Delfinek Keola Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Witaj ponownie! Na razie cię nie znam, ale po Twoim awatarze widzę, że się dogadamy^^ Chociaż to tylko powrót, ale tradycyjne pytanie musi być: jakiej muzyki słuchasz? Co myślisz o post/prog-rocku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Witam nowe osoby, których jeszcze nie przywitałem Hugi dla wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dobra. Nie było mnie trzy dni, więc dam całą skrzynkę cydru (to Mac na tym forum rozlewa najlepszy cyder!) Eyup! :cydr: :cydr: Tak więc łapajcie cyder i welcome to the herd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Witam nowych & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXTurboAngelXx Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Cześć, jestem tu nowa i mieszkam koło Sochaczewa, lubię śpiewać i muzykę, a MLP FIM interesuję się od nie dawna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Witaj! Baw się dobrze. Mam nadzieję, że z każdym się dogadasz. Z większością na pewno! Miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Hejka Witam nową osobę na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Też się dołączam do powitań!! ^^ Rany, dawno mnie tu nie było... ileż to nowych twarzy przez ten czas się na forum pojawiło, heh, aż ciężko zliczyć ich wszystkich ;] Ale to dobrze, m.in. właśnie dzięki temu takie fora jak to uczestniczą w istnieniu, a tu... muszę przyznać, bardzo się mnie podoba. Ach, jak ja dawno nie byłem już na forum, na żadnym forum... Taki powrót to całkiem miła rzecz, wiecie? ^^ Pozdrawiam wszystkich! Zarówno weteranów jak i nowicjuszy tego internetowego przybytku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witam wszystkich nowych i wszystkich powracających. Muffinki dla każdego: :muffin::muffin:[...]:muffin: Jak ich za mało, to mogę dorobić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: :cydr: Witam każdego nowego i każdą nową na forum. Welcome to the herd! Eyup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witam serdecznie nowicjuszy bawcie się dobrze i po dla każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 A Witajcie, witajcie bardzo serdecznie ! Może Cydru troszkę ? :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiula8101 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Cześć, jestem Kasia, mam 11lat, lubię Muffins:muffin: i mieszkam w Ponyville. Najlepsza według mnie jest Fluttershy.:N9EAZ:. Nie mam psa ani kota. Z niecierpliwością czekam na trzeci sezon. P.S. Lubię sok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Całkiem fajnie się przedstawiłaś. xD Tylko tutaj właściwie nie określa się, który kucyk jest "najlepszy". Co najwyżej, który nam się najbardziej podoba. - taka drobna uwaga. Cieszę się, że jesteś z nami! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Serdecznie witam na forum. Bawcie się dobrze, a nawet Wspaniale, życzę wam WIELU, WIELU nowych przyjaciół, częstuję też :muffin::muffin: oraz :cydr::cydr: Niech żyją Bronies i Pegasis!!! "Niech Czadowość was prowadzi"- powiedział kiedyś pewien ktoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witaj w stadzie! Całkiem fajnie się przedstawiłaś. xD Tylko tutaj właściwie nie określa się, który kucyk jest "najlepszy". Co najwyżej, który nam się najbardziej podoba. - taka drobna uwaga. Nie musimy określać... i tak wszyscy wiemy, że Fluttershy jest najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witaj Kasiu na forum baw się dobrze i zdobywaj nowe znajomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nie musimy określać... i tak wszyscy wiemy, że Fluttershy jest najlepsza Nie chcę robić off-topa, ale właśnie nie powinno się mówić "Kucyk X jest najlepszy", bo wtedy wszyscy zaczynają się kłócić. Jak już wspomniałem, lepiej powiedzieć "Mi najbardziej podoba się kucyk X, bo ". Wtedy wszyscy wiedzą dlaczego lubisz akurat tą postać i nikt nie ma ci za złe, że nie lubisz innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nie chcę robić off-topa, ale właśnie nie powinno się mówić "Kucyk X jest najlepszy", bo wtedy wszyscy zaczynają się kłócić. Jak już wspomniałem, lepiej powiedzieć "Mi najbardziej podoba się kucyk X, bo ". Wtedy wszyscy wiedzą dlaczego lubisz akurat tą postać i nikt nie ma ci za złe, że nie lubisz innych. Och tam, potrollować sobie niewinnie chciałem dlatego dałem taką emotkę. Może już dam sobie spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witam wszystkich nowych! & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witajcie. Mam na imię Maciek, rocznik 97 i jestem z lubuskiego. Nie wiem co więcej mógłbym o sobie opowiedzieć . Bardzo lubię Rainbow Dash i Pinkie Pie. No i oczywiście pozdro dla wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witaj! Fajnie, że jesteś z nami! Nie zraź się tym, że mało się może teraz dziać na forum. Część osób pojechała na forumowy zlot. Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witam cię Maćku serdecznie. Niestety, nie wyprawię takiego przyjęcia powitalnego jak Pinkie Pie, Ale mogę dać ci muffinki :muffin:. Życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witam tych, których jeszcze nie witałem & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witaj Maćku! baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się