Michalski9 Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Kojarzy mi się z fajnym zespołem (nie pamiętam nazwy) a na dodatek z Borderlands, więc jak najbardziej na plus. Lubię takie klimaty ^^. I ta mina, taka szydercza mi się zdaje, kocham 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 2, 2017 Share Napisano Grudzień 2, 2017 Wygląda ciekawie i oryginalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 Jeden ze słodszych na forumie ♥ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 mimo mroźnej aury, promienieje cipłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 Zdaję się, że to Pani Nocy, bądź jakiś bardzo podobny kucyk. Ale jeśli to ona, to jakże mógłbym ocenić w całości Jej majestat? Wszak jest ona doskonała w swej niedoskonałości, rządząca dumnie, z gracją przenikająca w cieniu nocy. Ocena Jej postaci byłaby zarazem prosta jak i bardzo łatwa - przecież Jej piękna, aury tajemniczości i uroku osobistego nie znajdziecie u żadnej innej klaczy w całej Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 (edytowany) Bilbo Baggins, włamywacz, pogromca beczek, chodzące szczęście, dzierżyciel Żądła. Nikomu o tym nie mówi ale oprócz pierścienia posiadał też naładowane oko Innosa (pogawędka ze Smaugiem nie była przypadkowa). Okpił leśne elfy, Goluma, Thorina. Mógł mieć cały Shire na własność tylko o tym nie wiedział, mógłby strącić szpiczasty kapelusz Gandalfowi z głowy gdyby tylko wyżej skakał. Edytowano Grudzień 4, 2017 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Postać z mojej dawnej dobranocki. I choć już mnie ten serial nie kręci jak dawniej, to i tak piosenka nadal mi się podoba. Osobiście moją ulubioną postacią była Gadżet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Król Lew tak motzno. Szczerze? Pierwsza część była lepsza i bardziej wzruszająca ;-; Ale avek i tak fajny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Ciężko opowiedzieć coś miłego o awatarze, który mówi do ciebie dwa magiczne słowa i prostym gestem jednoznacznie podkreśla stosunek do osoby na niego patrzącej. A tak całkiem serio to fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 Sunsetka fajna i kolorystyka przyciąga oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 (edytowany) Dnia 5.12.2017 o 04:51, BiP napisał: Postać z mojej dawnej dobranocki. I choć już mnie ten serial nie kręci jak dawniej, to i tak piosenka nadal mi się podoba. Osobiście moją ulubioną postacią była Gadżet. Nie tylko twoją. Rosjanie mają kult/religię związaną z Gadżet xD. Napisali o tym tutaj. Skopiowałem bo strona upierdliwie błaga o wyłączenie Adblocka (oszczędzę wam nerwów): Spoiler 6. Kult Gadżeta z "Brygady RR" Kojarzycie mysz Gadget Hackwrench z "Brygady RR"? Fajna postać, ale nikomu rozsądnemu nie wpadłoby chyba do głowy, żeby ją czcić. A jednak istnieje jej kult! W Rosji. "Jest surowa, urocza, optymistyczna, a poziom jej wiedzy technologicznej jest niedostępny dla zwykłego śmiertelnika" - tłumaczą wyznawcy tej niecodziennej religii. Fotka Spoiler ### A na temat: oglądałem kiedyś KL2, ale nie pamiętam postaci. Co tu dużo mówić - świetnie narysowane, uroczo animowane Edytowano Grudzień 9, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 Zawsze widziałem, że dużo osób się nią jara i nigdy nie wiedziałem, dlaczego. Tak czy tak, wygląda całkiem spoko. Jednak szczerze, na tym obrazku wygląda ona dosyć słabo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Oryginalem awatar, jednak trochę pikselowy. Oczywiście domyślam się że tak mialo być, ale jednak lepiej by wyglądał bez nich. @Triste Cordis to Kiara córka Simby i Nali, a ten lew to Kovu adoptowany syn Skazy i Ziry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 To postać z Hotline Miami 2; chyba najlepszej gry, w jaką w życiu grałem. Tak czy tak, Król Lew. W sumie nigdy go nie oglądałem i jakoś mnie do niego nie ciągnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Strach się bać, diabli wiedzą na co ja paczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 (edytowany) Rozstąpcie się! Gwiazda potrzebuje przejścia! A tak serio to całkiem estetyczne OC/ponysona. Edytowano Grudzień 11, 2017 przez Wilczkowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Luna, taka smutna i tajemnicza. Boi się że nie wpuścisz jej do domu i zmarznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Wiewiórczy India Jones i jedna z moich ulubionych postaci z dzieciństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 kucykowy badass bujający się po mieście pony carem (takim np dodge challenger'em) - z oczywistych względów kręci się w okolicy bankomatów i stacji benzynowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Wiewiór?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Tokyo Ghoul, Ayato Kirishima. Dobre anime, nie miałem do czego się przyczepić. Fajny awatar ale why anime in ponyland? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Durarara?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 "Lubię Cię " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Lubię Snugglesy. Król lew też spoko, chociaż tego nie rozpoznaje. Ale co ja tam wiem, ostatni raz go widziałem tyle lat temu, że ten mógłby już pić w USB! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Uroczy poniacz w przebraniu renifera. Podejrzewam że jakiś OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się