Macter4 Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Być może ten błąd był już zgłaszany, ale nie udało mi się go namierzyć. Domyślnie podczas wstawiania nie wyświetlają się wszystkie emotikony.Dopiero po wybraniu kategorii „Kucykowe” wyświetlają się wszystkie. Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Macter4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 znowu wcięło paletę kolorów nie ma ich więcej ponad podstawowe, tj nie ma rozwijanej listy, z której wybierało się kolor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 znowu wcięło paletę kolorów nie ma ich więcej ponad podstawowe, tj nie ma rozwijanej listy, z której wybierało się kolor Mówisz o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 (edytowany) widzisz ale w tym był jeszcze taki fajny przycisk, który nazywał się więcej kolorów i był na dole tych kolorów a tera go nie ma ten przycisk dostrzegłem ale nie ma szerszej palety barw Edytowano Wrzesień 6, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 (edytowany) Mnie zastanawia co oznacza ten znaczek, który wysuwa szukajkę w wersji mobilnej, przed logowaniem. I przydałby się też jakieś logo przycisku do zalogowania Czy tylko ja tak ostatnio mam, że jak w wersji mobilnej mnie wyloguje to nie mogę się zalogować? Po kliknięciu akceptacji loginu i hasła, strona nie chce nie przechodzi nigdzie indziej, ale gdy otworze nową kartę i wczytam stronę główną to jestem już zalogowany... Ciekawi mnie też dlaczego przy dziale Luny, zamiast dymków jest znak zapytania I gdzie w ustawieniach podczas pisania posta podział się przycisk do spoilerów?! Edytowano Wrzesień 6, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 I gdzie z ustawień pisania podczas pisania posta podział się przycisk do spoilerów?!Nie tylko tej opcji brakuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 Kolorki do wersji mobilnej... Proszę, nie chce się wkówać komend na pamięć D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Wyszukiwarka użytkowników po nicku nie działa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 http://prntscr.com/8dijoh przed chwilą Chief napisał posta powyżej. Forum zaś nie raczyło mi pokazać, że jest w tym dziale nowy post xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Po kij dostaję się powiadomienia z informacją, że dostałeś wiadomość? Mocno zbędne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 http://mlppolska.pl/notifications/options/Tu się ustawia powiadomienia. Odznacz czego nie chcesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Wszystko było by fajnie, gdybym miał okienko do wpisywania posta, które magicznie mi gdzieś wyparowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Przepraszam. Gdzie jest ten guzik do wstawiania spoilera?Nie ma, zjedli. Używaj [spoiler] jakaś treść [/spoiler] Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Mam pytanie... gdzie można zobaczyć odznaczenia i nagrody użytkowników na tym forum? Bo mam dziwne wrażenie, że zniknęły : / Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Wciąż nie dostaję powiadomień za statusy "obserwowanych", choć w panelu mam ustawione, aby dostawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Spróbuj włączyć i wyłączyć subskrypcje w danym temacie. Mi działają, chodź zdarzają się że tematy, które mi wyłączają suby same z siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Nie działa. Wciąż nie otrzymuje większości powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Irvan a spróbuj wyslac ten cytay i najwyzej usunac posta. Niech pomysli że go wykorzystałeś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Dlaczego co jakiś czas wyłącza mi tryb anonimowego używania forum, i pokazuje kiedy ostatnio na nim byłem, chociaż przy logowaniu zaznaczałem że anonimowe? Muszę się po tym wylogowywać i logować jeszcze raz, co powoduje że znika mi cała nowa zawartość i na profilu zostaje brzydkie ostatnia wizyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Irvan a spróbuj wyslac ten cytay i najwyzej usunac posta. Niech pomysli że go wykorzystałeś :3Ja tak robię i to działa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) podziekowałabym Gdybyscie powiedzieli gdzie jest ustawienia profilu I gdzie tam jest o sygnaturze Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez NieDobrotaKucykoffaxd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 podziekowałabym Gdybyscie powiedzieli gdzie jest ustawienia profilu I gdzie tam jest o sygnaturzeKliknij na strzałkę obok swojego nicku i masz tam "Ustawienia konta" i "Edytuj profil". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Ps Siper, możesz przywrócić opcję "Cytowanie Selektywne"? Osobiście wolałbym Cytowanie selektywne, niż obecne cytowanie całego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 Wytłumaczy mi ktoś jak się tutaj daje użytkownikom nagrody i gdzie jest jakiś panel moderatora itd.? Chyba że to kolejna funkcja, której nie mam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 modułu od nagród jeszcze nie zaimplementowano. Panel Moderatora powinnaś mieć po kliknięciu strzałki koło swojego nicku na belce, gdzie są powiadomienia i wiadomości jako przedostatnią opcję a jak nie ma to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts