Skocz do zawartości

Nowa płeć na forum

Gość Maniek

Recommended Posts

Witam, jak już wszyscy wiecie, a może nie wszyscy, na forum pojawiła się opcja wyboru nowej płci, mianowicie chodzi tu o gołębia. Nie wiadomo czyj to pomysł, pomysłodawca pozostaje incognito. Od teraz nie musicie się ukrywać i śmiało możecie, tak jak ja, zadeklarować się jako pełnoprawne gołębia do czego serdecznie zapraszam ;)

Odkryj ukrytą treść

Gołomp powieczny

Tudududu

Jest niebezpieczny

Tudududu

Cieszę się waszym szczęściem, gołąbki, ale domagam się równouprawnienia. Co ma powiedzieć taki kot/demon (w sumie to to samo)/inny zwierzak/pokemon/anioł/wróżka/cokolwiek innego? Równouprawnienie! Nie tylko Gołompie mają prawo żyć.

Edytowano przez Emily
  • +1 1

Dnia 31.10.2016 o 16:01, Pirydoksal napisał:

Z cyklu „Odmęty japońskiego zdziwaczenia”. Pamiętam, że na widok tego czegoś wyklaskałem rubika z facepalmów... Gra.

Expand  

Pięć minut na angielskiej Wikipedii.

Odkryj ukrytą treść

tl;dr - gra była początkowo żartem z innych dating simów, a z czasem wyszedł z tego pełnoprawny produkt, chwalony zresztą za jakość scenariusza, emocjonalną głębię i sprytną zabawę konwencjami

• +1 2

Dnia 31.10.2016 o 16:01, Pirydoksal napisał:

Z cyklu „Odmęty japońskiego zdziwaczenia”. Pamiętam, że na widok tego czegoś wyklaskałem rubika z facepalmów... Gra.

Expand  

Grałem, ale przeklikałem bo jakieś takie dziwne było. Nie wiem któremu "gołembiowi" podpadłem, ale chyba zginąłem :drurrp: 

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...