lukigroszek Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Mam na imię mieszkam w Bukowicach Dolnośląskich (koło Milicza) interesuje się informatykom jestem z Brony Wrocław mam 15 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ej podaj imię bo chyba zapomniałeś. Ale witaj . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Cześć, Mieszkam w Bukowicach Dlnośląskich! Fajna ksywa WItamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witaj... ummmm zgadnę po nicku ... Łukaszu (??) Miłego pobytu na forum i pamiętaj..... albo nie, tego nie napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewcio122 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witam nazywam się Kewin. Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash mam 13 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witaj Kewinie i ...yyy... lukigroszku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Ło kurde. Ostatnio sporo Was przybyło, więc przywitam wszystkich hurtowo: WITAJCIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 witam all ps. lukigroszek ogarnij się jak cie zaprosiłem bo siara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witaj Kewinie Mogłeś coś więcej napisać , ale nie szkodzi Miłego pobytu na forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych! No i rutynowo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flynn013 Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Witajcie, nowi Bronies i Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolimon Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Cześć! Nazywam się Olaf, mieszkam w Poznaniu i mam 13 lat. Moimi ulubionymi kucykami są Dashie i Fluttershy. Lubię grać na kompie, jeździć na skuterze i oglądać nasz ulubiony serial ;p o i nie lubię polskiego. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Kevin sam w domu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Ponieważ dawno tu nie pisałem to... Witam wszystkich nowoprzybyłych na forum i życzę dobrze spędzonego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Witaj Olaf i czuj się, jak u siebie Hmm... a jakiej muzyki słuchasz, jeśli można wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Witaj u "nas" Olafie Miłego pobytu na forum W jakie konkretnie lubisz grać gry (xD) jeśli można wiedzieć?? (chodzi o typy gier np RPG, TPP, S-H itp...) i jakie są twoje ulubione tytuły gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 A filmy? Jakie filmy lubisz oglądać? Btw też nie znoszę polskiego. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Witam wszystkich którzy przyszli się przywitać przez ostatnie 27 stron tematu które właśnie przekopałem... Boże co ja robie z moim czasem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galanthel Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 HAI! Jako że od czasu, kiedy ostatnio udzielałem się na forum przybyło paru użytkowników (jakichś sześciuset.... ), a nie sądzę, by ktokolwiek ze "starej gwardii" jeszcze mnie pamiętał, postanowiłem się przywitać (nowe emotki! ) Mam na imię Daniel, mam 21 lat, mieszkam i studiuję w Olsztynie. Interesuję się szeroko pojętymi naukami przyrodniczymi (w szczególności biochemią i biofizyką) językiem polskim, literaturą i pisarstwem (z miernym skutkiem), oraz fantastyką. Jestem zapalonym graczem ( cóż, w zasadzie to byłem zapalonym graczem... Coraz mniej jest gier, które wzbudzają we mnie zainteresowanie, niestety), szczególną sympatią darzę cRPG-i wszelakie. Swego czasu "mistrzowałem" też w papierowych sesjach (głównie Advanced Dungeons&Dragons, Warhammer Fantasy Rolplay oraz systemy autorskie). Uwielbiam czytać książki oraz włóczyć się po leśnych ostępach. Z powodu "specyficznego" stylu bycia oraz ubioru (dresy "ninja style" oraz Monstrualne Łapcie™ FTW) znaczna część mojego otoczenia uważa mnie za chorego psychicznie ekscentryka. Ponoć widziano mnie kiedyś poza domem bez wiernie towarzyszącego mi psa, ale są to tylko niepotwierdzone plotki i absolutnie nie należy się nimi sugerować. Jestem też prawdopodobnie największym leniem, jakiego dane mi było poznać. MLP oglądam mniej więcej od czasu ukazania się filmiku. Uwielbiam wszystkie kucyki z Mane6 (i nie tylko), dlatego też ciężko byłoby mi wskazać ulubioną postać, jednak w obliczu odpowiednich środków perswazji (jak na przykład zestaw pod tytułem: "Gaz, pała i wąskie drzwi" (plus operator) - standardowy zestaw niezbędny do tego, bym w końcu zrobił coś pożytecznego) po cichutku wskazałbym Twilight jaką tą najulubieńszą z ulubionych. Poza tym mam tendencje do marudzenia oraz płodzenia ścian tekstu, których potem i tak nikt nie czyta. Oczywiście o ile zdobędę się na iście tytaniczny wysiłek napisania CZEGOKOLWIEK (dość powiedzieć, że z powrotem na forum zbierałem się od czasu zimowej sesji egzaminacyjnej...). Cóż, to chyba wszystko, co miałem Wam do przekazania. Pozdrawiam! PS: Z góry przepraszam za wszystkie błędy stylistyczne/składniowe/leksykalne/interpunkcyjne/etc., których nie wyłapałem. Po prostu zazwyczaj o tej porze śpię już od jakichś trzech godzin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Witaj z powrotem, ekscentryczny ninjo-dresie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 witam all nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolimon Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Słucham muzyki typu Nickelback i Linkin Park ( tylko starsze płyty). A z rodzajów gier, które lubię to głównie FPS'y ( Battlefield 3 i CoD) i RPG ( Skyrim) . Jak jest jakaś dobra strategia to też pogram (R.U.S.E.). Gram jeszcze w LoL'a, ale to rzadko. Z filmów strasznie podobała mi się ,,Incepcja". Jestem też fanem Star Wars (tylko części 4-6). Lubię też ,,porządne" komedie a nie takie z Disney XP(?), czy jak to się tam nazywa. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 porządne komedie? czyli jakie ? ale za SW brohoof witam was obu Galanthelu i Nolimonie, mam nadzieję, że spodoba się wam na forum i będziecie tu wpadać często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolimon Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 ,,Porządne", czyli klasyki ). Np. ,,Mężczyźni w czerni", ,,Kiler" (tylko 1 część) oraz ,,Zabójcza broń" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się