Garin Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 @Airlick Jako iz jestem na telefonie nie mam jak blendu poprawic (i pisac polskie litery tez). Taiga nie jest wybitnie irytujaca. Bardziej Ami-chan nia jest. Nie dziwie sie, ze do Clannadu to porownuja. Tak samo w srodkowych odcinkach zanudza, by w ostatnich dac raka jak KlK. Link to comment
Airlick Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ami to waifu-material. A co do reszty, to utop się, kmiotku newfagu. Link to comment
Garin Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Wspomnisz me slowa przy odpale Minori na koncu oraz Ami dolanczy do grona "cweelee". Link to comment
Airlick Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Pusto tu, odkąd gimbaza odpadła. Link to comment
Amolek Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 (edited) V6 jako "zabawka dla dzieci" Edited September 3, 2015 by Amolek 1 Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 (edited) Wytłumaczy mi ktoś, po wuj mi 4K na 5 calach? http://technowinki.onet.pl/smartfony/sony-xperia-z5-z5-compact-i-z5-premium-czyli-pierwszy-na-swiecie-smartfon-4k/1p35tk Edited September 4, 2015 by Sosna Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 @Losse owszem ale tymczasowe Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 hmmm... wychodzi na to, że niezapisywanie jakiegokolwiek postępu i ustawień graficznych to problem z burdellandsami, nie ze steamem chociaż przetestuję jeszcze inne gry, bo może się okazać, że to nie jest problem pojedynczej gry Link to comment
Niklas Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 http://wpolityce.pl/polityka/264192-abgarowicz-odrzucimy-referendum-andrzeja-dudy-z-cala-pewnoscia-mamy-demokracje-posrednia-by-to-politycy-przyjmowali-odpowiedzialnosc-za-decyzje-nasz-wywiadJakby ktoś jeszcze wierzył, że będzie drugie referendum Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Swoją drogą Ultra Street Fighter IV też nie ma ochoty zapisywać moich ustawień graficznych oraz klawiszologii i postępu Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Niklę znaczy problem leży głębiej niż tylko w jednej grze ale mam w kolejce pobierania Skullgirls, Bioshocka Infinite, i Deponię więc jak w nich też nie będzie się dało zapisywać postępu, ani ustawień graficznych, to znaczy, że trzeba szukać pomocy na forum Valve http://www.cdaction.pl/news-42629-2/wez-prysznic-ze-swoim-tata-galeria.htmlAlso taka gra serio powstała? Link to comment
Niklas Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sosnę, wątpisz w istnienie takiej gry w świecie, w którym możesz grać jako kromka chleba? Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 W sumie K Deponia zapisuje grę normalnie teraz poczekamy, aż ściągnie się Bioshock Infinite i zobaczymy, czy będzie normalnie zapisywać Link to comment
Sosna Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Well pobierze się za jakieś 8 godzin Link to comment
Siper Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Pieseł dostał głupiego jasia i śpi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment
Recommended Posts