KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Jak dobrze pamiętam, kto miał Streamować? Ja czy Kuracyja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 20 godziny temu Sosna napisał: A i jeszcze propo TSa. adres serwera to Decowy, czyli ts3.everfree.pl pokój Equestriańska wojna o pizzę a hasło do wbicia to NLRvsSE Prosz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 3 minuty temu KougatKnave3 napisał: Jak dobrze pamiętam, kto miał Streamować? Ja czy Kuracyja? Ty miałeś streamować, bo Kurak wraca jutro a właśnie Peros podaj battletag, żebym mógł cię dodać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 A mnie nie będzie, bo internet się spowolnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 no ok czyli mamy trzech na trzech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Ej. Pomóżcie. Ja mam Streamować czy Kuracyja bo jak ja to jest problem bo mi brat pliki z Hotsa usunął D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) 10 minut temu Sosna napisał: Ty miałeś streamować, bo Kurak wraca jutro A właśnie... rozsyłam zaproszenia do znajomych więc zaakceptujcie i gramy @Triste Cordis podaj pełny battletag razem z cyferkami po znaku # bo inaczej nie dodam Edytowano Lipiec 9, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 cho**** Hotsa mi brat usunął więc muszę od początku pobierać. Sry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Ok. Przepraszam za lamienie i doprowadzenie do porażki, ale postać którą wybrałem jest "wujowa" :/ Beznadziejne ataki. Ta z dwiema kuszami była o wiele lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Miło było, fajnie się grało, super towarzystwo - pierwszy raz z wami grałem w Pizzy no i oby w kolejną grę też było miło. Dzięki organizatorom/komentatorom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Just now, Triste Cordis said: Ok. Przepraszam za lamienie i doprowadzenie do porażki, ale postać którą wybrałem jest "wujowa" :/ Beznadziejne ataki. Ta z dwiema kuszami była o wiele lepsza. Przeprosiny przyjęte... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 3 minuty temu Triste Cordis napisał: Ok. Przepraszam za lamienie i doprowadzenie do porażki, ale postać którą wybrałem jest "wujowa" :/ Beznadziejne ataki. Ta z dwiema kuszami była o wiele lepsza. Oj, mi się ta postać niesamowicie podobała, sęk w tym, że nie możesz się zbliżać za bardzo, bo im twoje ataki lecą dalej, tym są skuteczniejsze. I jest dobra do niszczenia wież, bo wieża mnie nie dosięgała a ja ją mogłem spokojnie bić z umiejętności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 1 minutę temu Onyx napisał: Oj, mi się ta postać niesamowicie podobała, sęk w tym, że nie możesz się zbliżać za bardzo, bo im twoje ataki lecą dalej, tym są skuteczniejsze. I jest dobra do niszczenia wież, bo wieża mnie nie dosięgała a ja ją mogłem spokojnie bić z umiejętności No właśnie... Co próbuję zaatakować z daleka to ta zołza mi podchodzi bliżej Ta z kuszami pruła jak z kałacha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) Bo musisz klikać Q albo W i kliknąc lewy przycisk myszy, a ty pewnie jakiejś innego kombinacji używałeś W każdym razie... czekam na filmik z meczu Edytowano Lipiec 9, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) Klikałem, klikałem (Q,W,E,R). Pierwsze dwa - przydatne. Teleportacja... ja dalej skaczę niż ona się teleportuje. Ataki specjalne - ok. Zwykłe - na stos z tym babsztylem. Edytowano Lipiec 9, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 jak się zbuforuję i ogarnę jak się wrzuca filmy na jewtubie to będzie filmik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 A ja dziękuje że mogłem dzisiaj komentować mecz... mimo problemów z połączeniem na początku. Ogólnie to gratuluje Niebieskim za zwycięstwo. A czerwonym pocieszająco mówię iż na następnej konkurencji będą mieli większe szanse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Również dziękuję za meczyk ^^ @Triste Cordis Nie ma sprawy. Trafiła ci się postać, której kompletnie nie ogarniałeś i tyle Chociaż osobiście uważam, że gra się nią mega przyjemne i jest rzeźnia. Nie bez powodu banują ją na rankedach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wjRu1h3PAgM i oto jest filmik.... jakość jakby było nagrywane przedpotopową lodówką, niemniej coś widać, aczkolwiek nie wiem czym jest to spowodowane, że jakość nagrania jest do rzyci + w bonusie mój dziwny głos i całkiem niezły komentarz Perosa .. w pewnym momencie zdaje się kamera będzie skierowana na walczące między sobą miniony, ale t było spowodowane tym, że rodzice mnie zawołali i musiałem odejść na chwilę od kompa, aczkolwiek starałem się nadążać za akcją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: https://www.youtube.com/watch?v=wjRu1h3PAgM i oto jest filmik.... jakość jakby było nagrywane przedpotopową lodówką, niemniej coś widać, aczkolwiek nie wiem czym jest to spowodowane, że jakość nagrania jest do rzyci + w bonusie mój dziwny głos i całkiem niezły komentarz Perosa .. w pewnym momencie zdaje się kamera będzie skierowana na walczące między sobą miniony, ale t było spowodowane tym, że rodzice mnie zawołali i musiałem odejść na chwilę od kompa, aczkolwiek starałem się nadążać za akcją. Film prywatny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 wa? ustawiałem go jako publiczny... traj nał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Trochę śkiśłem xd Patrzę no ale jest HD przecież dobre będzie ale piksele najs Już działa potem poogarniam coś może głębiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 nie wiem od czego zależy jakość nagrania... nie ogarniam OBSa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Dopiszę aby, że mecz zaczyna się na 12:50, enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts