Bronek Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 No ja też nie widzę przeszkód, więc prawdopodobnie będe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Jak to powiedział pewien niewidomy alpinista zapytany o zdobycie Mount Everest: "nie widzę przeszkód" Spoiler Historia prawdziwa. Na serio jakiś niewidomy facet wlazł na jeden z najwyższych szczytów. Zapytany o Mount Everest odpowiedział właśnie w ten sposób xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 A ja mam pecha z terminami . Będę wtedy w drodze do Krk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Godzina 17:00, Sosny brak. Czyżby zdezerterował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Ujemne punkty mu! A tak fo reel to co znów przenosimy na za tydzień nasze harde grańsko? W sumie i tak miało nas mało być dzisiaj... Edytowano Sierpień 26, 2016 przez FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 @FrozenTear7 karnego Arjena z miejsca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie zdezerterowałem... po prostu rodzice zagonili mnie do robót porządkowych w ogródku... to co gramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Widzę ino jednego gracza, więc sens gry jest taki trochę... Znikomy? Poza tym, słabo widzę wyrobienie się przed 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Yup yup ni ma sensu coś ostatnio ludzie nie mogą grywać to czekajmy na lepsze czasy. Zresztą i tak 30 minut to chyba speedruny same byśmy porobili za ten czas. Edytowano Sierpień 26, 2016 przez FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 A już myślałem, że jest odwołane Zaraz wbijam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 kurde... coś te rozgrywki mają ostatnio pecha :C to, co przenieść na za tydzień, czy za tydzień dać coś innego a do królika wrócić w późniejszym terminie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Proponuję odpuścić rozgrywkę, dać tym co się zjawili po 5 punktów za obecność i iść dalej. Ewentualnie router hostu skonfigurować tak: a komputer hosta wrzucić do DMZ (strefy zdemilitaryzowanej) i będzie trybić. Ja niestety nie mogę już hostować, gdyż mam bardzo napięty grafik. Przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 To jakie IP mam wbić? O ile gramy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Ok to jednak jest szansa, że rozgrywki się odbędą.... zaraz skonfiguruję router i podam IP Znaczy jeśli pasuje wam gra we dwóch Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 To nie ma sensu plox. Przy 4 osobach takie rozgrywki dopiero zaczynają mieć jakiś sens imo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Czyli, "kórliki" nie wypalą? :/ Ja poczekam do 18. Szpital trzeba obejrzeć xD A tak na serio - kolacja rzecz święta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Ok co powiecie w takim razie na niedzielę na 18? wiem już, jakie porty odblokować to powinno trybić ewentualnie dziś można wypróbować po prostu, czy działa Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Dla mnie pasi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 83.4.158.126 to jak coś to wklepcie to IP to zobaczymy, czy działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Działa. Muszę tylko wygrzebać gamepada i będzie ok (na klawiaturze to jakiś koszmar) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Widziałem, że działa... a skoro działa, to nie widzę przeszkód dla rozgrywek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) To kto w ogóle jest? Ja mam max 20 minut :/ EDIT. Przepraszam. Dzisiaj już mnie nie będzie. Jeśli rozgrywki będą przeniesione na niedzielę - nie mam żadnych planów. Póki co, muszę lecieć. Sorki :( Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 no raczej będą przeniesione na niedzielę, bo jednak chciałbym, żeby te rozgrywki się odbyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Hehe, dobry jestem. Nie mogłem się doczekać rozgrywek, a gdy przyszedł na nie czas to po prostu o nich zapomniałem Teraz ustawię sobie przypomnienie. A więc niedziela 18:00? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Ten teges... coś się będzie działo, bo mnie "Święto Ziemniaka" ominęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts