Imeshovy Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Trójkąt Cześnik Raptusiewicz czy Onufry Zagłoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Yyy... Jogurt czy narkotyki? Dopiero teraz ogarnełam że to co powiedziałam wcześniej jest nawet zboczone... <nie miałam to na myśli> XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Jogurt z narkotykami,why not? Zorza polarna czy koralowce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Zorza polarna podobno pięknie wygląda ale nigdy jej nie widziałem. Chłodzenie: aktywne czy pasywne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Nie znam się włosy blond czy czarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Czarne Żelki czy czekolada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Czekolada,nie nawiedzę żelków ._. Święta czy Wielkanoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Święta! Kocham święta zaraz potem mam urodziny. Oświetlenie w pokoju: żarówka czy świetlówka? Edytowano Listopad 4, 2013 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Żarówka. Jukon czy Syberia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Sybir, bo większa dzicz i Rosja! Podstawówka czy gimnazjum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Podstawówka, bo miałam jeszcze wycieczki szkolne i ogólnie było fajnie :c Katowice czy Łódź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Łódź (bo tuż obok i studia ) Navy Seals czy Specnaz? Edytowano Listopad 5, 2013 przez Filozof Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Спецназ. Samogon czy czysta sklepowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Lawendowy czy "śliwka węgierka"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 "śliwka węgierka" "Normalne" ubrania czy ubrania z wojskowego demobilu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Z wojskowego demobilu! Fantastyka naukowa czy Fantasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Fantasy. Kiełbasa vs Parówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Kiełbasa. Dragunow czy Sringfield? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Oczywiście że Dragunow! Moja dziecinka MLP: fanfikcja czy kreskówka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Kreskówka. Dżem czy Powidła? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Dżem. Lotnictwo czy marynarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Marynarka. Tokyo czy Ikebukuro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Tokyo Bycie kotem czy psem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Kotołakiem Masło czy Marmolada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 marmolada zatrzymywanie czy cofanie czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się