Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Shipy to popularna rzecz w tym fandomie. A Dashie ma wiele shipów z różnymi postaciami, które różnią się designem i charakterem. A czy Wy macie jakieś shipy z udziałem Rainbow Dash? Czy może nie macie żadnych i uznajecie shipy za bue i niedobre? A może znajdą się tacy, którzy wiążą ją z Tankiem? Pochwalcie się swoją opinią i swoimi przykładami! (Za każdą odpowiedź na temat 2 dyńki do Halloweenowego Eventu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Hm, taki temat już chyba gdzieś kiedyś widziałem, ale powtórzę raz jeszcze. FLUTTERSHYXRAINBOWDASH best ship eva Nawet nie próbujcie się nie zgadzać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Mi najbardziej się podoba ship Rainbow Dash i Applejack, rywalizują ze sobą alei tak się dogadują. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Mój ulubiony Ship To Rainbow Dash x Kosz na śmieci. Tylko tam pasuje. 2 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Tylko i wyłącznie Flutterdash (Rainbowshy?) Pasują do siebie idealnie. Ewendualnie Rainbow-zlew xD Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Najlepszy jest oczywiście RD x zlew. To klasyk. Za to jakoś nie lubię lesbijskich shipów z RD. Za dużo ich. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Powszechnie wiadomo, że Zephyr leci na Dash, lecz mi to lata. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 19 godzin temu, Caluś napisał: Czy może nie macie żadnych i uznajecie shipy za bue i niedobre? No nic dodać nic ująć xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 hehehehehe... RD x Flash Magnus, ten ship powstał u mnie po obejrzeniu ostatniego odcinka sezonu 7 a tak, to moje ulubione shipy: RD x Fluttershy, RD x zlew, RD x Twillight. Kiedyś lubiłem RD x Soarin, a teraz to takie meh ale jest więcej (wiele więcej) ship'ów RD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Ja wolę łączyć klacze z ogierami. Mój ulubiony ship to Rainbow Dash x Soarin. Nie wiem czemu. Po prostu oni mi do siebie pasują. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 20, 2017 Share Napisano Listopad 20, 2017 Biedna Rainbow Dash jest shipowana z większością postaci w serialu. Powstał nawet o tym komiks. Mi osobiście bardziej przypadają do gustu związki ogier-klacz takie jak Rainbow dash x Soarin. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Jedyny prawilny to Rainbow Dash x toster. Złoto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksplorator Pustkowi Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Ship Rainbow x Soarin jest spoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Według Soarin jest dla niej trochę...za stary. Już wolę ten nowy ship: Rainbow x Magnus. Urocza para Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 14 minut temu, Dairinn napisał: Według Soarin jest dla niej trochę...za stary. Już wolę ten nowy ship: Rainbow x Magnus. Urocza para Tylko tak teoretycznie ma ponad 1000 lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 E tam, liczy się wiek biologiczny, nie kalendarzowy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 7 minut temu, turbo638 napisał: Tylko tak teoretycznie ma ponad 1000 lat Magnus i reszta Filarów są dokładnie w tym samym wieku co za swoich czasów. Przebywając w Otchłani (czy jak to się nazywa) nie mogli się starzeć, zostali "zamrożeni". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 1 minutę temu, Dairinn napisał: Magnus i reszta Filarów są dokładnie w tym samym wieku co za swoich czasów. Przebywając w Otchłani (czy jak to się nazywa) nie mogli się starzeć, zostali "zamrożeni". Biologicznie tak ale jak tam byłyby "dowody osobiste" to data urodzenia byłby ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Ja tam nie shipuję RD, ale często natrafiam na obrazki przedstawiające paring Rainbow X Quibble Pants. Może byliby dobrą parą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 6 minut temu, Deerloud napisał: Ja tam nie shipuję RD, ale często natrafiam na obrazki przedstawiające paring Rainbow X Quibble Pants. Może byliby dobrą parą? O kurde. Nie znoszę tego gościa. Ostatni kuc z którym shipowałabym RD... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Listopad 25, 2017 Share Napisano Listopad 25, 2017 Chyba najbardziej lubię Twilight x Dash jeżeli już chodzi o ship z RD. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts