Lucas Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 @Sosna Może i lodówka, ale mecz był miażdżący. x) Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Nom, mecz był bardzo dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 42 minutes ago, Onyx said: Nom, mecz był bardzo dobry Zależy dla kogo ... ja na przykład czuję się upokorzony ... lekko. Ale mój skill został w Overwatchu także tego: Spoiler FARA IS THE BEST PONY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 dobra znalazłem lepszy program do nagrywania wideo z gier, więc możliwe jest, że następne nagranie, które będę nagrywał nie będzie tak tragiczne... Niestety na swój głos nic nie poradzę, więc jak się będę odzywał to będę was nim męczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 @Sosna Próbowałeś "Action"? Swego czasu miałem. Nagrywa w dobrej jakości, a filmy mało zajmują. Mam też taką sugestię. Może wybierając gry starajmy się, żeby nie wymagały aż takiej współpracy jak np. w CSie? Trudno aby ci, którzy grają w coś od dwóch/trzech dni nadążali za tymi co "ogarniają". Nie, żeby się nie dało, ale jest trudniej. Poza tym, początkujący są jak kamień przywiązany do nogi nieszczęśnika, który wylądował w rzece. Mam na myśli coś w rodzaju TDM z FPSów. Zgrana drużyna poradzi sobie lepiej, ale jednoosobowe armie proszące się o śmierć i wyśmianie (patrz - ja) też nabiją kilka punktów PS. Mogę "pożyczyć" jakiś tytuł z mojej biblioteki GOGa. Na potrzeby "wojny..." Później musielibyście ją odinstalować i kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Dobra... podawajcie mi jakie macie strategie z tej listy, bo jednak chciałbym to mieć do soboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Tropico 5, Command & Conquer Red Alert, Rise of Nations i XCOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Z list niestety tylko Hirołsiki III i V oraz Age of Mythology w które chyba raz grałem. Więc jakby co ja jestem za Hirołsami. Chyba że coś z tej listy jest darmowe i dla wszystkich dostępne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Ta gra, Earth 2160 jest za 64 centy na steamie http://store.steampowered.com/app/1900/ Może w to zagramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 (edytowany) No ja z listy mam tylko Hirołsy i Sins of a Solar Empire Ale fakt, trzeba znaleźć jakąś grę w którą nikt nie jest "wyskillowanym" graczem, bo wtedy to może nie mieć sensu @EDIT Co do Action! to polecam bardzo, świetny program do nagrywania, kiedyś był za darmo do pobrania, kiedyś... Edytowano Lipiec 10, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Earth 2160. Planuje tą grę kupić, a jest na przecenie. Rzekomo dobra, a grałem w poprzednie częśći. A jak mają do siebie te ta seria, taktyk itp nie da się wynieść do następnej części więc dzięki temu i taniej cenie, można w Eartha grać. Poza tym to swojska gra (polacy ją robili) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Jak kosztuje tak mało to mogę 3 wersje postawić ludziom gdyby nie mieli funduszy na steamie bo mam tam jakieś 4 ojro zarobione na CSGO Lounge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Szlachetnie. Jak się Sosna zgodzi to mamy już grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Ja tam jestem za Hirołsami. Mam limitowany internet (), a to posiadam na płycie. Gdyby włączyć szybką bitwe (automatyczne potyczki), wybrać odpowiednią mape i dać krótki limit tury to gra może nie trwałaby za długo. Poza tym rozgrywka byłaby raczej sprawiedliwa. Chyba większość osób ogarnia co to za gra, a nie znajdzie się tutaj jakiś mistrz nad mistrzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Automatyczne potyczki raczej zniszczyłyby całą rozrywkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Zgadzam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Myślę że chodziło Bronkowi o to że szybkie walki włączało by się na potyczki z mobkami na mapie, bo to serio bierze w cholerę czasu przy wielu osobach a wiele nie wnosi do życia. Walki między sobą byśmy prowadzili w normalnym trybie. I lepszym pomysłem byłoby zrobienie dwóch osobnych meczy po mniej osób niż jednego wielkiego myślę. Bo serio idzie skisnąć już przy 4 osobach jak się czeka na resztę. Graliśmy w 6 osób ze znajomymi hot seat raz to chyba pół dnia zeszło a każdy nie zrobił nawet 10 tur. Gry na 3 osoby max by szły sprawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Mam X-Com oraz Earth 2150 Ewentualnie można zagrać w tą sądową. Zastanawiam się nad kupnem Earth (obu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Co do AAO (Ace Attorney Online) to nie ma bata że ktoś w to grał, bo to jedynie widziałem na Streamach u TomBoula. Nagrał tam całą serię z większości już istniejących gier z AA. Jak chcecie się zapoznać to śmiało. Bardzo śmieszne sytuacje, postacie niekiedy absurdalne (ugh... Amstrong...) i masa humoru. Streamer (Ja albo Kuracyjna) moglibyśmy robić za Sędziów, a lunarni i Solarni podzieliliby się na Obronę kontra Prokuraturę. A ci co też dołączyć by chcieli to jako świadkowie itp. I nie mogło by zabraknąć nieśmiertelnego pana Dudzika z Anny Marii Wesołowskiej z TVNu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Obejrzałem kawałek stream'a o Ace Attorney Online. Twilight była w roli obrońcy XD. Bardzo ciekawa gra. Na pewno byłoby śmiesznie, ale też byłoby dużo problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Jeśli chodzi o stworzenie rozprawy to można "osądzić" Arjena za bycie preclem i nie wywiązanie się z obowiązku organizatora 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 8 godzin temu KougatKnave3 napisał: Streamer (Ja albo Kuracyjna) moglibyśmy robić za Sędziów wait. jestem za ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do strategii... Twierdza. Jedynka lub Krzyżowiec. Tylko oprócz gry potrzebujemy też darmowego GameRangera do zrobienia lobby (w grze się nie da bo technologia 2001) Spoiler Jest jednak jedna rzecz... na jednej mapie max 8 osob. Odliczając mnie i Sosnę - 6 osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Jednak ktoś to zna : 3 Tak czy siak, widzę iż mam pewne poparcie co do osądzenia Arjena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 9 godzin temu FrozenTear7 napisał: Jak kosztuje tak mało to mogę 3 wersje postawić ludziom gdyby nie mieli funduszy na steamie bo mam tam jakieś 4 ojro zarobione na CSGO Lounge Szlachetnie... jak tak bardzo chcesz komuś postawić grę to nikt ci nie broni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Dodatkowe punkty do rankingu będą za to oczywiście co nie Nie no i tak tego hajsu na Steamie nie wydam od tak bo cebulaście gram tylko w darmówki i mam plan gier przewidziany na długi czas tylko byśmy musieli być pewni że w to chcemy grać. Ubolewam że nie mam oryginałki Tropico bo to jedna z najfajniejszych gier w jakie pykałem chyba 4 i 5 grałem albo 3 i 4 i to by super mega było multi ale niestety gra droga. A piractwo wspierać jak tak można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts