Skocz do zawartości

[Archiwa Forum] Najpopularniejsze gry - Equestriańska Wojna o Pizze.

Arjen

Recommended Posts

dobra znalazłem lepszy program do nagrywania wideo z gier, więc możliwe jest, że następne nagranie, które będę nagrywał nie będzie tak tragiczne... Niestety na swój głos nic nie poradzę, więc jak się będę odzywał to będę was nim męczył :v

@Sosna Próbowałeś "Action"? Swego czasu miałem. Nagrywa w dobrej jakości, a filmy mało zajmują. 

Mam też taką sugestię. Może wybierając gry starajmy się, żeby nie wymagały aż takiej współpracy jak np. w CSie? Trudno aby ci, którzy grają w coś od dwóch/trzech dni nadążali za tymi co "ogarniają". Nie, żeby się nie dało, ale jest trudniej. Poza tym, początkujący są jak kamień przywiązany do nogi nieszczęśnika, który wylądował w rzece. Mam na myśli coś w rodzaju TDM z FPSów. Zgrana drużyna poradzi sobie lepiej, ale jednoosobowe armie proszące się o śmierć i wyśmianie (patrz - ja) też nabiją kilka punktów :) 

PS. Mogę "pożyczyć" jakiś tytuł z mojej biblioteki GOGa. Na potrzeby "wojny..." Później musielibyście ją odinstalować i kupić. :lyra3: 

No ja z listy mam tylko Hirołsy i Sins of a Solar Empire

Ale fakt, trzeba znaleźć jakąś grę w którą nikt nie jest "wyskillowanym" graczem, bo wtedy to może nie mieć sensu :v

@EDIT Co do Action! to polecam bardzo, świetny program do nagrywania, kiedyś był za darmo do pobrania, kiedyś... :rainderp:

Edytowano przez Onyx

Earth 2160. Planuje tą grę kupić, a jest na przecenie. Rzekomo dobra, a grałem w poprzednie częśći. A jak mają do siebie te ta seria, taktyk itp nie da się wynieść do następnej części więc dzięki temu i taniej cenie, można w Eartha grać. Poza tym to swojska gra (polacy ją robili)

Ja tam jestem za Hirołsami. Mam limitowany internet (:fluttercry2:), a to posiadam na płycie. Gdyby włączyć szybką bitwe (automatyczne potyczki), wybrać odpowiednią mape i dać krótki limit tury to gra może nie trwałaby za długo. Poza tym rozgrywka byłaby raczej sprawiedliwa. Chyba większość osób ogarnia co to za gra, a nie znajdzie się tutaj jakiś mistrz nad mistrzami.

Myślę że chodziło Bronkowi o to że szybkie walki włączało by się na potyczki z mobkami na mapie, bo to serio bierze w cholerę czasu przy wielu osobach a wiele nie wnosi do życia. Walki między sobą byśmy prowadzili w normalnym trybie.

I lepszym pomysłem byłoby zrobienie dwóch osobnych meczy po mniej osób niż jednego wielkiego myślę. Bo serio idzie skisnąć już przy 4 osobach jak się czeka na resztę.
Graliśmy w 6 osób ze znajomymi hot seat raz to chyba pół dnia zeszło a każdy nie zrobił nawet 10 tur.

Gry na 3 osoby max by szły sprawnie.

Co do AAO (Ace Attorney Online) to nie ma bata że ktoś w to grał, bo to jedynie widziałem na Streamach u TomBoula. Nagrał tam całą serię z większości już istniejących gier z AA. Jak chcecie się zapoznać to śmiało. Bardzo śmieszne sytuacje, postacie niekiedy absurdalne (ugh... Amstrong...) i masa humoru. Streamer (Ja albo Kuracyjna) moglibyśmy robić za Sędziów, a lunarni i Solarni podzieliliby się na Obronę kontra Prokuraturę. A ci co też dołączyć by chcieli to jako świadkowie itp. I nie mogło by zabraknąć nieśmiertelnego pana Dudzika z Anny Marii Wesołowskiej z TVNu.

Dnia 10.07.2016 o 11:40, KougatKnave3 napisał:

Streamer (Ja albo Kuracyjna) moglibyśmy robić za Sędziów

Expand  

phoenix-wright-objection.jpg

wait. jestem za ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do strategii... Twierdza. Jedynka lub Krzyżowiec. Tylko oprócz gry potrzebujemy też darmowego GameRangera do zrobienia lobby (w grze się nie da bo technologia 2001)

Odkryj ukrytą treść

Dodatkowe punkty do rankingu będą za to oczywiście co nie :kappa: Nie no i tak tego hajsu na Steamie nie wydam od tak bo cebulaście gram tylko w darmówki i mam plan gier przewidziany na długi czas tylko byśmy musieli być pewni że w to chcemy grać. Ubolewam że nie mam oryginałki Tropico bo to jedna z najfajniejszych gier w jakie pykałem chyba 4 i 5 grałem albo 3 i 4 i to by super mega było multi ale niestety gra droga. A piractwo wspierać jak tak można :eww::wow:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...