Lucas Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 (edytowany) 2 godziny temu DDB Greyjoy napisał: Anę ja mogę wziąć, z tej ograniczonej puli postaci jest jedyną, którą coś grałem, bo reszty z tej paczki nawet się nie tykałem... ^^" Może da radę, ja swoje zrobiłem z randomami. Wszystkie osiągnięcia specjalne zaliczone, w tym tryb hard. 2 godziny temu DDB Greyjoy napisał: Blizz winien poważnie pomyśleć nad wprowadzeniem kampanii jednoosobowej PvE (lub jak w tym przypadku, kooperacji) na stałe do swej gry Masz jakiś inny pomysł odnośnie Dr. Junkenstein? Bo ja nie widzę jego kontynuacji, gdyż fabuła jest za mała na takie wymagania. Jedynie co mogliby zrobić to stworzenie zupełnie nowej rozróby pod następny Halloween. 2 godziny temu DDB Greyjoy napisał: Zdaję się też, iż Blizz wyciągnął jakąś lekcję z poprzedniego eventu i tym razem świąteczne rzeczy DA SIĘ KUPIĆ!!! Co prawda cena to x3 Inna kwestia, że tu również kłania się kwestia szczęścia, gdyż z paczkami to jest tak, że nigdy nie wiadomo czy się trafi 500 czy 50 monet. Blizz stara się dogodzić wszystkim graczom. Czasem przesadnie. To nic nowego. 3000c podlega tylko skórkom legendarnym tego eventu. Cała reszta, w tym skórki epickie są poniżej tej ceny. To jest stare jak premiera tej gry. 2 godziny temu DDB Greyjoy napisał: Ogólnie mógłbym tutaj porównać UV do D.vy... do niej przez pryzmat tego wideo - D.va with side of salt ^3^ Czy oceniając grę bierzesz pod uwagę całość czy jego fragment? Takie myślenie uchodzi za debilizm. Edytowano Październik 23, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 9 godzin temu Lucas napisał: Jedynie co mogliby zrobić to stworzenie zupełnie nowej rozróby pod następny Halloween. Bezedura. Wystarczy zrobić hordę a'la kryzys omniczny i już xd Patrząc na AI z rozróby Junkensteina, są w stanie to zrobić dobrze. @DDB Greyjoy a może tak w końcu się nauczysz poprawnie pisać skrót gry, zamiast go kaleczyć? Wciąż przeżywasz cenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 39 minuty temu Niklas napisał: Wystarczy zrobić hordę a'la kryzys omniczny i już xd Patrząc na AI z rozróby Junkensteina, są w stanie to zrobić dobrze. To o czym właśnie mówisz, to jest nowa fabuła/rozróba, a nie kontynuowanie poprzedniego wątku. Piszemy o tym samym. Nie sprzeciwiam się, żeby znowu był PvE, nawet nalegam, aby znowu się pojawił. A jak pojawi się PvP to cóż... narzekać nie będę. 57 minut temu Niklas napisał: @DDB Greyjoy a może tak w końcu się nauczysz poprawnie pisać skrót gry, zamiast go kaleczyć? Wciąż przeżywasz cenę? Ponawiam pytanie. @DDB Greyjoy Skrót tytułu Overwatch to OW, a nie UV, który większości ludziom kojarzy się ze Słońcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 godzinę temu Lucas napisał: To o czym właśnie mówisz, to jest nowa fabuła/rozróba, a nie kontynuowanie poprzedniego wątku. Piszemy o tym samym. No i o tym też pisał Discors, a ty jakoś zacząłeś pytać o obecną rozróbę Mimo wszystko, zgodzimy się wszyscy, że Junkenstein's Revenge pokazuje, że Blizzard jest w stanie stworzyć solidne PvE. Może to być kryzys omniczny, albo jakiś zupełnie inny konflikt toczony w czasach świetności Overwatch. Możliwości ku temu mają naprawdę wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 (edytowany) 22.10.2016 at 00:46 MasterOfRainbows napisał: @DDB Greyjoy Reported for spam xD Spam to post, który nie jest na temat. Post Discorsa jest na temat i - tu niemałe zaskoczenie* - w przeciwieństwie do twojego wnosi naprawdę sporo do dyskusji. "Reported for spam" rodzi jedynie pytanie "chwalisz się, czy żalisz?", w czasie gdy do tego, co napisał DDB, można się odnieść na wiele sposobów. 22.10.2016 at 01:45 Lucas napisał: 3000c podlega tylko skórkom legendarnym tego eventu. Cała reszta, w tym skórki epickie są poniżej tej ceny. Nope, tak jak napisał Discors, wszystkie eventowe skórki kosztują trzykrotnie więcej - epickie 750 zamiast 250. Co nie zmienia faktu, że taka przebitka to dobry pomysł i w pełni ją popieram - nie psuje mi zabawy ze zbierania lootu i jednocześnie pozwala kupić te najbardziej pożądane znajdźki. I chyba mnie jako jedynej osobie PvE nie jest potrzebne do szczęścia, wolałbym już jakiś nowy tryb prócz KotH i Payloadów, bo dla zabawy fabularnej rodem z CoD czy BFa to akurat UVa nie kupowałem *ironia, bo niektórzy mogą mieć problemy z dostrzeżeniem Edytowano Październik 26, 2016 przez Ever3Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 (edytowany) @DDB Greyjoy Twoja rozprawka rozstrzygająca na dziś: "Czy Overwatch jest warty zakupu?" Tym sposobem, wszystkie twoje posty za i przeciw zgromadzą się w jednym miejscu. Podejmiesz się wyzwania? Jedna zasada: Zakaz odwoływania się do cudzych filmów, z wyjątkiem Blizzarda. Edytowano Październik 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Muszę coś napisać, bo administracja się przyczepiła do moich postów i je usunęła ... Po pierwsze: Dziękuję @DDB Greyjoy za sprowokowanie mnie do pisania spamu (TAK da się tak ...) Po drugie: dzięki administracji za to, że karają osoby które są poszkodowanymi w tej sprawie ( @DDB Greyjoy dalej nie odpowiedział na żadne z moich pytań). Po trzecie: przepraszam za post "reported for spam", mogłem go napisać inaczej, albo w ogóle nie pisać. Po czwarte: odsubskrybuje ten temat. Także koniec offtopu i życzę wszystkim wesołego najeżdżania na Overwatcha. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A teraz coś, żeby się administracja nie przyczepiła: W WorldOfWarships dodano tryb, bardzo przypominający halloweenowy z Overwatcha, tylko w wowa jest to payload i trzeba niszczyć zastępy statków zombie xD ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie odpowiadajcie na ten post, @Ever3Tree Możesz usunąć ze swojego postu kompromitującą mnie część? Z góry dziękuję ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja tylko próbowałem ratować honor jednej z moich ulubionych gier, przed kolesiem który za nic ma porządne argumenty - Szonszczyk ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Dzień dobry wieczór. Spoiler Trochę nam to zajęło z @Amolek, ale w końcu jest :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 7 minutes ago, Niklas said: Dzień dobry wieczór. Hide contents Trochę nam to zajęło z @Amolek, ale w końcu jest :3 I udało się tylko dlatego, że trafiliśmy na dobrą drugą ekipę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 (edytowany) @Amolek@Niklas Graty! Oraz pytanie do wszystkich: Czy podczas logowania się fejsem w streamie wyskakuje wam takie coś? Spoiler Za Chiny te przyciski nie działają. Ciągle siedzi w tym oknie. Macie na to jakąś poradę? EDIT: Druga reinstalacja battle.net to naprawiła... Pierwsza naprawiła problem, którego wynikiem było nie wykonywanie aktualizacji platformy. Natomiast do gier wykonywało. Teraz mogę spokojnie używać zewnętrzny czat głosowy i streamować. Edytowano Październik 28, 2016 przez Lucas Because of reasons. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Używać OBSa do nagrywek, póki co *** PIękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 14 godziny temu Niklas napisał: Używać OBSa do nagrywek, póki co Jeśli masz Nvidia GTX to polecam ShadowPlay. A tutaj PoTG, którzy widzieli wszyscy uczestnicy meczu. Spoiler Nie wiem czemu mnie nie zabiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 (edytowany) 15 godzin temu Lucas napisał: Jeśli masz Nvidia GTX to polecam ShadowPlay. A ja sobie nie polecam, bo dźwięk mam za cicho. Bo choć nagrywa to całkiem sprawnie, gubi się z głośnością u mnie. Tak to bywa, jak używam interfejsu audio, mam monitory jako głośniki, a głośność w systemie jest ustawiona na 10-16% Edytowano Październik 29, 2016 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Pamięta ktoś Summer Games? Oto jego parodia: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Hue dzisiejsze rozgrywki były nadzwyczaj intensywne, miałem zarąbistą ekipę i 7 meczy pod rząd zdobyłem PoTG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Wypłata i kupuję Overwatch ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 38 minuty temu PervKapitan napisał: Wypłata i kupuję Overwatch ^^ I kolejna osoby do gry! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 34 minuty temu Lucas napisał: I kolejna osoby do gry! ^^ Grałam sobie Hanzo i dzięki moim ultom dwukrotnie ktoś miał najlepszy plejs ;_; Hanzo support xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 A ja puściłam Hanzo ulta i nikogo nie zabiłam ;__; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 19 hours ago, Uszatka said: A ja puściłam Hanzo ulta i nikogo nie zabiłam ;__; Miałem się tu już nie udzielać ale ... Hanzo ... oh tak, HANZO! Wywalasz tego ulta jak najprędzej aby przypadkiem nie trafić w odbicie genjiego i nie zabić 2 swoich ... pozdro. Po czym jak zabijesz jakiegokolwiek przeciwnika to masz banana na twarzy "jak on mógł tego nie zauważyć xD". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 11 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Miałem się tu już nie udzielać ale ... Hanzo ... oh tak, HANZO! Wywalasz tego ulta jak najprędzej aby przypadkiem nie trafić w odbicie genjiego i nie zabić 2 swoich ... pozdro. Po czym jak zabijesz jakiegokolwiek przeciwnika to masz banana na twarzy "jak on mógł tego nie zauważyć xD". Może coś się zmieniło, kiedy nie grałem, ale od kiedy to Genji może reflectować ulta Hanzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 godzinę temu Airlick napisał: Może coś się zmieniło, kiedy nie grałem, ale od kiedy to Genji może reflectować ulta Hanzo? Od zawsze :F Ogólnie nie polecam ultowania w kierunku Genjiego, jak się postara to odbije nawet robocika Mei czy bombę Tracer. A w razie, gdyby był na cooldownie, to i tak istnieje ryzyko, że wyskoczy z zasięgu szybciej niż ja z League of Legends po premierze Overwatcha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 1 minutę temu Ever3Tree napisał: jak się postara To odbije wpierw ulta Zarii, a następnie smoki Hanzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 15 minut temu Ever3Tree napisał: Od zawsze :F Ogólnie nie polecam ultowania w kierunku Genjiego, jak się postara to odbije nawet robocika Mei czy bombę Tracer. O ile pamiętam, to takie pociski mógł reflectować tylko stojąc im praktycznie na twarzy, bo one w ułamku sekundy zmieniają się ze zwykłego pocisku w AoE, którego siłą rzeczy reflectować nie mozna. Więc to jest praktycznie niemożliwe i to nie tyle Genji musi się postarać, żeby to odbić, tylko Mei czy Hanzo muszą się postarać, żeby pozwolić mu odbić. Szansa jak na oberwanie meteorytem w głowę, idąc ulicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 (edytowany) Nah, widziałem Genjich rzucających się na twarz ultujących McCree z werwą godną psa gończego, który wyczuł krew, a ulty Mei coraz częściej widzę, kiedy świstają mi nad głową. Genji jest na tyle mobilny, że może czasem bez problemu doskoczyć do wroga - a czasem po prostu po pozycji, którą zajmuje przeciwnik można wnioskować, że lada moment odpali swoją superumiejętność i odpowiednio się przygotować do deflectu EDIT Nie mówię, że zdarza się to jakoś wybitnie często, ale w moim 2350-2400 widziałem kilka razy ulty wracające prosto do właścicieli Edytowano Listopad 2, 2016 przez Ever3Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się