Nikt Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witaj Marcin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Hej Marcinie! Łapaj cyder, rozmowami się nie przejmuj (w końcu po to jest to forum, aby poznawać ludzi) a Fluttershy chyba każdemu się na początku podoba. Nigdy nie możesz powiedzieć która z Mane6 jest najlepsza, bo zawsze w najmniej spodziewanym momencie jedna z nich zrobi coś czym wysuwa się na pierwsze miejsce. Myślisz, że znasz kucyki? Obejrzyj serial jeszcze raz, a się przekonasz! Eyup. No właśnie! Mac też mnie na początku nie interesował, później podobał mi się odcinek walentynkowy, aż w końcu pokochałem go za jego najdłuższą kwestię w odcinku z CMC dziennikarkami i samo jakoś tak poszło, co nie znaczy, że za jakiś czas jak obejrzę jeszcze raz to nie spodoba mi się jakiś inny kucyk. Pozdrawiam! Aha! No i cyder! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Tak nawiasem nie było odcinka którego bym nie obejrzał przynajmniej 4 razy i Fluttershy podoba mi się od samego początku i do tej pory mi się podoba. Ale nie wykluczam możliwości, że to się zmieni... I dzięki, ale teraz musze być trzeźwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witam, witam & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witam wszystkich nowych mam 12 lat i uwielbiam te forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Hej Marcinie! Łapaj cyder, rozmowami się nie przejmuj (w końcu po to jest to forum, aby poznawać ludzi) a Fluttershy chyba każdemu się na początku podoba. Nigdy nie możesz powiedzieć która z Mane6 jest najlepsza, bo zawsze w najmniej spodziewanym momencie jedna z nich zrobi coś czym wysuwa się na pierwsze miejsce. Myślisz, że znasz kucyki? Obejrzyj serial jeszcze raz, a się przekonasz! Eyup. No właśnie! Mac też mnie na początku nie interesował, później podobał mi się odcinek walentynkowy, aż w końcu pokochałem go za jego najdłuższą kwestię w odcinku z CMC dziennikarkami i samo jakoś tak poszło, co nie znaczy, że za jakiś czas jak obejrzę jeszcze raz to nie spodoba mi się jakiś inny kucyk. Pozdrawiam! Aha! No i cyder! Jak chcesz wiedzieć dlaczego Fluttershy tak mi się podoba, to spójrz na to: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rj/ri/yllw/AWsNoLET3xiCcULzFX.jpg PS. Sory, ale nie wiem jak wkleić obrazek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ale mam zaległości... Tak to jest jak się was kochani opuszcza na dwa tygodnie... No nic. Witam wszystkich i bawcie się najlepiej jak możecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ale mam zaległości... Tak to jest jak się was kochani opuszcza na dwa tygodnie... No nic. Witam wszystkich i bawcie się najlepiej jak możecie! Ja już dawno tego nie ogarniam. Więc witam wszystkich których jeszcze nie witałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witam wszystkich których jeszcze nie przywitałam I... o Celestio! Jaka się burza szykuje! Lepiej wyłącze kompa XP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witam wszystkich których jeszcze nie przywitałam I... o Celestio! Jaka się burza szykuje! Gdzie burza?! Muszę polecieć naładować baterie Też cię witam, chyba nie mieliśmy jeszcze tej przyjemności się poznać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witaj Bartku i Marcinie, mam nadzieje że jeden z was wróci czym prędzej z Księżyca . A a zatem , łapcie po cydrze :cydr: i bawcie się dobrze Upsss jednemu podałem ..... no dobra jakoś do księżyca pewnie dorzucę, mam nadzieję *rzuca* ... chyba się nie rozlało po drodze ... no dobra mniejsza z tym jak nie trafiłem, to jak wróci to się napije XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witam wszystkich serdecznie [...] Bardzo chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakiś serwer na TeamSpeak-u, bo w realu nie mam z kim pogadać o MLP. Jeśli takowy jest, to byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie IP. Jest, tylko że mało kto wchodzi, chyba z 2 osoby. Zaraz wkleję tu IP. Edit: A raczej był. Teraz go nie ma, szkoda. Ale spróbuj, może tylko ja nie mogę się z nim połączyć. 192.166.218.178 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Witaj Bartku i Marcinie, mam nadzieje że jeden z was wróci czym prędzej z Księżyca . A a zatem , łapcie po cydrze :cydr: i bawcie się dobrze I dzięki, ale teraz musze być trzeźwy... A przy okazji: nie byłem na księżycu. O tej porze roku miło jest się opalać na Marsie. Ale jutro powinienem wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 dawno mnie tu nie było wiec Witam wszystkich których nie przywitałem czujcie się dobrze w jakże wciągającym forum :qKFPC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Co to się działo, że wszystkich "długo nie było" i teraz wracają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Jest, tylko że mało kto wchodzi, chyba z 2 osoby. Zaraz wkleję tu IP. Edit: A raczej był. Teraz go nie ma, szkoda. Ale spróbuj, może tylko ja nie mogę się z nim połączyć. 192.166.218.178 Wiem, że na TS mogą być potrzebne uprawnienia, bez których nie widać ludzi w innych pokojach. Może tam też tak jest... A jeśli ty nie masz uprawnień, to ja tym bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wiem, że na TS mogą być potrzebne uprawnienia, bez których nie widać ludzi w innych pokojach. Może tam też tak jest... A jeśli ty nie masz uprawnień, to ja tym bardziej. Byłem tam tylko raz, chyba miesiąc temu. Serwer obecnie nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxxam Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Hej nazywam się Szymon, mam 11 lat (2001 rocznik) i mam nadzieje że uda mi się tu jakoś wpasować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Witam cię na forum baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Witam Cię, Szymonie i częstuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Cześć Szymku. są dobre, dlatego też dam ci jedną i dorzucę , żebyś miał czym popić. Sądzę, że będziemy się razem dobrze bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Witaj Szymon łap cydr i baw się dobrze @posealor Z tym rzucaniem cydrem to chodziło mi raczej o tego drugiego co sobie nagrabił przez swój Nick i dostał bana Ale skoro ty też planowałeś podróże poza ziemskie to się nawet zabawnie złożyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jaki jest twój kuc mocy ? I czego słuchasz, jeśli masz ulubiony gatunek. :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 No witaj! Baw się dobrze! Cieszę się, że do nas dołączyłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Może nie jestem nowy, ale dawno mnie nie było, więc ogłaszam, tadam! Wracam... Jeszcze więcej mnie, jeszcze bardziej aktywnego (o to nie będzie trudno) i ogólnie wszędzie wszystkiego więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się