy, czy będzie normalnie zapisywać Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Well pobierze się za jakieś 8 godzin Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 4, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Pieseł dostał głupiego jasia i śpi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
Recommended Posts