Skocz do zawartości

Aktualizacja silnika - temat zbiorczy

Siper

Recommended Posts

Być może ten błąd był już zgłaszany, ale nie udało mi się go namierzyć. Domyślnie podczas wstawiania nie wyświetlają się wszystkie emotikony.

Zrzut%20ekranu%202015-09-05%2022.12.08.p

Dopiero po wybraniu kategorii „Kucykowe” wyświetlają się wszystkie.

Edytowano przez Macter4

widzisz ale w tym był jeszcze taki fajny przycisk, który nazywał się więcej kolorów i był na dole tych kolorów a tera go nie ma :v ten przycisk dostrzegłem ale nie ma szerszej palety barw

Edytowano przez Sosna

Mnie zastanawia co oznacza ten znaczek, który wysuwa szukajkę w wersji mobilnej, przed logowaniem. I przydałby się też jakieś logo przycisku do zalogowania 

qRyOh3lJ.png

Czy tylko ja tak ostatnio mam, że jak w wersji mobilnej mnie wyloguje to nie mogę się zalogować? Po kliknięciu akceptacji loginu i hasła, strona nie chce nie przechodzi nigdzie indziej, ale gdy otworze nową kartę i wczytam stronę  główną to jestem już zalogowany...

Ciekawi mnie też dlaczego przy dziale Luny, zamiast dymków jest znak zapytania :)

43uyjz4T.png

I gdzie w ustawieniach podczas pisania posta podział się przycisk do spoilerów?!

Edytowano przez Chief

Dlaczego co jakiś czas wyłącza mi tryb anonimowego używania forum, i pokazuje kiedy ostatnio na nim byłem, chociaż przy logowaniu zaznaczałem że anonimowe? Muszę się po tym wylogowywać i logować jeszcze raz, co powoduje że znika mi cała nowa zawartość i na profilu zostaje brzydkie ostatnia wizyta.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...