Siper Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 I fajnie by było, gdybyś Sip to i avatar, zrobił ruchome, żeby nie trzeba było stale przesuwać strony na górę...Może być? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Może być? Może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) O thx Sip A da radę zrobić ten pasek przezroczystym? Edytowano Sierpień 20, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 O thx Sip A da radę zrobić ten pasek przezroczystym?Myślę, że tak jest dobrze, bo przynajmniej jest ładnie rozróżnione niezależnie od tła. A tak to się będzie zlewać 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Crusader Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Takie pytanko: To aktualne logo MLP Polska to tak na zawsze zostanie? Bo ten kuc z trójkątem przy twarzy, będzie mi się chyba śnił po nocach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Da się jakoś zmienić rozdzielczość napisów by nie było wszystko tak duże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 To straszna pierdoła, ale czy te elementy, które są obecnie w stylu Dark dosyć intensywnie zielone nie mogłyby mieć bardziej neutralnego koloru/odcienia? Np. być szare :( ZAWSZE mnie ta zieleń bolała i akurat ona musiała przetrwać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 To logo jest tymczasowe, dopóki ktoś się nie weźmie za digitalizację oficjalnej forumowej maskotki, czyli tak gdzieś z rok zejdzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 To straszna pierdoła, ale czy te elementy, które są obecnie w stylu Dark dosyć intensywnie zielone nie mogłyby mieć bardziej neutralnego koloru/odcienia? Np. być szare :( ZAWSZE mnie ta zieleń bolała i akurat ona musiała przetrwać xDPewno pod koniec prac się tym zajmą xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 http://puu.sh/jIwHF/f57a4a3f24.pnghttp://puu.sh/jIwKv/b678c19d59.pngMożna wyraźniejsze te cyferki? ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Jest też drobny bug okienka do wpisywania postów. Jeśli wklei się sam link i da spację, przenosi mnie przed nowopowstały link, zamiast po prostu zrobić odstęp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Nie wiem czy ktoś to zgłaszał, ale powiem to ja.Czarny styl forum średnio sprawdza się na PW. Owszem litery zmieniają kolor, ale tło już nie, przez co czyta się niemal białe litery z białego. To problematyczne zatem Da się coś zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) To logo jest tymczasowe, dopóki ktoś się nie weźmie za digitalizację oficjalnej forumowej maskotki, czyli tak gdzieś z rok zejdzie wut? Logo jest przecież kompletne. Edytowano Sierpień 20, 2015 przez Nano Shinonome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 W wersji mobilnej jest $d min pod awkiem autora (nie zawsze, ale jak np 29 minut temu napisałem to na głównej było to $d min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 wut? Logo jest przecież kompletne.Logo nawet ujdzie, ale to trochę je szpeci moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) Logos niech sobie będzie jaki jest. Mam tylko jedno ale: jak dla mnie, powinno być nieco większe, dla mnie dziwnie to wygląda:http://puu.sh/jIBFG/2d314287a6.jpg Edytowano Sierpień 20, 2015 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 To kuc z wielką głową, a wy go hejcicie, że jest chory :C 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 A dałoby radę zrobić tak, aby po wejściu na profil, otwierała się zakładka "O mnie", a nie "Aktywność"?Te klikanie irytuje trochę, a przecież profil usera, jest jego wizytówką, a nie posty jakie napisał... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) wut? Logo jest przecież kompletne.a to za logo nie miała robić oficjalna maskotka, którą to wyłoniliście w konkursie? Myślałem, że czemuś ten konkurs służył Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Maskotka maskotką, logo logiem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No i łysy ten kuc trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) @Hedward #CzarnyHumor incomingŁysy kuc sugeruje, że można u nas dostać raka Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Skysplit 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Kisnę Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Hedward Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Śmieszki... A czy można w kodzie jakoś lepiej odróżnić tematy przyklejone od zwykłych, tak, jak to było na IPB 3.0?Bo teraz różnica jest taka miałka: http://prntscr.com/874kyi - raptem mała ikonka się pojawia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Skysplit ale z tego, co się orientuje to maskotka miała być jednocześnie logiem. A ten kuc się nadaje na favikonę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts