SystemShy Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Witaj goblinie widze ze tak jak ja jestes fandm D&D!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Styczeń 2, 2012 Share Napisano Styczeń 2, 2012 Taa. "Rarity obficie krwawiła, zamaskowana postać szybko wyleciała przez okno z nożem w ręku". Spodobałoby jej się :3 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Nh7FOqTXCOg&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havefaith4 Napisano Styczeń 5, 2012 Share Napisano Styczeń 5, 2012 No dobrze, widzę że i na mnie przyszedł czas... Na imię mi Adrian, rocznik '94. Mieszkam w Łodzi, a o kucykach dowiedziałem się przypadkowo. Kolega z mej klasy je oglądał, (który też tu jest) no i dał mi zobaczyć na próbę... Chyba wiemy jak to się skończyło. Hmmm... co jeszcze? No, może ulubiony kucyk którym jest Rainbow, ale to już widać. Jednym słowem, lub dwoma, witam wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 To tak na imie mam Szymek mam 14 lat. Mieszkam w Choroszczy (obok Białegostoku), o kucykach dowiedziałem sie od brata (geledrin). Coś więcej o mnie hmm... lubie grać na komputerze trenuje siatkówke i badmintona. Ulubionymi kucykami są Rainbow Dash i Fluttershy ale i tak wszystkie są wspaniałe i słodkie ;]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 To tak na imie mam Szymek mam 14 lat. Mieszkam w Choroszczy (obok Białegostoku), o kucykach dowiedziałem sie od brata (geledrin). Coś więcej o mnie hmm... lubie grać na komputerze trenuje siatkówke i badmintona. Ulubionymi kucykami są Rainbow Dash i Fluttershy ale i tak wszystkie są wspaniałe i słodkie ;]. Eloo elo 3 2 0 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 Hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanuzoku Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 Hej, Mam na imię Karol, mam 14 lat mieszkam w dawno zapomnianej dziurze zwanej Kielcami. Interesuje się ogólnie pojętą fantastyką, no może oprócz czytania książek. Jestem uzależniony od Magic the Gathering i całej społeczności tej gry Słucham metalu, reggae, hip hopu. Gram na perkusji... i nie wiem co dalej pisać ;P Oglądam MLP od jakiegoś miesiąca, mój ulubiony kucyk to Fluttershy. Oprócz tego gram w gry komputerowe (wow, dota, warcraft III), trochę w kosza. Hmm.. to chyba byłoby na tyle :POgólnie to witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 Witam, witam. Z tego co widzę mamy praktycznie takie same upodobania w muzyce. Jedyne co to, to, że ja lubię wszystkie inne, ale mało. A ta trójka to moje ulubione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 Ja jestem z Suchedniowa, może kojarzysz tą metropolię . Generalnie kilka osób z naszej mieściny jest zarejestrowana na tym zacnym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanuzoku Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 mmhmmm co za przyjęcie ;P Suchedniów znam. Fajnie wiedzieć że brony są blisko i wszędzie . Co do muzyki to ogólnie słucham wszystkiego, oprócz klasycznej i techno (są jakieś tam wyjątki) ale najbardziej to te 3 gatunki muzyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 KIELCE! W końcu ktoś z okolic na forum Sanzoku, jak masz tam więcej Bronych w metropolii, to można by się spiknąć kiedyś, ja bym z 10 osób spokojnie zabrał ; > Może jakoś w ferie by się udało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berusek5 Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 Witam wszystkich, nazywam się Michał mam 14 i pochodzę z Rudy Śląskiej, MLP oglądam odkąd Octopuss zaczął wrzucać filmy o kucykach na swój kanał. Na forum jestem zarejestrowany już od dawna, ale ten temat znalazłem dopiero dzisiaj:P Z zainteresowań to historia, SF, militaria i fantastyka (głównie gry i komiksy). Jeśli chodzi o muzykę to słucham metalu, country i blues. W wolnym czasie gram na harmonijce i troszkę na gitarze. Moimi ulubionymi kucykami są Fluttershy i Twilight Byłem na wszystkich Katowickich Ponymeetach i ponymeecie w Bytomiu. Dużo gram w WoW'a i w TF'a, od czasu do czasu gram w takie gry jak Warcraft 2 i 3. No...To chyba wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 Witaj ! Fajny avatar . Lubisz Fluttershy 3x + dla ciebie ! zapraszam do udzielania sie i pisania ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 7, 2012 Share Napisano Styczeń 7, 2012 W wolnym czasie gram na harmonijce Yey! Kolejny harmonijkarz na forum! Witam Seydelcznie. Notabene też jestem Michał i również mam 14 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Też jestem Michał, ale mam 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Cześć jestem Mikołaj, mam 14 lat i mieszkam w Suchedniowie. O mlp dowiedziałem się od kolegów. Po za tym gram na gitarze, interesuję się sztuką filmową no i jestem również harcerzem ZHR.Moja ulubienica to Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Hejkaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Witaj stary! Pamiętasz jak Ci mówiłem, że ta wizyta odmieni Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizu Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 A dzień dobry. Jam Kacper z Suchedniowa. Mówicie do mnie Shizu. Znam Vandala i Pande. Gram na basówce, interesuje się muzyką i komputerami. Mój ulubiony poniacz to Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Kacper, portera10 też znasz, bo to Czarek jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizu Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 A to miło. Tak btw. od ilu miesięcy to forum istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 Od początku nie jestem ale chyba gdzieś od lipca/sierpnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 A ja nadal czekam na Anie, która ma 11 lat i szuka przyjaciół xd Bo widze tutaj wszyscy " Czesc jestem ... mam ... lat i ... " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 8, 2012 Share Napisano Styczeń 8, 2012 HEJ JESTEM ANIĄ, MAM 11 LAT I SZUKAM PRZYJACIÓŁ. Pasuje? (to jest temat od przywitań, niech każdy pisze co chce, lel.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się